Crash test: Λέοβατς – Μίλιτς

ΤοContra.gr"διαβάζει" μέσωτου Wyscoutτα πεπραγμένα των Μίλιτς - Λέοβατς, με τις φανέλες της Φιορεντίνα και του ΠΑΟΚ αντίστοιχα και "μαθαίνει" τον νεοφερμένο στο Ελληνικό πρωτάθλημα, Μίλιτς, μέσω τουFootball Manager.

Crash test: Λέοβατς – Μίλιτς
leovac milic

Ο Χρβόγε Μίλιτς ετοιμάζεται να φορέσει την φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας, καλύπτοντας το αριστερό άκρο της άμυνας. Από την άλλη πλευρά στις τάξεις του κυπελλούχου ΠΑΟΚ υπάρχει ήδη ένας Κροάτης στην θέση του, ο Μαρίν Λέοβατς.

Το Contra.gr κάνει μία σύγκριση ανάμεσα στα δυο... πατριωτάκια που πλέον θα αγωνίζονται στο ίδιο πρωτάθλημα, έχοντας παράλληλα τους ίδιους στόχους.

Η ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ

Crash test: Λέοβατς – Μίλιτς

Γεννημένος στις 10 Μαΐου 1989, ο Χρβόγε Μίλιτς πέρασε από τις Ίσκρα (57 συμ/5 γκολ /3 ασίστ), Ροστόφ (53 συμ/2 γκολ/ 4 ασίστ), Χάιντουκ (42 συμ/1 γκολ/5 ασιστ) και Ντζουργκάρντεν (41 συμ/1/ γκολ/6 ασίστ) μέχρι να φτάσει στην Φιορεντίνα στην οποία αγωνίστηκε πέρυσι (19 συμ/4 ασίστ).

ΤΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Crash test: Λέοβατς – Μίλιτς

Αμφότεροι είναι παίκτες να "ανεβοκατεβαίνουν", με τον Χρβόγε Μίλιτς να έχει αγωνιστεί στα 12 από τα 19 παιχνίδια που έκανε πέρυσι με την φανέλα της Φιορεντίνα, ως πλάγιος μέσος στο 3-4-3 του Πάολο Σόουζα.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ: ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ

Crash test: Λέοβατς – Μίλιτς

Ο Μίλιτς έγραψε πέρυσι 4,2 αμυντικές μονομαχίες ανά 90λεπτο με ποσοστό επιτυχίας στο 62%, με τα αντίστοιχα ποσοστά του Λέοβατς να είναι στο 71% σε 4,5 μονομαχίες ανά 90λεπτο. Μπορεί το ποσοστό του Μίλιτς να είναι μικρότερο, αλλά θα πρέπει να προσμετρηθεί πως ο βαθμός δυσκολίας του Ιταλικού πρωταθλήματος είναι μεγαλύτερος από αυτόν του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Η διαφορά που παρατηρεί κανείς στους θερμικούς χάρτες των δυο παικτών υπάρχει λόγω των διαφορετικών συστημάτων Φιορεντίνα και ΠΑΟΚ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ: ΑΜΥΝΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΝΤΡΙΠΛΑ

Crash test: Λέοβατς – Μίλιτς

Η ποσοστιαία διαφορά ανάμεσα σε Μίλιτς και Λέοβατς που καταγράφηκε στις αμυντικές μονομαχίες εμφανίζεται και στις άμυνας πάνω σε ντρίπλα αντιπάλου.

Ο Μίλιτς κατέγραψε 2,6 σχετικές μονομαχίες ανά 90λεπτο με ποσοστό επιτυχίας στο 22% και ο Λέοβατς είχε 3,2 ανά 90λεπτο με το ποσοστό επιτυχίας του να είναι στο 32%.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ: ΚΟΨΙΜΑΤΑ

Crash test: Λέοβατς – Μίλιτς

Σε επίπεδο κοψιμάτων οι δυο τους έχουν μικρή απόσταση, σχεδόν ενός κοψίματος ανά 90λεπτο, με τον Μίλιτς και έχει 4,1 και τον Λέοβατς να έχει 4,9.

Οι θερμικοί χάρτες των δυο παικτών δεν έχουν μεγάλες διαφορές, με τον Κροάτη του ΠΑΟΚ να έχει περισσότερη “δουλειά” από τον συμπατριώτη του της Φιορεντίνα, λόγω και του συστήματος που ακολουθούσαν οι βιόλα, με τον Πάολο Σόουζα να χρησιμοποιεί τον Μίλιτς ως ακραίο φουλ μπακ στο 3-4-3.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ: ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ

Crash test: Λέοβατς – Μίλιτς

Ο Μίλιτς κατέγραψε 3,6 επιθετικές μονομαχίες ανά 90λεπτο με ποσοστό επιτυχίας στο 84% και ο Λέοβατς είχε 1,5 ανά 90λεπτο, με ποσοστό επιτυχίας στο 81%.

Ο θερμικός χάρτης καταδεικνύει για μια ακόμα φορά τις διαφορές στο σύστημα στο οποίο αγωνιζόταν οι δυο παίκτες,με τον Μίλιτς, ως φουλ μπακ να έχει κάτω από τη μεσαία γραμμή μεγαλύτερη δραστηριότητα από τον Λέοβατς.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ: ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΝΤΡΙΠΛΑ

Crash test: Λέοβατς – Μίλιτς

Τα ποσοστά επιτυχίας τους όταν επιχείρησαν ντρίπλα είναι κοντινά, αλλά η ποσότητα και ο βαθμός δυσκολίας (που είναι μεγαλύτερος για τον παίκτη της Φιορεντίνα) έχει μεγάλη βαρύτητα. Ο Μίλιτς είχε 2,6 ανά 90λεπτο, με ποσοστό επιτυχίας στο 87% και ο Λέοβατς είχε 0,8 ανά 90λεπτο, με ποσοστό επιτυχίας στο 86% .

Ο Λέοβατς αρκετές φορές, μέσω... όβερλαπ, έφτανε και μέχρι τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, ενώ ο Μίλιτς επιχειρούσε τις ντρίπλες του πριν από την μεγάλη περιοχή.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ: ΣΕΝΤΡΕΣ

Crash test: Λέοβατς – Μίλιτς

Σε επίπεδο γεμισμάτων, ο Μίλιτς κατέγραψε 5,4 ανά 90λεπτο, με ποσοστό επιτυχίας στο 20%, ενώ ο Λέοβατς είχε 3,5 ανά 90λεπτο, με ποσοστό επιτυχίας στο 32%. Ο θερμικός τους χάρτης είναι σχεδόν παρόμοιος, με τον Λέοβατς να έχει αρκετά γεμίσματα σε πιο πίσω μέτρα από ότι ο Μίλιτς.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕΣΩFOOTBALL MANAGER 2017

Crash test: Λέοβατς – Μίλιτς
Crash test: Λέοβατς – Μίλιτς

Συμπερασματικά, ο Μίλιτς είναι ένας παίκτης που δεν θα δυσκολευτεί να δείξει τα διαπιστευτήριά του στο Ελληνικό πρωτάθλημα, όμως το μεγάλο ερωτηματικό θα είναι η παρουσία του στην Ευρώπη, καθώς η μόνη του Ευρωπαϊκή εμπειρία είναι οι τέσσερις συμμετοχές σε επίπεδο Γιουρόπα Λιγκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK