"Γιόρτασε" και ο μάνατζερ του Λεάλι για την κούπα!

Την ικανοποίησή του για το γεγονός πως ο Νικόλα Λεάλι πήρε πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό έχοντας παίξει φέτος σχεδόν 30 ματς εξέφρασε ο μάνατζέρ του. Τι είπε για το μέλλον του Ιταλού.

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νικόλα Λεάλι πανηγύρισε την Κυριακή τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος στο φινάλε μίας σεζόν που τον βρήκε να κάθεται σε σχεδόν 30 αγώνες κάτω από την ερυθρόλευκη εστία και το γεγονός αυτό άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον μάνατζέρ του.

"Είναι μία σεζόν που στο τέλος αποδείχτηκε πολύ θετική, ήταν σίγουρα σωστή η επιλογή επειδή του έδωσε τη δυνατότητα να ζήσει μία τέτοια σεζόν. Παρά το συναγωνισμό που είχε με τον γκολκίπερ της Εθνικής Ελλάδας, Στέφανο Καπίνο, έπαιξε σχεδόν 30 παιχνίδια μέσα στη σεζόν και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι επειδή πέτυχε το στόχο που είχαμε.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η εμπειρία στο Europa League πλουτίζει ακόμα περισσότερο το βιογραφικό του. Όλοι οι προπονητές που πέρασαν από τον Ολυμπιακό, επειδή ο σύλλογος έζησε μία ταραγμένη σεζόν με αλλαγές προπονητών, τον χρησιμοποίησαν και εκείνος κατάλαβε τι χρειάζεται για να παίξεις σε μία μεγάλη ομάδα", δήλωσε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα "Tuttojuve.com" ο Γκρατσιάνο Μπατιστίνι, και πρόσθεσε για τον 24χρονο Ιταλό πορτιέρε:

"Δεν ήταν εύκολο για τον Νικόλα, έδωσε πολλές μάχες μέσα στη σεζόν ενώ ήταν σε μία χώρα με άλλη γλώσσα. Τώρα όμως μπορούν να ανοίξουν οριστικά για αυτόν οι πόρτες για την ευρωπαϊκή αγορά και θα δούμε τι θα συμβεί στο φινάλε της σεζόν.

Λίγοι στην ηλικία του έχουν το βιογραφικό του Λεάλι. Το εξωτερικό δεν τον τρομάζει καθόλου, έχει αντιμετωπίσει πάρα πολλές καταστάσεις με μεγάλη αποφασιστικότητα και έχει συνεισφέρει σημαντικά στην κατάκτηση αυτού του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK