Ο Βασιλειάδης και το σούπερ μάρκετ των δανεικών παικτών στη Λίγκα

Το φαινόμενο της συνεχούς παραχώρησης δανεικών παικτών από τους μεγάλους προς τους μικρούς πρέπει πάση θυσία να περιοριστεί σύμφωνα με τη λογική του Γιώργου Βασιλειάδη. Πώς συνδέεται αυτή η παράμετρος με την αναδιάρθωση του πρωταθλήματος και το μαραθώνιο των 14!

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΕΣΑΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΕΣΑΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Tο να διεξαχθεί πλέον το επόμενο πρωτάθλημα με 14 ομάδες είναι ένα πολύ πιθανό ενδεχόμενο αφού ο Γιώργος Βασιλειάδης φέρεται να κάνει ένα βήμα πίσω.

Τις λεπτομέρειες του σχεδίου του μπορείτε να τις διαβάσετε στο Sport24.gr όπως δημοσιεύτηκαν το πρωί του Σαββάτου.

Το βήμα πίσω του Υπουργού πάντως αναμένεται να γίνει βήμα εμπρός (και επιθετικό) σε ότι αφορά το θέμα των δανεικών ποδοσφαιριστών στη Λίγκα.

Ο Βασιλειάδης θεωρεί ότι το φαινόμενο έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας και επιχειρεί να βρει τρόπους να το περιορίσει, πάντα βέβαια με τη βοήθεια της οικογένειας του ποδοσφαίρου.

Ο περιορισμός των εξαρτήσεων των ομάδων είναι για τον υπουργό Αθλητισμού ένας από τους κύριους όρους για να συναινέσει σε πρωτάθλημα 14 ομάδων για μία -και μόνο- σεζόν.

Εχουν ειπωθεί βέβαια και άλλες φορές αυτά στο παρελθόν αλλά χαϊρι δεν είδαμε. Το σούπερ μάρκετ των δανεικών δίνει και παίρνει.

N.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK