Στο 1-1 έμειναν Ηρακλής και Παναιτωλικός

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Ηρακλής και Παναιτωλικός στο μεταξύ τους φιλικό ματς στο Καρπενήσι. Καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ο "Γηραιός". Οι Αγρινιώτες είχαν την ευκαιρία να κλέψουν το αποτέλεσμα στο φινάλε, όμως αστόχησαν από το σημείο του πέναλτι.

Στο 1-1 έμειναν Ηρακλής και Παναιτωλικός

Δυνατά μπήκε ο Ηρακλής στην αναμέτρηση χάνοντας ευκαιρία για γκολ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Λουκίνα να πιάνει μια καλή κεφαλιά και την μπάλα να περνάει άουτ. Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δύο ομάδων, όμως οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου απείλησαν εκ νέου με τον Χαντί στο 16'.

Ο Παναιτωλικός απάντησε στο 19' και στο 25' με δύο σουτ από τους Βιγιαφάνες και Παπουτσογιαννόπουλο, χωρίς όμως η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα. Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Ηρακλής βρήκε τον τρόπο να ανοίξει το σκορ. Έπειτα από κόρνερ του Πουρτουλίδη στο 46' ο Στάμου με γυριστό σουτ έγραψε το 1-0. Οι δύο ομάδες προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές, ενώ η καλύτερη φάση του Παναιτωλικού στο δεύτερο μέρος κατέληξε σε γκολ.

Στο 83ο λεπτό, ο Μάκος με σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι Αγρινιώτες κέρδισαν πέναλτι την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Κούσας. Ωστόσο στάθηκε άτυχος καθώς η μπάλα αφού χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι στη συνέχεια κατέληξε στα χέρια του Χουάντερσον με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος):Πέρνις (Χουάντερσον 46′), Μπουκουβάλας (Κάσσος 46′), Σαραμαντάς (Πασάς 46′), Ζιαμπάρης (Στάμου 46′), Μπαρτολίνι (Καρασαλίδης 46′), Ιντζόγλου (Πουρτουλίδης 46′), Λάζαρ (Ζαμπάζης 46′-Αμαραντίδης 87′), Χαντί (Μπουλούτ), Κυριακίδης (Ρομάνο 46′), Τσιλιανίδης (Βέλλιος 46′), Λουκίνας (Περόνε 46′-Αβραμίδης 87′)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λιονέλ Πόντες):Στεφανάκος (Κυριακίδης 46′), Κουτρουμάνος, Κέβιν, Κούσας, Μπεχαράνο,Παπουτσογιαννόπουλος, Βιγιαφάνες, Κάπελ, Μαλεζάς, Μύγας, Βασιλείου

Φωτογραφία: Agrinio-sports

News 24/7

24MEDIA NETWORK