Νίκη του Αστέρα επί του Πανιωνίου στην Τρίπολη

Με γκολ του Απόστολου Γιάννου στο 52ο λεπτό, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο "Θ. Κολοκοτρώνης" το απόγευμα της Παρασκευής. Ανεπίσημο ντεμπούτο με την κυανέρυθρη φανέλα ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Νίκη του Αστέρα επί του Πανιωνίου στην Τρίπολη
INTIME SPORTS

Σε μία φιλική αναμέτρηση με ελάχιστες συγκινήσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου στο "Θ. Κολοκοτρώνης".

Το ματς άρχισε με τους χειρότερους οιωνούς για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, αφού στο 10ο λεπτό τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Παναγιώτης Κόρμπος.

Ελάχιστες καλές φάσεις επεφύλασσε το πρώτο ημίχρονο, ενώ το δεύτερο άρχισε με γκολ για τον Αστέρα Τρίπολης (ο Γιαννούλης έκανε τη μακρινή σέντρα και ο πρώην "κυανέρυθρος" Απόστολος Γιάννου άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 52ο λεπτό).

Ο Πανιώνιος προσπάθησε να απαντήσει με σουτ του Μανώλη Σιώπη στο 67ο λεπτό, ενώ στο 70ό μία εξαιρετική λάτιν συνεργασία μεταξύ Μανουέλ Λανθαρότε, Φακούντο Μπερτόγλιο και Χερόνιμο Μπαράλες δεν βρήκε στόχο για λίγα εκατοστά.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το προβάδισμα στο τελευταίο 20λεπτο και, μάλιστα, λίγο έλειψε να "ξαναχτυπήσει" στην εκπνοή με τον Βασίλη Σκούρτη.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοζίτσκι (63' Θεοδωρόπουλος), Ζησόπουλος, Γιαννούλης (72' Παντελιάδης), Γκοϊάν (63' Σανκαρέ), Τορμένα (72' Αλόκο), Χαμντανί (73' Γουάτο), Ιγκλέσιας (63' Ντουντού), Μπερτόγλιο (72' Σκούρτης), Γιάννου (63' Μπαράλες), Λανθαρότε (72' Φούντας), Μάσα (63' Τσοκάνης).

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος (62' Διούδης), Αργυρόπουλος (76' Βλάχος), Οικονόμου (62' Ρισβάνης), Χατζηησαίας (85' Πατσατζόγλου), Ντουρμισάι (62' Μασούρας), Μπακασέτας (76' Τασουλής), Κόρμπος (10' Σιώπης), Μητρόπουλος (76' Γκέζος), Μπουμάλ (85' Μπλέτσας), Ποζατζίδης (76' Ανσαριφάρντ), Βιγιάλμπα (62' Καθάριος).

News 24/7

24MEDIA NETWORK