Κέφια είχαν Αστέρας και Παναιτωλικός

Γκολ και θέαμα στο φιλικό του Αστέρα με τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη. Ισοπαλία 2-2 για δυο ομάδες που έδειξαν πως ήταν έτοιμες για την πρεμιέρα που δεν έγινε.

Κέφια είχαν Αστέρας και Παναιτωλικός
Αστέρας Παναιτωλικός

Ο Αστέρας Τρίπολης και ο Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο σαββατιάτικο φιλικό της Τρίπολης.

Εκτός από τέσσερα γκολ, το ματς είχε φάσεις και σασπένς μέχρι το τέλος.

Οι Αγρινιώτες προηγήθηκαν στο 20' με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ουαρντά από παράβαση που κέρδισε ο ίδιος από τον Σεφί.

Μετά το 1-0 οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία, πίεσαν και πέτυχαν την ανατροπή. Στο 52' ο Ιωαννίδης ισοφάρισε με το όγδοο γκολ του στα φιλικά, ενώ στο 73' ο Καλτσάς πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ που ξεσήκωσε τον κόσμο.

Ο Παναιτωλικός πάντως πρόλαβε να ισοφαρίσει με τον Φερέιρα στο 81', ενώ θα μπορούσε να "κλέψει" τη νίκη γοήτρου, αν ο Ουαρντά δεν σημάδευε το δοκάρι στο 90'.

Στη σέντρα του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα εμφανίστηκαν με t-shirts αφιερωμένα στον μεγάλο άτυχο της προετοιμασίας, τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος με ρήξη χιαστού τέθηκε εκτός μάχης για το επόμενο 6μηνο.

Κέφια είχαν Αστέρας και Παναιτωλικός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Αστέρας: Κοσίτσκι (61' Ντοναρούμα), Ιγκόρ (77' Τσιώλης), Σεφί, Κουρμπέλης, Γιαννούλης (83' Νάτσης), Δημούτσος (77' Κώτσιρας), Στανισάβλιεβιτς (61' Καλτσάς), Φερνάντες (61' Τσιλιανίδης), Τσάβες (61' Τσουκαλάς), Μάσα (77' Μπέρτος), Ιωαννίδης (61' Γκοντό)

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας (67' Φερέιρα), Τσοκάνης (86' Φαρλέι), Παπάζογλου, Μάκος, Πάουλο (89' Μαλής), Μουνιόθ (58' Ρότσα), Ουάρντα, Μαρκόβσκι (59' Τομανέ)

News 24/7

24MEDIA NETWORK