Φιλική νίκη του Παναθηναϊκού επί της Καλλιθέας

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-2 της Καλλιθέας σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στη Λεωφόρο την Τετάρτη (4/5).

Φιλική νίκη του Παναθηναϊκού επί της Καλλιθέας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στη Λεωφόρο αλλά και πρωινή προπόνηση στο Κορωπί περιελάμβανε το πρόγραμμα της Τετάρτης (4/5) για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Το "τριφύλλι" αντιμετώπισε την Καλλιθέα, την οποία νίκησε με 3-2 στο "Απόστολος Νικολαϊδης". Οι πράσινοι προηγήθηκαν με τον Λέτο να παίζει το "ένα - δυο" με τον Μπεργκ και να κάνει με σουτ μέσα από την περιοχή το 1-0 στο 26’, ενώ ο Λουντ κέρδισε το "ριμπάουντ" από δική του προσπάθεια και με πλασέ στο 32ο λεπτό πέτυχε το 2-0.

Δύο λεπτά μετά την επανέναρξη του αγώνα, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με ψηλοκρεμαστό σουτ του Μασένα, ενώ στο 56’ έφτασαν στην ισοφάριση καθώς βγήκαν στην αντεπίθεση και, μετά από ασίστ του Τζάκσον, ο Μασένα σκόραρε για δεύτερη φορά.

Ωστόσο, στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Εσιέν βρήκε με ωραία βαθιά μπαλιά τον Καλτσά, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Γκέκα και με ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Στιλ (62’ Κοτσόλης), Μέστο (64’ Μαρινάκης), Μολέδο (64’ Ταυλαρίδης), Κουτρουμπής (64’ Σάντσεθ), Νάνο (64’ Χουχούμης), Ζέκα (81’ Καλτσάς), Αμπέντ (70’ Εσιέν), Λούντ (70’ Εβαντζελίστα), Βιγιαφάνιες (70’ Βλαχοδήμος Π.), Λέτο (62’ Μπουμάλ), Μπεργκ (78’ Κλωναρίδης).

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση Κότσαρης, Αναγνωστόπουλος, Γιαννακόπουλος, Βλαχοδήμος Ο. και Βέμερ έκαναν γυμναστήριο, ενώ οι Τελάντερ, Λαγός, Πέτριτς και Πράνιτς συνέχισαν το πρόγραμμα τους στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK