Γενς Βέμερ, ο τρίτος του Παναθηναϊκού

Ο Γενς Βέμερ προλαβαίνει στη... στροφή τον Μίκαελ Εσιέν και γίνεται αυτός το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού για τη θερινή μεταγραφική περίοδο του 2015, μετά τους Λουντ και Καλτσά.

Γενς Βέμερ, ο τρίτος του Παναθηναϊκού

Ο 29χρονος αμυντικός της Πάντερμπορν, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις κέρδισε στο νήμα και τον Λιτζεόν του Άγιαξ, είναι αυτός που θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας του “τριφυλλιού”, ως ελεύθερος (30/6) από τον γερμανικό σύλλογο, εφ' όσον ολοκληρωθούν με επιτυχία και οι ιατρικές εξετάσεις που εκκρεμούν.

Οι πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται στην Αθήνα, ακόμη και εντός της ημέρας, παρ' ότι τα στελέχη του μεταγραφικού σχεδιασμού έχουν ακολουθήσει την αποστολή του “τριφυλλιού” στη Θεσσαλονίκη, για το σημερινό παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ, κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Με την επιστροφή τους, το πρωί της Πέμπτης πλέον, ο Βέμερ θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και θα συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας του με τους “πράσινους”. Δημοσίευμα από τη Γερμανία κάνει λόγο για τριετή διάρκεια συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, χωρίς όμως να είναι σαφές εάν πρόκειται για κλειστό τριετές συμβόλαιο ή διετές με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο (2+1).

Αν πάντως κρίνουμε από την πολιτική που ακολουθείται την τελευταία διετία, απουσιάζουν τα συμβόλαια με αυτόματες ανανεώσεις και οι πιθανότητες να μιλάμε και σε αυτή την περίπτωση για κλειστό συμβόλαιο είναι σαφώς περισσότερες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK