ΠΑΟΚ - Στεάουα 3-4

Ένας ΠΑΟΚ διαφορετικός σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Μπριζ, ηττήθηκε 4-3 από τη Στεάουα Βουκουρεστίου σε ένα ακόμη φιλικό επί ολλανδικού εδάφους. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο.

ΠΑΟΚ - Στεάουα 3-4

Αλλοπρόσαλλο ήταν το παιχνίδι στο πρώτο μέρος. ΠΑΟΚ αφού και κάπως έτσι. Από 3-1 μπροστά, 3-4 οι Ρουμάνοι με τη λήξη.

Για να τα πάρουμε με τη σειρά, ο Βλάνταν Ιβιτς παρέταξε τον Δικέφαλο με 4-2-3-1 και τους Βελλίδη, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζά, Γιαννούλη, Χαρίση, Τζιόλη, Πέλκα, Ζάιρο, Ροντρίγκες, Κουλούρη.

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε μπροστά στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Κουλούρη, αλλά οι Ρουμάνοι ισοφάρισαν στο 23 με τον Ενάτσε. Δύο λεπτά αργότερα το αυτογκόλ του Κογιακάρου έφερε το 2-1 για την ελληνική ομάδα, ενώ στο 32' ο Ροντρίγκες ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1.

Τα σχόλια για την πολύ καλή απόδοση του ΠΑΟΚ μπροστά έδωσαν τη θέση τους στον προβληματισμό για την εικόνα της μεσαίας και της αμυντικής γραμμής. Η Στεάουα χρειάστηκε 13 λεπτά να κάνει το 3-1, 3-4. Κάτι η χαλάρωση του πρέσινγκ από πλευράς ΠΑΟΚ και τα πολλά λάθη πίσω, έφεραν τα γκολ από τους Σάντσιου και Τουντόριε (2).

Βέβαια, για όλα αυτά υπάρχει το άλλοθι των φιλικών. Γι' αυτό ακριβώς το λόγο γίνονται. Να διορθώνονται τα λάθη και να γίνονται οι σωστές παρεμβάσεις ενόψει των επίσημων αγώνων. Μην ξεχνάτε πως πριν από λίγες ημέρας ο ΠΑΟΚ είχε εντυπωσιάσει στο φιλικό με τη Μπριζ.

Στο δεύτερο μέρος έγιναν τα αναμενόμενα. Πολλές αλλαγές, διαφοροποίηση της εικόνας και πτώση του ρυθμού. Ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του με την πάροδο των λεπτών, αλλά είχε πρόβλημα στη δημιουργία με αποτέλεσμα να είναι ακίνδυνος.

Στην αντίθερα όχθη η Στεάουα απειλούσε κυρίως από μακριά, με σουτ, αλλά και με μεμονωμένες επιθέσεις που δεν δημιουργούσαν πρόβλημα στον Δικέφαλο. Σε σύγκριση με το πρώτο ημίχρονο, η άμυνα λειτουργούσε πλέον πιο ορθολογικά και απέφευγε τα πολλά λάθη. Μπροστά, όμως, υπήρχε πρόβλημα στο να βγάλει φάσεις η ομάδα του Ίβιτς.

Με αυτά και με αυτά ο χρόνος κύλησε και φτάσαμε στο τελευταίο σφύριγμα χωρίς να σημειωθεί κάποιο άλλο γκολ. Ο ΠΑΟΚ προβλημάτισε με την εικόνα του στο ανασταλτικό κομμάτι σε ένα τρελό πρώτο ημίχρονο με πολλά και αβίαστα λάθη.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Βελλίδης (Γλύκος 46'), Κίτσιου (Μάτος 46'), Μαλεζάς (Χατζηισαΐας 60'), Κρέσπο (Τζαβέλλας 60'), Γιαννούλης (Λέοβατς 46') Τζιόλης (Τσίμιροτ 60'), Χαρίσης (Σάκχοφ (71'), Πέλκας (Περέιρα 60'), Ζάιρο (Κάμπος 46'), Ροντρίγκες (Μυστακίδης 71'), Κουλούρης (Αθανασιάδης 60')

TO LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK