Γεωργιάδης: "Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα"

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα για τους λόγους για τους οποίους οι παίκτες του δεν καταφέρνουν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Τι δήλωσε για τη μέχρι στιγμής εξέλιξη των πλέι οφ.

Γεωργιάδης: "Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε ότι χρειάζεται ηρεμία και αυτοπεποίθηση για να επιστρέψουν οι παίκτες του Δικεφάλου στα γκολ.

"Ηταν άδικο αποτέλεσμα, δεν έχω να πω και πολλά. Βγάλαμε ενέργεια, αλλά θέλει και τύχη. Είχαμε δύο δοκάρια. Εχουμε τραυματισμούς, βλέπετε ζητάμε από τα παιδιά της Κ20 να μας δώσουν λύσεις. Οσοι είμαστε θα συνεχίσουμε και με συγκέντρωση ίσως πετύχουμε στο τέλος τον στόχο μας", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Θέλει ηρεμία για να πετύχεις γκολ. Κάνουμε τόσες φάσεις και στον Ατρόμητο είχαμε ευκαιρίες, υπάρχει πίεση στην ομάδα. Στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός έκανε τόσα λίγα πράγματα και κέρδισε 4-0, εμείς σήμερα κάναμε τόσα πολλά και δεν κερδίσαμε. Μέχρι κάποια στιγμή ο ΠΑΟΚ ήταν η πιο αποτελεσματική ομάδα στην Ελλάδα. Στο πλασέ του Πόζογλου λίγο πριν την λήξη χρειάζεται και ηρεμία. Είναι και ικανότητα σίγουρα. Εμείς αυτούς τους παίκτες έχουμε, αυτούς εμπιστευόμαστε. Ο Μακ βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, πλάσαρε και η μπάλα πήγε έξω. Οποιοσδήποτε παίκτης μένει μακριά από το γκολ πολύ καιρό η αυτοπεποίθησή του μειώνεται".

Για τις αποδοκιμασίες στον Νομπόα: "Δεν θέλω να σχολιάσω προσωπικά κανέναν παίκτη. Ο,τι βλέπετε το κρίνεται εσείς".

Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στον πάγκο κατά την διάρκεια του αγώνα: "Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα πάνω σε αυτό".

Για την εξέλιξη των πλέι οφ μέχρι στιγμής: "Δεν έχει τελειώσει ακόμη κάτι, ας μην απογοητευόμαστε. Θα δούμε και το αποτέλεσμα του Παναθηναίκού, ίσως γυρίσει η τύχη μας στο επόμενο ματς. Εγώ θέλω να σταθώ στην εικόνα της ομάδας, για την εποχή βγάζουμε ευκαιρίες. Είδατε και ο κόσμος όταν βλέπει μία ομάδα να προσπαθεί την βοηθάει".

Για τους τραυματισμούς Αθανασιάδη και Βίτορ: "Δεν γωρίζω αν προλάβουν το παιχνίδι της Τετάρτης. Ρίσκαραν τα παιδιά, ήθελαν να παίξουν στο Περιστέρι, ένιωθαν καλά, αλλά βάρυναν τα πόδια τους και δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν σήμερα. Ο Παπαδόπουλος σήμερα γύρισε από τραυματισμό και δεν είχε ρυθμό".

Για την αλλαγή του Μακ: "Είχε ένα θέμα με την μέση του από ένα μαρκάρισμα. Κι αυτός ελπίζω να είναι καλά για την Τετάρτη".

Για την επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία: "Είναι μεγάλη προσωπικότητα και είναι χαρά μας που θα είναι μαζί μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK