ΠΑΟΚ - Τβέντε 2-0

Εξαιρετικός ο ΠΑΟΚ στο φιλικό με τη Τβέντε, την οποία νίκησε 2-0.

ΠΑΟΚ - Τβέντε 2-0
ΠΑΟΚ Τβέντε

Ο Ιβιτς ξεκίνησε το φιλικό με τους Βελλίδη, Μαλεζά, Κίτσιου, Τζιόλη, Κοροβέση, Ζάιρο, Μπίσεσβαρ, Κουλούρη και αυτό που μας έμεινε ως γενική εικόνα στο πρώτο μέρος είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν θύμισε... τον ΠΑΟΚ κόντρα στη Στεάουα. Εκείνο το... τρελό παιχνίδι με τα 7 γκολ στο πρώτο ημίχρονο είχε περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και ο Δικέφαλος όχι μόνο ήταν πολύ καλός στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά είχε και τις δύο μεγαλύτερες ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα.

Η πρώτη ήταν στο 16ο λεπτό. Ο Ροντρίγκες εκτέλεσε το φάουλ, ο Τζαβέλλας βρήκε χώρο, πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μάρσμαν.

Η δεύτερη ήρθε στο 41' με με πρωταγωνιστή ξανά τον Τζάλμα, ο οποίος ελίχθηκε ωραία και έκανε ένα ακόμη σουτ που πέρασε επίσης άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, η Τβέντε ξεκίνησε πιο δυνατά, παίρνοντας μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν απειλήθηκε. Με την πάροδο του χρόνου και παρά τις αλλαγές του Ίβιτς, η ελληνική ομάδα επανέκτησε τον έλεγχο του αγώνα και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για το γκολ.

Στο 59' ο Τζάλμα βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ, αλλά το πλασέ του δεν ήταν καλό, ενώ στο 75' πάλι ο Τζάλμα με τρομερό σουτ ανάγκασε τον τερματοφύλακα της Τβέντε να πραγματοποιήσει εντυπωσιακή επέμβαση.

Δύο λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ για τον Δικέφαλο, ο οποίος πήρε αυτό που άξιζε από το φιλικό. Ο Μπίσεσβαρ έβγαλε ωραία μπαλά στον Μάτος ο οποίος έκανε το γύρισμα στην περιοχή, εκεί βρισκόταν ο Σάκχοφ, ο οποίος με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μάρσμαν.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ βρήκε και δεύτερο τέρμα. Μετά από ωραία μπαλιά (πάλι) του Μπίσεσβαρ, ο Τζάλμα πετάγεται ανάμεσα στους αμυντικούς και προλαβαίνει την έξοδο του Μάρσμαν για το 2-0.

Τα δύο γκολ του Δικεφάλου ουσιαστικά έγραψαν την ιστορία των υπόλοιπων λεπτών, αφού η Τβέντε δεν έδειξε διάθεση να αντιδράσει, ενώ ο ΠΑΟΚ κράτησε εύκολα το υπέρ του αποτέλεσμα, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τη φιλική αναμέτρηση, την τελευταία επί ολλανδικού εδάφους.

Μελανό σημείο του φιλικού για τον ΠΑΟΚ, ο τραυματισμός του Λέοβατς που αποχώρησε ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των 90.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος (80' Κίτσιου), Λέοβατς, Τζαβέλλας, Κρέσπο (70’ Μαλεζάς), Χαρίσης (46’ Μπίσεσβαρ), Τσίμιροτ (83' Κοροβέσης), Σάκχοφ (80' Τζιόλης), Κάμπος, Ροντρίγκες (66’ Ζάιρο), Αθανασιάδης (70’ Κουλούρης)

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK