"Τεσσάρα" του ΠΑΣ στον Παναιτωλικό

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε πολύ καλά στοιχεία σε και επιβλήθηκε 4-1 στη φιλική αναμέτρηση του Καρπενησίου κόντρα στον Παναιτωλικό, ο οποίος πάντως περιμένει ακόμα πολλές μεταγραφές.

"Τεσσάρα" του ΠΑΣ στον Παναιτωλικό
INTIME SPORTS

Ο Παναιτωλικός στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κυρίως στο πρώτο μέρος είχε την εδαφική υπεροχή, αλλά προσπαθούσε να απειλήσει μόνο από στημένες φάσεις ή μακρινά σουτ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα , από την πλευρά του, δεν αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στα μετόπισθεν και εκμεταλλεύθηκε την έμπνευσή του στα στημένα, αφού κατ' αυτόν τον τρόπο έβαλε τα τρία από τα τέσσερα γκολ του (όλα μπήκαν με κεφαλιά).

Το σκορ άνοιξε στο 26ο λεπτό με τον υπό δοκιμή Πολ Κατσέτη, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μπράνα Ίλιτς, ενώ στο 35' ο εξαιρετικός Γιάκος σέντραρε και ο Δημήτρης Φερφελής διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του Γιάννη Πετράκη.

Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος, όταν στο 54ο λεπτό ο Μιχάλης Μανιάς σέντραρε και ο Σταμάτης Σαπαλίδης νίκησε τον Κυριακίδη, προτού ο Κρίστιαν Τσάβες εκτελέσει συστημένα ένα φάουλ στο 85' για το κεφάλι του Θέμη Τζημόπουλου.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Λιονέλ Πόντες ήταν να σημειώσει το γκολ της τιμής στην εκπνοή της φιλικής αναμέτρησης με κοντινό πλασέ του Παναγιώτη Μωραΐτη, έπειτα από εκτέλεση φάουλ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδης, Κοζάκης (32' Βαλμάς), Μιχαήλ, Σκόνδρας, Ναδάλες, Γιάκος, Κατσέτης, Ηλιάδης, Ίλιτς, Ακόστα, Φερφελής.

Έπαιξαν και οι: Κολιοφούκας (76' Παππάς), Αλεξίου (81' Μασούρας), Μπέριος, Αυγενικού, Τζημόπουλος, Σαπαλίδης, Καρανίκας, Κρητικός, Τσάβες, Μανιάς, Μυρθιανός,

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μύγας (26' Βασιλάρης), Κούσας, Μαλεζάς, Μαρτίνες, Μάκος, Κουτρομάνος, Παπουτσογιαννόπουλος, Μπεχαράνο, Βασιλείου, Βιγιαφάνες.

Έπαιξαν και οι: Μήλιος, Καράι, Χαντάκιας, Μαργαρίτης, Μωραΐτης, Σαρίτος, Κοντογιάννης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK