Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Με νίκη ξεκίνησε τα φιλικά προετοιμασίας η Κέρκυρα, η οποία επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
INTIME SPORTS

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη, στον πρώτο της αγώνα προετοιμασίας, επικράτησε με 2-0 στο ΕΑΚΚ του ΠΑΣ Γιάννινα (οι ηπειρώτες μετρούσαν ήδη δύο φιλικά επιπέδου Super League).

Ο προπονητής των "Φαιάκων" χρησιμοποίησε, επί της ουσίας, δύο διαφορετικές ενδεκάδες στα δύο ημίχρονα, με τον Εμιλιάνο Βίλα να κάνει το ντεμπούτο του, ενώ χρόνο πήραν και οι (υπό δοκιμή) Ντουαλά και Κοτάτης, καθώς και οι νεαροί, προερχόμενοι απ’ την ομάδα Νέων, Θωμάς Τριαντάφυλλος και Άντονι Ίσαρης.

Το "λογαριασμό" για τη νέα σεζόν στην Κέρκυρα άνοιξε ο Κώστας Γεωργακόπουλος, με δυνατό σουτ στο 40’. Στο 53’ Μαρκόφσκι και Καϊκούτ συνδυάστηκαν εξαιρετικά, με τον Σάσα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Περιστερίδη, με άψογη κεφαλιά.

Χαρακτηριστικό του αγώνα, η υψηλή θερμοκρασία, που επηρέασε σαφώς το ρυθμό του ματς, ειδικά στο α’ μέρος και ανάγκασε τον διαιτητή, Νίκο Πουλημά να δώσει... time outa στα μισά των δύο 45λέπτων, προκειμένου να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Οι συνθέσεις:

Κέρκυρα (Σάκης Τσιώλης): Κουτζαβασίλης, Γκόμεζ, Μακρίδης, Μανωλάς, Καραγιαννίδης, Μεντής, Κρητικός, Σιόντης, Γεωργακόπουλος, Ζορμπάς, Βίλα

Στο δεύτερο ημίχρονο για την Κέρκυρα έπαιξαν οι: Τριανταφύλλου, Βενέτης, Καρντόσο, Ντιμιτρόφσκι, Γκομέζ (69' Βλάχος), Ντουαλλά, Ντιόγκο, Καίκούτ, Μαρκόφσκι, Σιόντης, Κρητικός (63' Κωτάτης).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Καρανίκας, Ναδάλες, Μπέριος, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Ακόστα, Τσάβες, Μανιάς, Ίλιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο για τον ΠΑΣ έπαιξαν οι: Περιστερίδης, Κοζάκης, Μυρθιανός, Σκόνδρας, Αλεξίου, Μασούρας, Γιάκος, Ηλιάδης, Σαπαλίδης, Φερφελής

News 24/7

24MEDIA NETWORK