"Δύο στα δύο" η ΑΕΛ, επική ανατροπή ο Εργοτέλης

Με πρωταγωνιστή τον Ματθαίο Μαρουκάκη, η ΑΕΛ ξεπέρασε το εμπόδιο του Πανελευσινιακού με 3-1 και διπλασίασε τις νίκες της στη Football League. Επική ανατροπή στο φινάλε ο Εργοτέλης, η Καλλιθέα λύγισε την Αναγέννηση με 10 παίκτες.

"Δύο στα δύο" η ΑΕΛ, επική ανατροπή ο Εργοτέλης
ΑΕΛ Λάρισα INTIME SPORTS
"Δύο στα δύο" η ΑΕΛ, επική ανατροπή ο Εργοτέλης
ΑΕΛ Λάρισα INTIME SPORTS

Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η ΑΕΛ που, υπό το βλέμμα περίπου 10.000 φίλων της, επικράτησε 3-1 του Πανελευσινιακού στην "AEL FC Arena". Ο Ματθαίος Μαρουκάκης άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό με κεφαλιά και διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του στο 57ο με πλασέ, ο Μάρτιν Μπλάνκο μείωσε με δυνατό σουτ στο 65', αλλά ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος... αποκατέστησε άμεσα την τάξη με σουτ.

ΑΕΛ: Καβουσάκης, Νικολακάκης, Μονιάκης, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος (46' Λαμπρόπουλος), Μπανούσης (72' Κομεσίδης), Ουρτάδο, Μαρουκάκης, Μπουντόπουλος, Ροβίθης (58' Πάτο).

Πανελευσινιακός: Μπαντίκος, Βιγιαφάνε (63' Χαλιώτης), Μποτωνάκης, Τσίγκρος, Τσολακίδης (66' Μπαρμπόσα), Κασνέτσι, Λίτσος, Νικολάου, Κακαράς (33' Κορνελάτος), Μπλάνκο, Πλαβούκος.

"Δύο στα δύο" η ΑΕΛ, επική ανατροπή ο Εργοτέλης
Καλλιθέα INTIME SPORTS

Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με 10 παίκτες για ένα ημίχρονο, η Καλλιθέα λύγισε την Αναγέννηση Καρδίτσας στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης με 1-0. Έπειτα από σέντρα του Βασίλη Μπούζα στο 24ο λεπτό, ο Αρναρέλλης άνοιξε το σκορ με πλασέ, αλλά στο 44ο ο Φερέιρα Τζάκσον αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη (η πρώτη ήταν λάθος απόφαση του διαιτητή Σταθόπουλου). Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια κλασική ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, το οποίο σημαδεύτηκε από αψιμαχίες μεταξύ ποδοσφαιριστών στο 62', όταν ο διαιτητής δεν διέκοψε το ματς τη στιγμή που ο Τάσος Ρουσάκης ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο.

Καλλιθέα: Κατσούλης, Λεβέντης, Παγώνης, Τσώνης, Πίκολο, Ρουσάκης, Μπούζας (53' Σταύρου), Τεγούσης, Μασένα (75' Λουκάνοβιτς), Τζάκσον, Αρναρέλλης (80' Μουχτάρης).

Αναγέννηση Καρδίτσας: Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος, Ρούσσης (46' Τσίτας), Κισκαμπάνης, Ακασού (69' Σκαθαρούδης), Μαυριάς, Μοσχάκης (80' Κοντός), Τσούκαλος, Μπιτέλης, Μπλέντι.

"Δύο στα δύο" η ΑΕΛ, επική ανατροπή ο Εργοτέλης
INTIME SPORTS

Το γκολ του Νεμάνια Ομπράντοβιτς από τα... αποδυτήρια (στο 3ο λεπτό με σουτ εκτός περιοχής που κόντραρε) έδωσε προβάδισμα στον Αχαρναϊκό, αλλά ο Εργοτέλης έκανε μία επική ανατροπή στο φινάλε και νίκησε 2-1 στο Μενίδι. Η κρητική ομάδα είχε δοκάρι στο 50ό λεπτό με σουτ του Γιάννη Δωματά και το 78ο με σουτ του Δημήτρη Μάνου, προτού ο τελευταίος ισοφαρίσει με σουτ εντός περιοχής στο 89' και ο νεοεισελθών Νέναντ Ίνιατς ανατρέψει τα δεδομένα στο 91'.

Αχαρναϊκός: Παγούδης, Αθανασίου (65' Ταμπάκης), Καλογερόπουλος, Φιγκέιρα (46' Παπατόλιος), Ομπράντοβιτς, Ιωαννίδης, Μαρής, Παβίσεβιτς (78' Χριστόπουλος), Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος.

Εργοτέλης: Αθανασίου, Ρέντζας, Γιαλούσης, Γρομητσάρης, Κυριακόπουλος, Κ. Καμαρά, Αυγενικού, Δωματάς, Στεφάνοβιτς (46' Μάνος), Ντος Σάντος (65' Μπουρσέλης), Παμλίδης (85' Ίνιατς).

"Δύο στα δύο" η ΑΕΛ, επική ανατροπή ο Εργοτέλης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την πρώτη τους νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα πανηγύρισαν τα Τρίκαλα, τα οποία επικράτησαν 2-1 του Αγροτικού Αστέρα στο Δημοτικό Γήπεδο του Ευόσμου. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο απειλητικοί στο πρώτο μέρος και στην εκπνοή του πήραν το προβάδισμα με πλασέ του Νίκου Κουσκουνά, ενώ ο Νταλί Γκμπαλέ που είχε περάσει ως αλλαγή βρήκε δίχτυα με δυνατό σουτ στο 66ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 76' με σουτ του Αλέξανδρου Τσεμπερίδη, αλλά η θεσσαλική ομάδα άντεξε μέχρι τέλους.

Αγροτικός Αστέρας: Βοσνιάδης, καραντασιάδης, Αμαραντίδης, Καπίας, Σαρακατσάνος, Τσεμπερίδης, Σαμουηλίδης (54' Καθάριος), Οικονόμου, Κουτσοσπύρος, Γέσιτς, Γιάντσης (46' Βελλίνης).

Τρίκαλα: Χιώτης, Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Ζώνας, Ρεπετσάς, Ριζογιάννης, Χαροντάκης (46' Γκμπαλέ), Μουμίν, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς (74' Δουκάκης), Γκονσάλες (89' Βαγγελή).

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου

18:00 Λαμία - Παναιγιάλειος 1-0

(74' Πίντο)

Σάββατο 3 Οκτωβρίου

16:00 Ζάκυνθος - Ολυμπιακός Βόλου 1-0

(54' Κρολ)

Κυριακή 4 Οκτωβρίου

16:00 ΑΕΛ - Πανελευσινιακός 3-1

(13', 57' Μαρουκάκης, 67' Λαμπρόπουλος - 65' Μπλάνκο)

16:00 Καλλιθέα - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0

(24' Αρναρέλλης)

16:00 Αχαρναϊκός - Εργοτέλης 1-2

(3' Ομπράντοβιτς - 89' Μάνος, 91' Ίνιατς)

16:00 Αγροτικός Αστέρας - Τρίκαλα 1-2

(77' Τσεμπερίδης - 45' Κουσκουνάς, 66' Γκμπαλέ)

19:00 Κισσαμικός - Πανσερραϊκός ( αναβολή)

19:00 Παναχαϊκή-Κέρκυρα ( αναβολή)

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου

18:00 Χανιά - Απόλλων Σμύρνης

Το live των αναμετρήσεων

15:49
Καλησπέρα σας.
15:50
Σε περίπου δέκα λεπτά θα έχουμε τη σέντρα σε τέσσερα παιχνίδια της Football League.
15:53
Ήδη έχουμε στα χέρια μας τις συνθέσεις από όλους τους αγώνες.
15:55
Στο ματς του Αγροτικού Αστέρα με τα Τρίκαλα οι δύο προπονητές επέλεξαν τους:
Αγροτικός Αστέρας: Καραντασιάδης, Αμαραντίδης, Καπίας, Σαρακατσάνος, Τσεμπερίδης, Σαμουηλίδης, Οικονόμου, Κουτσοσπύρος, Γέσιτς. Γιάντσης

ΑΟ Τρίκαλα: Χιώτης, Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Ζώνας, Ρεπετσάς, Ριζογιάννης, Χαροντάκης, Μουμίν, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς, Γκονζάλες
15:55
Οι συνθέσεις στο Αχαρναϊκός - Εργοτέλης:
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Αθανασίου, Γιαλούσης, Αυγενικού, Κυριακόπουλος, Δωματάς, Σταφάνοβιτς, Πέντζας. Γρομητρσάρης, Καμαρά, Παμλίδης, Ντος Σάντος

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάσμικο Βέλιτς): Αθανασίου, Ρέντζας, Γιαλούσης, Γρομητσάρης, Κυριακόπουλος, Κ. Καμαρά, Αυγενικού, Δωματάς, Στεφάνοβιτς, Ντος Σάντος, Παμλίδης.
15:56
Οι συνθέσεις στο Καλλιθέα - Αναγέννηση Καρδίτσας:
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης):
Κατσούλης, Λεβέντης, Παγώνης, Τσώνης, Πίκολο, Ρουσάκης, Μπούζας, Τεγούσης, Μασένα, Τζάκσον, Αρναρέλλης.

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος, Ρούσσης, Κισκαμπάνης, Ακασού, Μαυριάς, Μοσχάκης, Τσούκαλος, Μπιτέλης, Μπλέντι.
15:56
Οι συνθέσεις στο ΑΕΛ - Πανελλευσινιακός

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Νικολακάκης, Μονιάκης, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Ουρτάδο, Μαρουκάκης, Μπουντόπουλος, Ροβίθης.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μπαντίκος, Βιγιαφάνε, Μποτωνάκης, Τσίγκρος, Τσολακίδης, Κασνέτση, Λίτσος, Νικολάου, Κακαράς, Μπλάνκο, Πλαβούκος.
15:59
Να υπενθυμίσουμε ότι στα πρώτα δύο παιχνίδια της αγωνιστικής η Λαμία επικράτησε με 1-0 του Παναιγιάλειου, ενώ η Ζάκυνθος πήρε τη νίκη με το ίδιο σκορ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.
16:02
Ξεκίνησαν όλοι οι αγώνες, ενώ πριν από τη σέντρα τους κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των Βασίλη Κονταβαζαινίτη (πρώην προέδρου ΕΠΑΕ) και του Θόδωρου Παπαδόπουλου (πρώην προέδρου Ηρακλή).

16:07
ΓΚΟΛ: Αχαρναϊκός - Εργοτέλης 1-0
16:08
3' Μόλις στην πρώτη του ευκαιρία ο Αχαρναϊκός με τη βοήθεια της τύχης κατάφερε να σκοράρει. Ο Ομπράντοβιτς σούταρε έξω από την περιοχή η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Αθανασίου.
16:13
Με εξαίρεση τον αγώνα του Αχαρναϊκύ με τον Εργοτέλη δεν έχουμε γκολ σε άλλο παιχνίδι στα πρώτα δέκα λεπτά.
16:14
Στη Λάρισα η ΑΕΛ είναι πιο κινητική, έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν έχει φανεί απειλητική για την εστία του Πανελευσινιακού.
16:15
Αγροτικός Αστέρας και Τρίκαλα έχουν μπει δυνατά στο ματς αλλά δεν έχει ανοίξει ακόμα το σκορ στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
16:20
13' ΑΕΛ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 1-0: Ο Ματθαίος Μαρουκάκης βάζει το τρίτο του γκολ στη χρονιά και με κεφαλιά νικά τον Μπαντίκο ανοίγοντας το σκορ για την ΑΕΛ στο ματς με τον Πανελευσινιακό.
16:21
Η κατοχή της μπάλας έπιασε τόπο για την ΑΕΛ που κατάφερε να την μετουσιώσει σε γκολ.
16:24
Συμπληρώθηκαν τα 20 λεπτά σε όλους τους αγώνες και έχουν γκολ στα δύο από αυτούς.
16:26
22' Πρώτη αξιόλογη στιγμή για τον Πανελευσινιακό με τον Μπλάνκο να κάνει το σουτ στέλνοντας την μπάλα άουτ.
16:28
ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
16:30
24' Καλλιθέα - Αναγέννηση Καρδίτσας: Ο Αλέξανδρος Αρναρέλλης ανοίγει το σκορ για την Καλλιθέα. Ο Μπούζας έκανε την παράλληλη μπαλιά και ο επιθετικός των γηπεδούχων με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.
16:33
Συμπληρώθηκαν 30 λεπτά παιχνιδιού στα παιχνίδια και μόνο στο Αγροτικός Αστέρας - Τρίκαλα δεν έχουμε ακόμα γκολ.
16:39
36' Καλή στιγμή για τον Εργοτέλη: Σουτ του Κυριακόπουλου έξω από την περιοχή του Αχαρναϊκού και ο Παγούδης έδιωξε δύσκολα.
16:41
40' Μετά από ένα δεκάλεπτο όπου ο Αγροτικός Αστέρας πίεζε τα Τρίκαλα δημιούργησαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία. Ο Στεφάνοβιτς βρέθηκε σε καλή θέση, σούταρε με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.
16:44
ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
16:46
45' Η αγωνιστική άνοδος των Τρικάλων μετουσιώθηκε και σε γκολ. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Κουσκουνάς έκανε το 0-1.
16:47
Ημίχρονο στο Αγροτικός Αστέρας - Τρίκαλα Οι φιλοξενούμενοι προηγούνται με το γκολ του Κουσκουνά.
16:48
Μόνο στο Καλλιθέα - Αναγέννηση Καρδίτσας δεν έχει τελειώσει το πρώτο ημίχρονο.
16:50
Μάλιστα, η Καλλιθέα μένει με δέκα παίκτες αφού δευτερόλεπτα πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο ο Φερέιρα Τζάκσον είδε δεύτερη κίτρινη μέσα σε επτά λεπτά και αποβλήθηκε.
16:51
Τέλος πρώτου ημιχρόνου και στο "Ελ Πάσο".
17:01
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στο Αγροτικός Αστέρας - Τρίκαλα.
17:04
Το Καλλιθέα - Αναγέννηση Καρδίτσας είναι το μοναδικό που δεν έχει ξεκινήσει στο δεύτερο ημίχρονο.
17:06
Στο Αχαρναϊκός - Εργοτέλης είχαμε από μία αλλαγή για την κάθε ομάδα. Για τον Αχαρναϊκό ο Παπατόλιος πέρασε στη θέση του Φιγκέιρα, ενώ για τον Εργοτέλη βρήκε ο Στεφάνοβιτς και μπήκε ο Μάνος.
17:06
Άρχισε και το δεύτερο ημίχρονο στην Καλλιθέα.
17:08
49' ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ: Ο Μπουντόπουλος από πλεονεκτική θέση έκανε το σουτ και ο Μπαντίκος μπλοκάρει
17:09
Η ΑΕΛ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο μάλιστα με μία αλλαγή με τον Λαμπρόπουλο αντί του Αναστασόπουλου.
17:10
46' ΑΛΛΑΓΗ για την Αναγέννηση. Στη θέση του Ρούσση ο Τσίτας.
17:10
50' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Ο Δωματάς έκλεψε την μπάλα από λάθος του Παπατόλιου, πέρασε και τον Παγούδη, αλλά το σουτ που έκανε βρήκε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού και πέρασε άουτ.
17:11
Δεν έχουμε γκολ ακόμα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά έχουμε ευκαιρίες σε όλα τα παιχνίδια.
17:12
51' ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ: Ο Καβουσάκης σώζει τη Λάρισα μετά από εξαιρετικό σουτ του Κορνελάτου.
17:13
51' ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ: Ο Καθάριος αντί του Σαμουηλίδη.
17:19
ΓΚΟΛ Η ΑΕΛ
17:20
57' ΑΕΛ - Πανελευσινιακός 2-0: Ο Μαρουκάκης συνεχίζει το σερί του και βάζει το δεύτερο γκολ του σήμερα.
17:24
ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
17:25
66' ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ 0-2: Ο Γκμπαλέ, που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι, βρέθηκε απέναντι στον Βοσνιάδη και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
17:26
ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ  ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ
17:27
65' ΑΕΛ - Πανελευσινιακός 2-1: Ο Μάρτιν Μπλάνκο σκοράρει και βάζει και πάλι στο παιχνίδι την ομάδα της Ελευσίνας.
17:28
67' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ
17:28
67' ΑΕΛ - Πανελευσινιακός 3-1: Άμεση η απάντηση των γηπεδούχων με τον Λαμπρόπουλο να δίνει αέρα δύο τερμάτων και πάλι στην ομάδα του.
17:29
67' ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ. Ο Παμλίδης έκανε σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Κωστόπουλου και έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Παγούδη.
17:30
Λίγο νωρίτερα είχε ακυρωθεί και γκολ του Εργοτέλη για οφσάιντ του Τίκα.
17:31
Στην Καλλιθέα οι γηπεδούχοι αντέχουν στην πίεση της Αναγέννησης Καρδίτσας.
17:33
ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ
17:34
76' ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ 1-2: Ο Αλέξανδρος Τσεμπερίδης μειώνει το σκορ για τους γηπεδούχους.
17:37
Με εξαίρεση την ΑΕΛ που δείχνει να "καθαρίζει" το παιχνίδι με τους 10.000 φίλους της να δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρα, στα άλλα τρία ματς θα έχουμε αγωνία μέχρι το τέλος με τα περισσότερα από αυτά να έχουν περίπου 15 λεπτά ακόμα μαζί με τις καθυστερήσεις.
17:40
79' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ. Ο Μάνος από κοντά έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε έξω από την περιοχή.
17:42
80' ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ: Ο Μπλάνκο σούταρε από καλή θέση, αλλά ο Καβουσάκης και πάλι ήταν εκεί για την ΑΕΛ.
17:44
Πλησιάζουμε στη συμπλήρωση των 90 λεπτών σε όλα τα παιχνίδια και δεν έχουμε αλλαγή στο σκορ.
17:46
ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ
17:47
89' Αχαρναϊκός - Εργοτέλης 1-1: Μετά από δύο δοκάρια ο Μάνος αυτή τη φορά σημάδεψε σωστά και έφερε το ματς στα ίσα.
17:48
ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ
17:49
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
17:50
91' Αχαρναϊκός - Εργοτέλης 1-2: Ο Ίνιατς είναι η "χρυσή" αλλαγή του Γιάσμικο Βέλιτς αφού μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 85 και έξι λεπτά αργότερα σκόραρε.
17:51
ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ. Αγροτικός Αστέρας - Τρίκαλα 1-2.
17:51
Στα άλλα τρία ματς είμαστε στις καθυστερήσεις.
17:52
Τέλος αγώνα και στο ΑΕΛ - Πανελευσινιακός 3-1 και στο Αχαρναϊκός - Εργοτέλης 1-2.
17:53
Μόνο το Καλλιθέα - Αναγέννηση Καρδίτσας συνεχίζεται με τους γηπεδούχους να παίζουν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με δέκα παίκτες.
17:56
ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ.
18:00
Ο Μαρουκάκη οδήγησε την ΑΕΛ στη νίκη της επί του Πανελευσινιακού με 3-1. 
18:01
Ο Εργοτέλης έκανε τη μεγάλη ανατροπή στα τελευταία λεπτά αφού έχανε για 89 λεπτά από τον Αχαρναϊκό και με δύο τέρματα από τον Μάνο και τον Ίνιατς πήρε τη νίκη.
18:01
Στον Εύοσμο τα Τρίκαλα έκαναν το διπλό αφού προηγήθηκαν με 2-0 και ο Τσεμπερίδης απλά μείωσε στο τελικό 2-1.
18:02
Τέλος, η Καλλιθέα παρά το γεγονός ότι έπαιζε για ένα ημίχρονο με 10 παίκτες επικράτησε με 1-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας.
18:02
Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ από τους αγώνες, αλλά και όλη η αθλητική δραστηριότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη.
18:02
Από εμάς καλό σας απόγευμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK