Φιλική ήττα από τη Μέχελεν για τον Ηρακλή

Το πρώτο του φιλικό επί βελγικού εδάφους έδωσε την Κυριακή (24/7) ο Ηρακλής, ο οποίος γνώρισε την ήττα από τη Μέχελεν με 3-0.

Φιλική ήττα από τη Μέχελεν για τον Ηρακλή

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Νίκος Παπαδόπουλος έκανε δοκιμές χρησιμοποιώντας όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, ο Ηρακλής γνώρισε την ήττα από τη Μέχελεν που είχε βασικό και τον Δημήτρη Κολοβό.

Ο "Γηραιός" απείλησε πρώτος με τους Περόνε και Λεοζίνιο να έχουν δύο καλές στιγμές στο πρώτο δεκάλεπτο, ωστόσο οι Βέλγοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Μάτις. Η Μέχελεν έκανε δυο τα τέρματα της στο 23' μετά από σουτ από μακρινή απόσταση του Βελερμπέργκε που βρήκε εκτός θέσης τον Περνίς.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Νίκος Παπαδόπουλος πραγματοποίησε πάρα πολλές αλλαγές κρατώντας μόλις δυο παίκτες από το αρχικό σχήμα, οι οποίες δεν βοήθησαν καθώς η αντίπαλος του Ηρακλή σημείωσε και τρίτο γκολ στο 85', διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Ηρακλής (α' μέρος): Περνίς, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Σαραμαντας, Κυριακίδης, Ανδρεόπουλος, Ιντζόγλου, Περόνε, Λεοζίνιο, Μοντεϊρο και Πασάς.

Ηρακλής (β' μέρος): Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Τσότρας, Στάμου, Κυριακίδης (60' Ρούσος), Καλφούντζος (73' Λάσκαρης), Αμαραντίδης, Ρόττας, Αγγελόπουλος, Μπικιάρης, Δούμτσιος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK