Κέρκυρα - Παναιτωλικός 3-2

Η Κέρκυρα επικράτησε 3-2 του Παναιτωλικού σε φιλικό που διεξήχθη την Τετάρτη στο "Νησί των Φαιάκων".

Κέρκυρα - Παναιτωλικός 3-2

Την ημέρα που το ΔΣ της Super League επικύρωσε την αποβολή της από το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας και εν αναμονή της εκδίκασης της προσφυγής της στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, η Κέρκυρα επικράτησε 3-2 του Παναιτωλικού σε φιλικό που διεξήχθη την Τετάρτη.

Οι "Φαίακες" προηγήθηκαν δύο φορές με ισάριθμα γκολ που πέτυχε ο Σάσα Καϊκούτ στο 1' και στο 43', ωστόσο η ομάδα του Αγρινίου ισοφάρισε αμφότερες με τον Κάπελ στο 32' και με τον Βασιλείου στο 51'.

Τη μοίρα του αγώνα καθόρισε στο φινάλε ο Γεωργακόπουλος, πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη. Ο σκόρερ είχε αντικαταστήσει στο 72' τον τραυματία Μαρκόφσκι, στο "μελανό" σημείο του αγώνα.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης (82' Τριαντάφυλλος), Βενέτης (75' Παρασκευαϊδης), Ντιμιτρόφσκι (75' Κόντος), Γκόμες, Ντιόγκο (66' Κ. Μανωλάς), Σιόντης (46' Ντουαλά), Κρητικός (46' Σόλιτς), Βίλα (60’ Καρντόζο), Ζορμπάς (46' Μακρίδης), Καϊκούτ, Μαρκόσφκι (72' λ.τ. Γεωργακόπουλος).

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Κουτρομάνος (86' Ρουσκουσέδα), Κέβιν, Κούσας, Ντ. Μπεχεράνο, Καπέλ (83' Μηλιός), Χαντάκιας (67' Ζαρκάδας), Μάκος, Μάρκος Πάουλο (46' Παπουτσογιαννόπουλος), Ρομέρο (63' Μύγας), Βασιλείου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK