Νίκη του ΠΑΣ επί της Βέροιας

Υπό το βλέμμα περίπου 800 φιλάθλων, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 1-0 της Βέροιας σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης της Ημαθίας με γκολ του Μπράνα Ίλιτς.

Νίκη του ΠΑΣ επί της Βέροιας

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια προηγήθηκαν με πλασέ του Ίλιτς, έπειτα από ωραία κάθετη μπαλιά του Ευριπίδη Γιάκου, στο 15ο λεπτό. Εξάλλου, έχασαν δύο ακόμα καλές ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Χοσέ Γκρανέρο προχώρησε σε αρκετές αλλαγές και λίγο έλειψε να χαμογελάσει, όταν το σουτ του Μοχάμεντ Μπεν κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Μάρκου Βελλίδη.

Στο τελευταίο ημίωρο η Βέροια κατέγραψε τρεις καλές ευκαιρίες (με τους Σέντρικ, Μουρατίδη και Μάνο, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα απείλησε στο 81' με τον Αυγενικού και το 84' με τον Μπέριο.

Βέροια: Τζινάρ, Κατσούλης, Μαλόν, Βέρτζος, Οστοϊτς, Βάσκες, Παυλίδης, Βεργώνης, Καλτσάς, Μπεν, Ντόγος.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Μουρατίδης, Παπαδόπουλος, Σεντρίκ, Τσιάμης, Μπαργκάν, Ουνγιαλίδης, Μάνος, Μελικιώτης, Ρογγότης, Πρίσλεϊ (υπό δοκιμή), Κάρλος (υπό δοκιμή).

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Ακόστα, Λίλα, Τσουκαλάς, Τσάβες, Γιάκος, Ιλιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Σωτηρίου, Μπέριος, Σκόνδρας, Στρούνα, Κρητικός, Χαρίσης, Αυγενικού, Νάκος, Σαλπασίδης, Ιωάννου, Ηλιάδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK