Απάντησε με... ποίηση στην καφρίλα η Λίγκα

Ο πρόεδρος της Super League Σουρωτή Γιώργος Στράτος πήρε θέση για το εμετικό πανό που σηκώθηκε στο "Καραϊσκάκης", κατά του Ιβάν Σαββίδη και της οικογένειας του, με τη γραπτή του δήλωση να είναι σε ύφος... ποιητικό.

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
paok olympiakos pano EUROKINISSI SPORTS

Θέση κατά του υβριστικού πανό που σηκώθηκε στις κερκίδες κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν 1-0) πήρε η Super League Σουρωτή, μέσω του προέδρου της, Γιώργου Στράτου.

Ο ισχυρός άνδρας της Λίγκας, ουσιαστικά διερωτάται αν υπάρχει σωτηρία της... ψυχής για το ποδόσφαιρο μας, μετά από τέτοια φαινόμενα.

Αναλυτικά:

"Πληροφορήθηκα τη μετάφραση του πανό που αναρτήθηκε στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον πρόεδρο της ΠΑΟΚ ΠΑΕ κ. Ιβάν Σαββίδη και τα μέλη της οικογενείας του.

Εμετός, αηδία, θλίψη, οργή.

Οι λέξεις αδυνατούν να ανταποκριθούν γιατί οι λέξεις αποτυπώνουν λογική. Και από κάθε τέτοια ενέργεια, οποιονδήποτε κι αν αφορά, οπουδήποτε κι αν γίνεται, οποιοιδήποτε κι αν την κάνουν, η λογική έχει εξαφανισθεί.

Σκοπός της δήλωσής μου αυτής δεν είναι μία ακόμη ατελέσφορη φιλολογική καταδίκη ενός συμβάντος που ανήκει στη σφαίρα του παραλόγου. Μία σφαίρα του παραλόγου που και η ίδια η ΠΑΕ προς τιμήν της καταδίκασε.

Απευθύνομαι σε όσους ακόμη διατηρούν τα λογικά τους για να σώσουμε ο, τιδήποτε κι αν σώζεται από την ψυχή του ποδοσφαίρου μας. Όσο υπάρχει καιρός…".

News 24/7

24MEDIA NETWORK