Ομόνοια - Παναθηναϊκός 3-0

Ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε στο τελευταίο του φιλικό πριν από το παιχνίδι με την Μπρόντμπι για το Europa League, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 από την Ομόνοια. Σκόρερ για τους Κύπριους ο Ματ Ντέρμπισιρ που πανηγύρισε με έναν... γνώριμο τρόπο. Δοκίμασε παίκτες και συστήματα ο Στραματσόνι.

Ομόνοια - Παναθηναϊκός 3-0
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την ήττα με 3-0 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από την Ομόνοια στο τελευταίο του φιλικό πριν την αναμέτρηση για το Europa League με την Μπρόντμπι. Ο Στραματσόνι εκίνησε το φιλικό ματς με ένα 4-2-3-1 με τον Κοτσόλη κάτω από τα δοκάρια. Στα δεξιά ο Μέστο και αριστερά ο Νάνο, ενώ στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Ιβανόφ, Ρέις. Στη μεσαία γραμμή ξεκίνησαν οι Λεντέσμα, Κουτρουμπής και μπροστά τους η τριάδα ήταν στα δεξιά ο Λουντ, αριστερά ο Μπουμάλ και στο κέντρο ο Βιγιαφάνιες. Μοναδικός προωθημένος του Στραματσόνι ήταν ο Λέτο.

Η Ομόνοια ήταν καλύτερη στα πρώτα λεπτά του αγώνα, μπλοκάροντας τα ατού του Παναθηναϊκού. Χαρακτηριστικό είναι πως χρειάστηκε να περάσουν 20 λεπτά αγώνα για να δούμε το πρώτο σουτ από τους πράσινους το οποίο έκανε ο Λεντέσμα. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Κλέιτον γύρισε στον Αγκάγιεφ και αυτός με κεφαλιά βρήκε τον Ντάρμπισαϊρ ο οποίος σε κενή εστία έγραψε το 1-0. Το κεντρικό δίδυμο του Παναθηναϊκού καθυστέρησε αρκετά με αποτέλεσμα να τα... ακούσει από τον Στραματσόνι.

Στο 28' οι "πράσινοι" άγγιξαν την ισοφάριση όμως ο Μπουμάλ από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Μετά το γκολ της Ομόνοιας ο Παναθηναϊκός πήρε μέτρα στο γήπεδο και απείλησε εκ νέου στο 31' με τον Λέτο. Ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το ημίχρονο. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 56ο λεπτό οι Κυπριοι έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα. Η άμυνα του Παναθηναϊκού δεν έδιωξε καλά μετά από κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Χριστοφή ο οποίος σκόραρε.

Ο Ιταλός τεχνικός του "τριφυλλιού" άλλαξε τη μισή ομάδα στο 68ο λεπτό δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες. Αυτό όμως δεν είχε... αποτέλεσμα για την ομάδα του αφού στο 79' δέχθηκε και τρίτο τέρμα στην αντεπίθεση. Ο Καρλίτος βγήκε όμορφα από τα δεξιά στην πλάτη του Νάνο και έκανε ωραία παράλληλη μπαλιά και ο Σέρινταν από κοντά με πλασέ νίκησε τον Βλαχοδήμο για το 3-0.

Τα τελευταία λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα, με το σκορ να μένει αναλλοίωτο. Φανέρωσε προβλήματα ο Παναθηναϊκός τα οποία ο Αντρέα Στραματσόνι έχει μια εβδομάδα να τα διορθώσει μέχρι το πρώτο παιχνίδι με την Μπρόντμπι για το Europa League.

Ομόνοια:Παναγή (75' Κότσαρης), Δημητρίου, Νασιμέντο (88' Κονομής), Παντελιάδης, Μαργκάσα (58' Καρλίτος), Τουρέ, Φυλακτού, Κλέιτον (58' Φλορέσκου), Χριστοφή (58' Ούρσουλιτς), Αγκάγιεφ, Ντάρμπισαιρ (80' Φραγκίσκου).

Παναθηναϊκός:Κοτσόλης (46' Ο. Βλαχοδήμος), Μέστο (68' Μαρινάκης), Ρέις (68' Ευαγγέλου), Ιβανόφ (46' Γουακάσο), Κουτρουμπής, Νάνο, Λεντέσμα (68' Στάικος), Λουντ, Βιγιαφάνιες (68' Π. Βλαχοδήμος), Μπουμάλ (46' Ιμπάρμπο), Λέτο (68' Ρινάλντι).

ΤΟ LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK