Γκόλιας: "Στεναχωρημένοι αν δεν κερδίζαμε"

Ο Νίκος Γκόλιας, σκόρερ του γκολ με το οποίο η Λάρισα επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού μίλησε αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης στον Sport 24 Radio 103,3 και στους Ακη Δημακό και Γιώργο Καραδήμο.

Γκόλιας: "Στεναχωρημένοι αν δεν κερδίζαμε"
golias ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για το γκολ που πέτυχε και τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό: “Είναι το πρώτο μου γκολ στην Superleague. Θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία. Είχα την μπάλα μπροστά μου και χωρίς να σκεφτώ, σούταρα. Δεν περιγράφονται τα συναισθήματα μου με λόγια. Είμαι χαρούμενος που με δικό μου γκολ η ομάδα μου πήρε μια τόσο μεγάλη νίκη. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Εμείς θέλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Γι' αυτό ακόμη και στο 90' δεν ήμασταν ευχαριστημένοι επειδή θα παίρναμε την ισοπαλία. Παλέψαμε για το γκολ. Δεν μπορεί κανένας να αμφισβητήσει τον αντίπαλο και την αξία των παικτών του. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μας και τον κόσμο”.

Για το πως είναι να παίζεις με ομάδες που έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ: “Όποιος θέλει να προοδεύσει στο ποδόσφαιρο πρέπει να έχει διάρκεια και συγκέντρωση. Απλώς τέτοια ματς, με τέτοιους αντιπάλους, έχουν άλλη δυναμική. Αυτή είναι η διαφορά, όχι στα μπάτζετ”.

Για την Λάρισα: “Η ομάδα μέχρι στιγμής έχει αδικήσει τον εαυτό της. Ο αγώνας με την Κέρκυρα την περασμένη αγωνιστική ήταν μια κακή παρένθεση για εμάς. Αυτή η νίκη θα μας δώσει ώθηση για την συνέχεια, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτή. Πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια. Περιμένουμε από τον κόσμο να είναι και στα επόμενα παιχνίδια στο πλευρό μας”.

Για τις οδηγίες που είχαν από τον προπονητή τους, τον Άγγελο Αναστασιάδη: “Ο κόουτς, αλλά και το υπόλοιπο προπονητικό τιμ μας επεσήμαναν τα λάθη που κάναμε κόντρα στην Κέρκυρα. Όλη την εβδομάδα περάσαμε πολλές ώρες στο γήπεδο. Ο προπονητής μάς έκανε να πιστέψουμε ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Δουλέψαμε πολύ την ψυχολογία μας”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK