Φιλική πεντάρα με Εσιέν βασικό

Ο Γιάννης Αναστασίου είδε τον Μάικλ Εσιέν να αγωνίζεται για 65 λεπτά στη φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με το Αιγάλεω και πλέον ο Γκανέζος άσος μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση.

Φιλική πεντάρα με Εσιέν βασικό
Εσιέν Παναθηναϊκός αποστολή Παναιτωλικός

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις, ύστερα από τη νίκη με 4-0 κόντρα στην Καλλονή στο "Απ. Νικολαΐδης" για τη 2η αγωνιστική της Super League.

Όσοι "πράσινοι" έπαιξαν στη χθεσινή (31/08) αναμέτρηση έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο το Αιγάλεω. Το ματς έληξε με 5-0, χάρη σε δυο γκολ του Τζαμέλ Ατζαγκούν και από ένα των Βίκτωρα Κλωναρίδη, Κώστα Τριανταφυλλόπουλου και Νίκο Καλτσά. O Γιάννης Αναστασίου είδε τον Μάικλ Εσιέν να αγωνίζεται για 65 λεπτά, χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα, δείχνοντας πως πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση.

Η 11άδα του Παναθηναϊκού: Γιαννακόπουλος, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόιπουλος, Τελάντερ, Χουχούμης, Εσιέν (65’ Αγγελόπουλος Β.), Κουτρουμπής, Δώνης, Ατζαγκούν, Καλτσάς, Κλωναρίδης.

Οι Νίκος Καρέλης, Σωτήρης Νίνης και Ντάνιελ Πράνιτς απουσίασαν λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές Ελλάδας και Κροατίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK