Έβαζαν και έμπαζαν ΠΑΣ και ΑΕΛ

Σ' ένα ματς με τρία πέναλτι και ανατροπή ο ΠΑΣ Γιάννινα και η ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3 στους Ζωσιμάδες.

Έβαζαν και έμπαζαν ΠΑΣ και ΑΕΛ

Γεμάτο φάσεις ήταν το φιλικό του Σαββάτου στα Ιωάννινα μεταξύ του ΠΑΣ και της ΑΕΛ. Οι "βυσσινί" προηγήθηκαν 3-1, αλλά ο "Άγιαξ" με τον Μαμπουλού να σκοράρει έφτασαν στο 3-3.

Το ματς σημαδεύτηκε από τα τρία πέναλτι που σφύριξε ο διαιτητής Κατσικογιάννης. Το πρώτο στο 18' για τον ΠΑΣ, το οποίο έκανε γκολ ο Ακόστα, και τα επόμενα δύο για την ΑΕΛ, με τους Ναζλίδη στο 26' και Βαρέλα στο 34' να διαμορφώνουν το 2-1.

Η ομάδα του Αναστασιάδη έφτασε και σε τρίτο γκολ πριν από την ανάπαυλα χάρη σε ωραία προσπάθεια του Ναζλίδη στο 42'. Επειδή ωστόσο οι άμυνες είχαν πάρα πολλά προβλήματα οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν στην ισοφάριση με δύο παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, τον Βιδάλ στο 69' και τον Μαμπουλού στο 75'.

Από μία αναγκαστική αλλαγή είχαν οι δύο προπονητές, καθώς Καρανίκας και Ουσόσου αποχώρησαν τραυματίες.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης (46' Περιστερίδης), Καρανίκας (35' Μπουκουβάλας), Ναδάλες (49' Κούτρης), Μιχαήλ (46' Σκόνδρας), Μπέριος (80' Μαυροπάνος), Τζημόπουλος, Κοζορώνης (57' Βιδάλ), Γαρουφαλιάς (49' Μαμπουλού), Ακόστα (57' Δώνης), Γιάκος (80' Φερφελής), Κόντε (71' Ντόλοβατς)

ΑΕΛ: Ντεγκρά, Ναβάρο (68' Ρέντζας), Γκόλιας, Φάρκας (73' Σουλιώτης), Φατιόν, Ουόσου (53' Μονιάκης), Αναστασόπουλος (73' Καρατάσος), Ναζλίδης (73' Ουρτάδο), Ντέλετιτς (46' Καπό), Βαρέλα (68' Μαρουκάκης), Αβραάμ (62' Λαμπρόπουλος)

News 24/7

24MEDIA NETWORK