Ισόπαλος με την Παναχαϊκή ο Παναιτωλικός

Ανρί Καμαρά και Αμρ Ουάρντα χρησιμοποιήθηκαν στο ισόπαλο (0-0) φιλικό που έδωσε ο Παναιτωλικός το βράδυ της Δευτέρας (17/8) με την Παναχαϊκή στο Αγρίνιο.

Ισόπαλος με την Παναχαϊκή ο Παναιτωλικός
Παναιτωλικός Παναχαϊκή INTIME SPORTS

Η συμμετοχή των Ανρί Καμαρά (σ.σ. χειροκροτήθηκε από τους θεατές) και Αμρ Ουάρντα σημάδεψε τη φιλική αναμέτρηση του Παναιτωλικού με την Παναχαϊκή .

Η ομάδα του Αγρινίου είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και η πιο καλή στιγμή του ήταν ένα άστοχο σουτ του Παπάζογλου από το ύψος της μικρής περιοχής.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λιονέλ Πόντες πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Λούκας Βιγιαφάνιες και έβαλε στην κορυφή της επίθεσης τον Λεάντρο Κάπελ, σύστημα που δεν απέδωσε ιδιαίτερα.

Παναιτωλικός: Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Κούσας, Μπεχαράνο Ντάνι (46’ Ζαρκάδας), Ρουσκουσέδα (60’ Καμαρά), Κάπελ (71’ Ουάρντα), Παπάζογλου (71’ Χαντάκιας), Μάκος, Ρομέρο (80’ Μήλιος), Ρουμπουλάκου (71’ Κέβιν), Βασιλείου (46’ Βιγιαφάνιες).

Παναχαϊκή: Αθανασόπουλος, Κάργας, Χούσα, Στεργίδης, Πέδρο, Καρβουνιάρης, Μουκίδης, Κυβελίδης, Ντελέκος, Λαμπρόπουλος Ι., Περίκο.

Αγωνίστηκαν και οι: Κοντοδήμας, Ασίγκμπα, Ρόκας, Τρίγκας, Χαρτσιάς, Ντζίλας, Ρουμπάτος, Παπαδόπουλος, Πινδώνης, Μητρόπουλος, Σαμπατάκος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK