Bέροια - ΠΑΟΚ 2-1

Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε σκούρα στο φιλικό της Παρασκευής με τη Βέροια και ηττήθηκε 2-1. Δραστήριος ο Αμπντούν για τους γηπεδούχους, σκόραρε ο Ζάιρο στο (ανεπίσημο) ντεμπούτο του με τη φανέλα το Δικεφάλου. Ευθύνη του Γλύκου στο γκολ της "Βασίλισσας" που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα.

Bέροια - ΠΑΟΚ 2-1
ΠΑΟΚ Βέροια INTIME SPORTS

Ο Ζάιρο σκόραρε και ήταν η αποκάλυψη του ΠΑΟΚ στην φιλική ήττα από την Βέροια με 2-1.

Ο Ιγκόρ Τούντορ ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα από τους νεοαποκτηθέντες μόνο τον Ροντρίγκες. Μαλεζάς και Ζαϊρο έμειναν στον πάγκο, ο Σάμπο ήταν τραυματίας, ενώ ο Λέοβατς δεν μπορούσε να αγωνιστεί λόγω ενός γραφειοκρατικού προβλήματος με την κροατική ομοσπονδία.

Ο Ροντρίγκες πήρε θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης και ήταν ο πρωταγωνιστής στην πρώτη αξιόλογη φάση του ματς, στο 4ο λεπτό, όταν εκμεταλλευόμενος την ταχύτητά του ξεχύθηκε απέναντι από τον Καντιμοίρη, όμως, ο γκολκίπερ της Βέροιας τον πρόλαβε λίγο πριν τσιμπήσει την μπάλα και την στείλει στα δίχτυα. Και πάλι ο 25χρονος άσος, στο επόμενο λεπτό, βρέθηκε έξω από τα καρέ της Βέροιας, σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 10' ο Αμπντούν βρήκε τρύπα στα αριστερά της άμυνας του ΠΑΟΚ, προχώρησε, σέντραρε παράλληλα, όμως, δεν βρέθηκε κανείς στην πορεία της μπάλας και στο 12' ο Ετζεγκουέλε απείλησε με κοντινή κεφαλιά, χωρίς, πάντως, επιτυχία.

Ο Κοροβέσης στο 15' έκανε εντυπωσιακή ενέργεια από τα αριστερά, σέντραρε, αλλά κανείς συμπαίκτης του δεν ήταν στο σημείο που έπρεπε για να βάλει την προβολή. Ακολούθησε στο 21' ένα σουτ του Μαγιέφσκι που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ολσεν και στο 23' η Βέροια προηγήθηκε. Ο Αμπτνούν εκτέλεσε κόρνερ και μετά από κακή αντίδραση του Σουηδού τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ ο Ναζλίδης με κοντινή κεφαλιά σημείωσε το 1-0.

Ο Δικέφαλος έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 32', όμως, η κεφαλιά του Τζιόλη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κάτσε έφυγε ελάχιστα άουτ. Ο Ροντρίγκες έκανε ξανά αισθητή την παρουσία του στο 39' όταν με περίτεχνη κίνηση απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο, ελευθερώθηκε, σούταρε, αλλά ο Καντιμοίρης κατάφερε να αποκρούσει με υπερένταση. Ενα γυριστό σουτ του Βεργώνη στο 41' από το ύψος του πέναλτι δεν ανησύχησε τον Ολσεν, ο οποίος μπλόκαρε την μπάλα και στο 44΄ ο Ροντρίγκες μετά από σέντρα του Κοροβέση παραλίγο να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά.

Στο δεύτερο μέρος ο Τούντορ άλλαξε όλη την ενδεκάδα, περνώντας, μεταξύ άλλων, στον αγωνιστικό χώρο και τους Μαλεζά, Ζαϊρο. Ο ΠΑΟΚ ήταν φανερά καλύτερος της Βέροιας στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά δεν κατάφερνε να ανησυχήσει τον γκολκίπερ των γηπεδούχων. Στο 63', μάλιστα, οι γηπεδούχοι έφτασαν με τον Τάτο κοντά στο γκολ, αλλά το πλασέ του μεσοεπιθετικού της Βέροιας, αλλοιώθηκε τελευταία στιγμή από τον Δεληγιαννίδη και πέρασε έξω.

Ο Μυστακίδης στο 68' έπειτα από σέντρα του Σαλπιγγίδη δεν κατάφερε να βρει στόχο από το σημείο του πέναλτι και στο 73' ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε. Ο Σαββίδης έβγαλε εξαιρετική μακρινή μπαλιά για τον Ζαϊρο, ο Βραζιλιάνος κοντρόλαρε εξαιρετικά και την κατάλληλη στιγμή πλάσαρε σημειώνοντας το 1-1. Σε αυτή τη φάση πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ζαϊρο έδειξε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν.

Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Μερεμπασβίλι με σουτ στο 90' μετά από λάθος εκτίμηση του Γλύκου, αλλά και συνολική κακή αμυντική λειτουργία. Είχε προηγηθεί κακή επιλογή στην τελική ενέργεια από τον Μυστακίδη, από την οποία ξεκίνησε η αντεπίθεση που έφερε το γκολ της Βέροιας, γεγονός που εκνεύρισε τον Τούντορ ο οποίος έστειλε τον νεαρό μεσοεπιθετικό κατευθείαν στα αποδυτήρια.

Βέροια: Καντιμοίρης, Μαλόν, Ετζεγκουέλε, Μαραγκός, Γιαννούλης, Βεργώνης, Μπαλάφας, Γιουσούφ, Μαγιέφσκι, Αμπντούν, Ναζλίδης

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Τσουμάνης, Παυλίδης, Τάτος, Νάστος, Μερεμπασβίλι, Γεωργιάδης, Μελικιώτης

ΠΑΟΚ: Ολσεν, Βίτορ, Κόστα, Κοροβέσης, Κωνσταντινίδης, Τζιόλης, Κάτσε, Πέλκας, Μακ, Ροντρίγκες, Κουλούρης

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Γλύκος, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Μαντούρο, Δεληγιαννίδης, Σαββίδης, Μυστακίδης, Ζάιρο, Σαλπιγγίδης

Το live του φιλικού

19:00
Καλησπέρα σας, μαζί θα παρακολουθήσουμε όσα συμβαίνουν πριν την έναρξη αλλά και κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Βέροια.
19:02
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.
19:05
Από πλευράς ΠΑΟΚ αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι νεαποκτηθέντες Γκάρι Ροντρίγκες και Ζάιρο, όπως και ο ο Στέλιος Μαλεζάς που επέστρεψε στον "Δικέφαλο".
19:07
Ωστόσο, στο κοινό του ΠΑΟΚ δεν θα αποκαλυφθούν απόψε τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ο Έρικ Σάμπο και ο Μάριν Λέοβατς, καθώς ο Ιγκόρ Τούντορ δεν θα τους χρησιμοποιήσει.
19:09
Ο 24χρονος Σλοβάκος ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα από την Τρίτη που υπέγραψε και ενσωματώθηκε στον ΠΑΟΚ κι έτσι θα προφυλαχθεί, ενώ ο 27χρονος Κροάτης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω κάποιου γραφειοκρατικού προβλήματος.
19:12
Πιο συγκεκριμένα, ο Λέοβατς δεν θα αγωνιστεί στο αποψινό φιλικό επειδή δεν έχει δοθεί ακόμα στην ΕΠΟ, από την ομοσπονδία της Κροατίας, η τυπική απάντηση μέσω του συστήματος των μεταγραφών κι έτσι το δελτίο του δεν έχει εκδοθεί.
19:14
Από πλευράς Βέροιας, τραυματίες είναι οι Καλί, Τζόναθαν και Ρότζερς Κόλα, με τους δύο πρώτους και ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ τον τελευταίο που είχε έναν επιπόλαιο τραυματισμό να παραμένει εκτός προπονήσεων.
19:17
Αξίζει να σημειωθεί ότι αμφότεροι οι σημερινοί αντίπαλοι, πραγματοποίησαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στο Άρνεμ της Ολλανδίας.
19:22
Το σημερινό φιλικό αποτελεί το τελευταίο τεστ της Βέροιας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, το επόμενο Σαββατοκύριακο.
19:26
Στον αντίποδα, ο ΠΑΟΚ έχει δώσει ήδη τέσσερις επίσημους αγώνες για τα προκριματικά του Europa League, παίρνοντας δύο προκρίσεις απέναντι σε Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και Σπάρτακ Τρνάβα.
19:28
Στο γήπεδο εισέρχονται και αρκετοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αυτή την ώρα για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.
19:29
Μάλιστα, από μερίδα οπαδών του "Δικεφάλου", ακούστηκαν και κάποια υβριστικά συνθήματα για τον Ζήση Βρύζα.
19:31
Στους χώρους έξω από το γήπεδο υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
19:32
Εικόνα από το γήπεδο της Βέροιας αυτή την ώρα 
19:35
Υπενθυμίζουμε ότι προπονητής της Βέροιας είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης και τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Ημαθίας έχει αναλάβει ο Ζήσης Βρύζας. Δύο πρόσωπα που έχουν... ακούσει πολλά από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, αλλά έχουν προσφέρει στο σύλλογο αρκετά, κάνοντας καριέρα για πολλά χρόνια, όχι μόνο ως ποδοσφαιριστές.
19:38
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Όλσεν, Βίτορ, Κόστα, Κοροβέσης, Κωνσταντινίδης, Τζιόλης, Κάτσε, Πέλκας, Μακ, Ροντρίγκες, Κουλούρης.

19:40
Η ενδεκάδα της Βέροιας: Καντιμοίρης, Μαλόν, Εντζεγκουέλε, Μαραγκός, Γιαννούλης, Βεργώνης, Μπαλάφας, Γιουσούφ, Μαγιέφσκι, Αμπντούν, Ναζλίδης.
19:41

Στον πάγκο της Βέροιας είναι: Βασιλειάδης, Νέτο, Γεωργιάδης, Όστοϊτς, Τάτος, Μερεμπασβίλι, Τσουμάνης, Νάστος, Καρακώστας, Μελικιώτης, Παυλίδης.

19:41
Ο πάγκος του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Μυστακίδης, Δεληγιαννίδης, Σαββίδης, Σαλπιγγίδης, Ζάιρο, Μαντούρο.
19:43
Ο Γιαννούλης που βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα της Βέροιας, είναι δανεικός από τον ΠΑΟΚ.
19:47
Λιγότερο από ένα τέταρτο απομένει για τη σέντρα του παιχνιδιού.
19:52
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Δημήτρης Καραντώνης από τον σύνδεσμο Ημαθίας.
19:55
Εικόνα από το ζέσταμα των δύο ομάδων 
19:58
Στις κερκίδες και ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετρακης, καθώς Βέροια και ΠΑΟΚ κατά σειρά, είναι οι δύο πρώτοι αντίπαλοι της ηπειρωτικής ομάδας
20:01
Οι δύο ομάδες έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο.
20:02
Όλα έτοιμα για να αρχίσει το ματς.
20:06
2' : Πρώτη... υποψία φάσης για τον ΠΑΟΚ, με τον Γκάρι Ροντρίγκες να μην προλαβαίνει τον Καντιμοίρη, έπειτα από βαθιά μπαλιά.
20:07
4' : Μακρινό σουτ του Ροντρίγκες, πέρασε άουτ.
20:10
7΄ : Γύρισμα συρτό του Γιουσούφ, ο Κόστα κάλυψε σωστά μπροστά απότον Ναζλίδη, μπλόκαρε ο Όλσεν.
20:11
8΄: Ο Αμπντούν μπήκε μόνος τους προς την περιοχή, αλλά η συρτή σέντρα του δεν βρήκε συμπαίκτη. Παρατηρήσεις στον Κοροβεση από τον Τούντορ.
20:13
10': Επικίνδυνη φάση για τη Βέροια, με μια κεφαλιά του Εντζεγκουέλε μετά από φάουλ του Αμπντούν. Ο Πέλκας έβγαλε σε κόρνερ.
20:17
13' : Ωραία ενέργεια του Κοροβέση από τα αριστερά, όμως το έξυπνο παράλληλο γύρισμα που επιχείρησε δεν βρήκε κάποιον συμπαίκτη του στην περιοχή.
20:18
Συμπληρώθηκε το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά δραστήριες, έχοντας μπει ορεξάτες στο ματς.
20:22
19΄: Ο Τζιόλης για τον Ροντρίγκες, έκοψε ο Ετζεγκέλε, σουτ στην κίνηση από τον Κουλούρη, η μπάλα άουτ.
20:25
21΄: Ωραίο σουτ του Μαγιέφκσι στην κίνηση λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Όλσεν.
20:27
23΄: ΓΚΟΛ για τη Βέροια 
20:28
Ο Αμπντούν εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ναζλίδης πήρε την κεφαλιά προλαβαίνοντας την έξοδο του Όλσεν, στέλνοντας τη μπάλα στα δύχτια.
20:31
Η Βέροια ήταν πιο απειλητική επιθετικά από το ξεκίνημα του αγώνα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ σχετικά νωρίς.
20:32
60%-40% υπέρ της Βέροιας η κατοχή της μπάλας πριν το πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης.
20:33
30': Οι παίκτες του ΠΑΟΚ άλλαξαν ωραία τη μπάλα στη μεσαία γραμμή, όμως η σέντρα του Κοροβέση ήταν απελπιστική, παρά τις καλές προϋποθέσεις που είχε από την αριστερή πλευρά.
20:34
Συμπληρώθηκε μισώ ώρα αγώνα. Η Βέροια προηγείται και ο ΠΑΟΚ δεν έχει κατορθώσει να ελέγξει το ρυθμό του μας μέχρι στιγμής.
20:35
32' : Καλή φάση για τον ΠΑΟΚ! Ο Κάτσε εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Τζιόλης πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια της εστίας των γηπεδούχων.
20:37
Στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΟΚ κυκλοφορεί καλύτερα τη μπάλα, προσπαθώντας να επιβάλλει τον ρυθμό του στο παιχνίδι.
20:39
Αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα μέχρι στιγμής, παρότι το ματς είναι φιλικό.
20:40
Μία ενδεκάδα έχει σηκώσει για ζέσταμα ο Τούντορ.
20:41
37΄: Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Γκάρι Ροντρίγκες να κάνει όμορφη κίνηση αποφεύγοντας τον Εντζεγκουέλε και τον Καντιμοίρη να αποκρούει το σουτ του.
20:41
Συνεχώς όρθιος ο Ιγκόρ Τούντορ, δεν σταματάει να δίνει οδηγίες στους παίκτες του.
20:43
Ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει δώσει εντολή στους παίκτες του να πιέζουν ψηλά.
20:44
41΄: Άλλη μια επικίνδυνη στημένη φάση για τη Βέροια, με τον Βίτορ να διώχνει σε κόρνερ με κεφαλιά.
20:45
Ο ΠΑΟΚ δεν εμπνέει οιγουριά στα μετόπισθεν και η Βέροια απειλεί στις στημένες, κυρίως, φάσεις. Είναι προφανές ότι με δύο στόπερ, ο Δικέφαλος παρουσιάζει κενά.
20:46
42΄: Μετά την εκτέλεση του κόρνερ ο Βεργώνης προσπάθησε να απειλήσει, με τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Όλσεν.
20:47
44΄: Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Ο Ροντρίγκες πήρε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Κοροβέση, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.
20:48
Ένα το λεπτό των καθυστερήσεων για το πρώτο ημίχρονο.
20:49
Τέλος πρώτου μέρους στη Βέροια, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 1-0. Το σκορ άνοιξε ο Ναζλίδης με κεφαλιά στο 23΄.
20:51
4 τελικές προσπάθειες για τη Βέροια, με τις 2 στην εστία και 5 για τον ΠΑΟΚ με τη 1 προς την εστία.
20:51
52%-48% η κατοχή της μπάλας υπέρ της ομάδας της Ημαθίας στο πρώτο 45λεπτο.
20:53
Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό του στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ροντρίγκες ωστόσο να δείχνει αρκετά δραστήριος στην πρώτη του εμφάνιση με τα ασπρόμαυρα. Από πλευράς Βέροιας, ο Αμπντούν ταλαιπώρησε αρκετά την άμυνα του "Δικεφάλου", η οποία έδειχνε να αντιμετωπίζει προβλήματα σε αρκετές φάσεις.
21:05
Άρχισε το β΄ μέρος
21:05
Αλλαξε ενδεδεκάδα ο Τούντορ
21:07
H ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο β΄ μέρος: Γλύκος, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Μαντούρο, Δεληγιαννίδης, Σαββίδης, Μυστακίδης, Ζάιρο, Σαλπιγγίδης 
21:11
Πριν από λίγο τα μέσα ενημέρωσης της Βοσνίας ανακοίνωσαν ότι ο Τσίμιροτ είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Δεν ειναι στην αποστολή της Σαράγεβο για το ματς με την Ζρίνσκι. Μιλούν για μεταγραφή με 1,3 εκ. ευρώ και τετραετές συμβόλαιο του 22χρονου μέσου με τον Δικέφαλο έναντι συνολικά 1,2 εκ. ευρώ 
21:14
Τσουμάνης και Παυλίδης τα νέα πρόσωπα για την Βέροια από την αρχή του β΄μέρους αντί Γιαννούλη και Βεργώνη
21:15
57¨  : Καλός συνδυασμός του ΠΑΟΚ με το Σαλπιγγίδη να σεντράρει για τον Σαββίδη και τη μπάλα να καταλήγει μακριά από τον νεαρό του Δικεφάλου  
21:16
58΄  Τάτος αντί Μαγιέφσκι για τη Βέροια
21:20
62¨ Γρήγορος συνδυασμός των παικτών του ΠΑΟΚ κακή τελική πάσα του Μυστακίδη στον Σαλπιγγίδη
21:21
Δείτε το γκολ της Βέροιας
21:22
63΄: Ο Παυλίδης εκμεταλλεύτηκε αναταραχή στην άμυνα του ΠΑΟΚ γύρισε προς τον Τάτο, αλλά παρενέβη ο Δεληγιαννίδης και η ευκαιρία χάθηκε για τους γηπεδούχους  
21:24
Πιο πεσμένος ο ρυθμός σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο
21:27
68΄: Ο Σαλπιγγίδης γύρισε ωραία στον Μυστακίδη, ο τελευταίος μόνος ανενόχλητος σούταρε ψηλά άουτ. Ο ΠΑΟΚ παίζει κυρίως από τα δεξιά
21:28
Ο Ροντρίγκες σε φάση από το παιχνίδι
21:33
73΄: Μακρινή μπαλιά του Σαββίδη για τον Ζάιρο, ο Τσουμάνης έκανε κακή εκτίμηση της πορείας της μπάλας την οποία κατέβασε με το στήθος ο Βραζιλιανος και την τσίμπησε όταν βγήκε ο Καντοιμίρης, στέλνοντάς την πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα. Στην πρώτη ενέργεια του στο ματς, ουσιαστικά, σκοράρει ο Ζάιρο. 
21:37

71΄Ο Αμπντούν έδωσε τη θέση του στον Μερεμπιασμπίλι. Στο ματς και ο Νάστος αντί του Μαλόν


21:38
78΄  Μπήκαν Γεωργιάδης και Μελικιώτης στο ματς για τη Βέροια 
21:39
78΄: Ο Ζάιρο συνδυάζεται ωραία με τον Δεληγιαννίδη και κάνε σέντρα-σουτ άουτ
21:41
Έπεσαν ορισμένα μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο από την κερκίδα. Ο Κυριάκος Σαββίδης τα πέταξε έξω για να εκτελέσει το φάουλ.
21:42
83΄: Κεφαλιά του Μυστακίδη, ψηλά άουτ, μετά από εκτέλεση κόρνερ.
21:44
Τελευταίο πεντάλεπτο τις αναμέτρησης.
21:47
88΄: Ωραία ενέργεια του Ζάιρο μέσα στην περιοχή, με το γύρισμά του όμως στο σημείο του πέναλτι να μη βρίσκει συμπαίκτη.
21:48
Αρκετά δραστήριος ο Βραζιλιάνος. Αν μη τι άλλο αφήνει θετικές εντυπώσεις με την πρώτη του εμφάνιση στον ΠΑΟΚ.
21:49
90' : Σου του Μυστακίδη υπό καλές προϋποθέσεις, στην αγκαλιά του τερμτοφύλακα των γηπεδούχων.
21:49
91΄: ΓΚΟΛ για τη Βέροια!
21:50
Ο Τούντορ έστειλε τον Μυστακίδη στα αποδυτήρια εκνευρισμένος από την επιλογή του και στην κόντρα επίθεση η Βέροια έκανε το 2-1. Ο Γεωργιάδης σέντραρε και ο Μεραμπιασβίλι σούταρε και νίκησε το Γλύκο για το 2-1
21:50
Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μερεμπασβίλι νίκησε τον Γλύκο με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, δίνοντας προβάδισμα στη Βέροια, λίγο πριν τη λήξη του φιλικού αγώνα.
21:51
Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα, ο Τούντορ έβγαλε τον Μυστακίδη εκτός παιχνιδιού, στέλνοντάς τον στα αποδυτήρια επειδή εκνευρίστηκε με το σουτ του στην προηγούμενη φάση.
21:52
Ο νεαρός θα μπορούσε να είχε δώσει πάσα και να μη τελειώσει μόνος του τη φάση και ο Κροάτης εκνευρίστηκε με την επιλογή του, δίνοντάς του εντολή να αποχωρήσει από το ματς.
21:54
Τέλος στο ματς!
21:54
Η Βέροια επικράτησε του ΠΑΟΚ με 2-1 στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.
21:56
Το γκολ του ΠΑΟΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK