Πανόπουλος: "Μόνο έρωτα δεν κάναμε με την ΕΠΟ αλλά..."

Τι συζητήθηκε την Τρίτη στη νέα συνάντηση των "μικρών" και τι δήλωσε ο πάντα...εκφραστικός Χρήστος Πανόπουλος.

Πανόπουλος: "Μόνο έρωτα δεν κάναμε με την ΕΠΟ αλλά..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την εφαρμογή του ισπανικού μοντέλου για τη διαιτησία στην Superleague ζήτησαν οι 14 "μικρές" ΠΑΕ εκπρόσωποι των οποίων συναντήθηκαν την Τρίτη.

Σύμφωνα μ' αυτό η ΚΕΔ αποτελεί από έναν άνθρωπο της Ομοσπονδίας, ένα της Λίγκας και έναν που τον επιλέγουν Λίγκα και Ομοσπονδία από κοινού.

Ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης τόνισε χαρακτηριστικά: "Θα ήθελα να πω πως ήταν όλες οι ομάδες εδώ, εκτός από τη Βέροια, που δεν βρέθηκε λόγω της αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, και ο Λεβαδειακός που ήταν πλήρως ενημερωμένος, αλλά δεν ήρθε δεν ξέρω για ποιο κώλυμα. Θα πρέπει να σας το πει ο ίδιος ο σύλλογος ή να μας το πει σε εμάς κάποια άλλη στιγμή.

Από εκεί και πέρα, ένα από τα βασικά θέματα που γνωρίζετε ότι αντιμετωπίζουμε είναι το περιβάλλον της διαιτησίας. Το οποίο από την αρχή το είχαν δουλέψει και οι μεγάλοι και έχουμε συμφωνήσει και εμείς. Ότι είναι σε συνάρτηση και την ανακατανομή των εσόδων που αποφασίσαμε. Πήγαμε τέσσερις φορές στην ΕΠΟ. Μόνο έρωτα δεν κάναμε. Τόσο καλό ήταν το κλίμα, αλλά τελικά στην τελευταία συνάντηση μας είπαν «κάντε τις προτάσεις σας και ό,τι θέλετε, επικοινωνήστε τις σε εμάς με φάκελο και από εκεί εμείς θα τις στείλουμε στις UEFA για απάντηση».

Κάναμε πράξη ό,τι μας ζήτησαν αλλά η ΕΠΟ μας έστειλε πίσω αυτές τις προτάσεις και θεώρησε πως δεν υπάρχει αναγκαιότητα να τις στείλει σε Θεοδωρίδη και Ινφαντίνο. Εμείς τις δημοσιοποιήσαμε και σε αγγλικό κείμενο και επικοινωνήσαμε με τον κύριο Θεοδωρίδη. Μου δήλωσε ότι ήταν άκομψο αυτό που έκανε η ΕΠΟ και μετά συζητήσαμε για λύση. Μου είπε ξεκάθαρα πως η UEFA παίρνει τις προτάσεις γραπτώς, πως δεν μπορεί να συναινέσει σε κάτι τέτοιο. Μου είπε όμως ότι είναι ανοιχτή σε κάθε πρόταση αναβάθμισης της διαιτησίας και αλλαγής περιβάλλοντος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK