Ο Άρης ανακοίνωσε φιλικό με τον Ολυμπιακό

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης στο "Γ. Καραϊσκάκης" στις 13 Αυγούστου στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Άρης ανακοίνωσε φιλικό με τον Ολυμπιακό

H ανακοίνωση των "κιτρίνων":

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Το παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο (13/08) στις 9:00 το πρωί στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την οριστικοποίηση της φιλικής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό διαφοροποιήθηκε και το πρόγραμμα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ομάδας μας στο Καρπενήσι, το οποίο –ως γνωστόν- ήταν προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή (14/08).

Σύμφωνα με αυτό, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα προπονηθούν την Παρασκευή, πρωί και απόγευμα, στο Καρπενήσι και στη συνέχεια η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου και θα διανυκτερεύσει.

Για το Σάββατο το απόγευμα έχει προγραμματιστεί προπόνηση στην Αθήνα, ενώ στη συνέχεια θα δοθεί διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές (την Κυριακή 14/08 και τη Δευτέρα, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου).

Στις προπονήσεις θα επανέλθουν το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης (16/08) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Τηλεοπτικές άδειες ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Και τώρα προσωρινές άδειες με 6,3 εκ ευρώ ετησίως

Τι θα προβλέπει η νέα νομοθετική ρύθμιση- γέφυρα που θα φέρει η κυβέρνηση τη Δευτέρα για τα κανάλια προκείμενου να εκπέμπουν νόμιμα μέχρι την οριστική αδειοδότηση από το ΕΣΡ, μετά την απόφαση του ΣτΕ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ