Γεωργιάδης: "Να ξεφύγουμε από τη νοοτροπία της μικρομεσαίας ομάδας"

Ο Γιώργος Γεωργιάδης χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη νίκη επί του Πανθρακικού, αλλά δήλωσε "θα πρέπει να χτίσουμε νοοτροπία για να ξεφύγουμε από τον χαρακτήρα της μικρομεσαίας ομάδας".

Γεωργιάδης: "Να ξεφύγουμε από τη νοοτροπία της μικρομεσαίας ομάδας"
INTIME SPORTS

"Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη. Όπως έχω ξαναπεί είμαστε μια νέα ομάδα με καινούργιους παίκτες και προπονητικό τιμ. Έχουμε πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και σήμερα δείξαμε αρκετές από τις αρετές μας, σε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο. Δείξαμε βέβαια και κάποιες αδυναμίες τις οποίες θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε στην διακοπή του πρωταθλήματος.

Θέλω να ευχηθώ καλή ανάρρωση στον Σωτήρη Μπαλάφα που είχε έναν σοβαρό τραυματισμό και ήταν δύσκολο για την ομάδα μας γιατί ήταν από τα βασικά στελέχη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια και για τη νίκη", ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού της Βέροιας .

Ερωτηθείς αν έδωσε κάποια εντολή στους παίκτες του να οπισθοχωρήσουν στο δεύτερο μέρος, ο Γιώργος Γεωργιάδης απάντησε: "Όχι δεν υπήρξε τέτοια εντολή. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Καμιά φορά η πίεση για το αποτέλεσμα σε κάνει να προσέχεις περισσότερο τα νώτα σου. Ωστόσο θα πρέπει να χτίσουμε νοοτροπία για να ξεφύγουμε από τον χαρακτήρα της μικρομεσαίας ομάδας. Αυτή η νίκη θα μας τονώσει σίγουρα την εμπιστοσύνη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK