Θρασύβουλος-Αστέρας 0-1

Ο Αστέρας αντιμετώπισε στη Φυλή το Θρασύβουλο σε φιλικό παιχνίδι τον οποίο νίκησε με 1-0 χάρη σε ένα γκολ του Περόνε στις καθυστερήσεις..

Θρασύβουλος-Αστέρας 0-1

Με το γνωστό 4-2-3-1 κατέβασε τον Αστέρα στο γήπεδο ο Οράσιο Γκονσάλβες, με τους 2 Έλληνες της ενδεκάδας ως μπακ (Τσαμπούρη-Πιπίνη), τον Πουλίδο βασικό μετά από καιρό (και αρχηγός του Αστέρα στο ματς), δίπλα του τον Μπαρτολίνι και ως αμυντικά χαφ τους Ουσέρο-Χουανίτο, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Πίσω από το μοναδικό προωθημένο, τον Ματούσιακ, έπαιξαν οι Μπρέσκα-Ράγιος στα άκρα, οι οποίοι εναλλάσονταν στις πλευρές και ο Έγκον.

Ο Αστέρας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έπαιξε στρωτό ποδόσφαιρο, κυκλοφόρησε τη μπάλα, προσπάθησε να βρει χώρους απέναντι στο κλειστό παιχνίδι των γηπεδούχων και έτρεξε αρκετά.

Η έλλειψη ρυθμού ήταν εμφανής, πράγμα λογικό αφού οι Αρκάδες δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για τρίτη εβδομάδα.

Μετά το πρώτο τέταρτο του αγώνα, οι παίκτες του Αστέρα βρέθηκαν μεταξύ τους, έβγαλαν συνδυασμούς και φάσεις, όμως το πρόβλημα στο σκοράρισμα παρέμεινε. Ο Ράγιος στο 32' πήγε να περάσει τον Ανδριόλα αντί να πλασάρει και στην επαναφορά ο Περόνε δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε κι ενώ την εστία έκλεινε μόνο ένας αμυντικός.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γκονσάλβες έκανε αλλαγές, η φιλοσοφία και ο τρόπος παιχνιδιού δεν άλλαξε και ο Αστέρας δημιούργησε εκ νέου φάσεις χωρίς όμως να φτάσει στο γκολ. Τελικά το πέτυχε στις καθυστερήσεις με τον Περόνε, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Σέσμα μέσα από την περιοχή.

Ο Ματούσιακ τραυματίστηκε μετά από 14 λεπτά παιχνιδιού και έγινε αλλαγή. Ο Πολωνός μετά από μια προσπάθεια έπιασε τον προσαγωγό του και αποχώρησε. Στη θέση του πέρασε ο Περόνε.

Οι συνθέσεις:

Θρασύβουλος (Λύσανδρος Γεωργαμλής)

Ανδριόλας, Κόλτζος, Σύρος, Βασιλείου, Ζουμπουλάκης, Ψιάνος, Βαγγελής, Κανελλόπουλος, Καρλόπουλος, Σκόνδρας, Παναγιωτάκος.

Αστέρας Τρίπολης (Οράσιο Γκονσάλβες)

Χακόμπο, Τσαμπούρης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Πιπίνης (64' Φορμίκα), Χουανίτο (64' Αλβάρεζ), Ουσέρο, Έγκον (72' Ροζέριο), Μπρέσκα (64' Σέσμα), Ράγιος (46' Χούλι), Ματούσιακ (16' Περόνε).

News 24/7

24MEDIA NETWORK