Στο παιχνίδι του Βαγγελάκη κέρδισε ο Πανιώνιος

Η φιλική αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη έληξε υπέρ των γηπεδούχων (2-1), αλλά νικητής της αναμέτρησης ήταν ο μικρός Βαγγέλης Ελευθεριάδης για τον οποίο άλλωστε και διοργανώθηκε η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Στο παιχνίδι του Βαγγελάκη κέρδισε ο Πανιώνιος

Πανιώνιος και Ολυμπιακός αναμετρήθηκαν στη Νέα Σμύρνη σε φιλική αναμέτρηση που διοργανώθηκε για τον μικρό Βαγγέλη ο οποίος δίνει μάχη με τον καρκίνο και τα χρήματα από τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένειά του για την ενίσχυση της προσπάθειας.

Στα των αγωνιστικών ο Γεσίλ στο 15' άνοιξε το σκορ έπειτα από λάθος συνεννόηση μεταξύ των Μποτία και Καπίνο. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε άμεσα με τον πρώην επιθετικό του Πανιωνίου, Καρίμ Ανσαριφάρντ που στο 19' εκμεταλλεύτηκε τη μπαλιά του Φορτούνη και τη μετουσίωσε σε γκολ. Ο Ολυμπιακός από εκεί και έπειτα προσπάθησε να πιέσει αλλά συνάντησε έναν πολύ καλό Κόντικ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο προπονητές έκαναν αρκετές αλλαγές και όπως ήταν λογικό ο ρυθμός έπεσε. Ο Πανιώνιος ήταν πιο πρακτικός στον αγωνιστικό χώρο και έψαξε το γκολ και το πέτυχε. Στο 60' ο Λάμπρου συνεργάστηκε με τον Μασούρα και διαμόρφωσε τελικό 2-1 της φιλικής αναμέτρησης.

Πανιώνιος (Γρηγορίου): Κόντνικ, Τασουλή, Μπανανά, Οικονόμου, Βλάχο, Κόρμπο, Ταπόκο, Λάμπρου, Σαββίδη, Μασούρα, Γεσίλ.

Ολυμπιακός (Χάσι): Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ρισβάνης, Ντε Λα Μπέγια, Ρομαό, Μάρτινς, Μάριν, Σεμπά, Φορτούνης, Ανσαριφάρντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK