"Λευκή" ισοπαλία στην Κομοτηνή

Ισόπαλο 0-0 έληξε το φιλικό του Πανθρακικού με την Ξάνθη στην Κομοτηνή στο οποίο έκανε το ντεμπούτο του με τους φιλοξενούμενους ο Ράτσβαν Λουτσέσκου.

"Λευκή" ισοπαλία στην Κομοτηνή

Κατά το πρώτο ημίχρονο τη μεγαλύτερη ευκαιρία την είχαν οι γηπεδούχοι με το σουτ του Ίγκορ στο 43ο λεπτό να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Ζαρόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι «ισοφάρισαν» τα δοκάρια σε κεφαλιά του Λισγάρα μετά από εκτέλεση φάουλ του Κλέϊτον. Την τελευταία καλή στιγμή της συνάντησης είχε ο Πέρεζ αλλά το δυνατό αριστερό σουτ απέκρουσε σε κόρνερ ο Αναστασόπουλος.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Εμπόου, Σερφά, Χρήστου, Λαδάκης, Οκάτσι, Χασομέρης, Ντιγκινί, Τζάνης, Ίγκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Πασχαλάκης, Μεχία, Πέρεζ, Κάσες, Τριανταφυλλάκος, Αράμπα, Φραγκούλης και Γκουτσίδης

Ξάνθη: Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Ομπόντο, Βασιλακάκης, Κλέϊτον, Καπετάνος, Λισγάρας, Καρυπίδης, Ρέναν, Σολτάνι. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Αναστασόπουλος, Μπέρτος, Παπαστεργιανός, Φλίσκας, Λαζαρίδης, Ράνος, Μπαρέτας.Ορφανίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK