Ψηφίζεις Μπαταγιάννη, παίρνεις Κάτσε!!

Τι σχέση έχει ο δανεισμός Κάτσε στον ΠΑΟ με την εκλογή νέου προέδρου στην Super League; Αφού ο Αλαφούζος δεν μπορεί να πληρώσει όλο το συμβόλαιο θα το κάνει ο Σαββίδης αρκεί να μπει στο μέτωπο Ολυμπιακού/ΠΑΟΚ που στηρίζει την υποψηφιότητα Μπαταγιάννη κι έχουν απέναντι την ΑΕΚ.

Ψηφίζεις Μπαταγιάννη, παίρνεις Κάτσε!!

Μπορεί ο δανεισμός του Εργκους Κάτσε από τον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό να μπήκε προς το παρόν στον... πάγο, λόγω της απαίτησης της Μαρίας Γκοντσάρεβα να του καλύψουν εξ ολοκλήρου οι “πράσινοι” το συμβόλαιό του (400.000 €), αλλά από ότι φαίνεται υπάρχει... χοντρό παρασκήνιο που “κρύβει” μια στρατηγική κίνηση συνδεδεμένη με την εκλογή του νέου προέδρου της Λίγκα!! Και έχει να κάνει με τις καινούργιες “συμμαχίες” που διαμορφώνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα είναι το κρίσιμο συμβούλιο της Super League για την ανάδειξη του... “αντί - Στράτου”. Σύμφωνα με αυτά που κυκλοφορούν σε όλα τα... στρατόπεδα, υπάρχει το “μέτωπο” που έχει σχηματιστεί για να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του δικηγόρου, νυν μέλους του δ. σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρώην αντιπροέδρου του Ατρομήτου, Βαγγέλη Μπαταγιάννη.

Ένα “μέτωπο” που εμφανίζεται ισχυρό κι αρραγές! Κι αυτό αφού υπάρχουν 7 σίγουρες ΠΑΕ που θα τον στηρίξουν στην ψηφοφορία ενώ αναζητείται και η 8η. Όχι πως ακόμη κι αν δεν βρεθεί, φοβούνται οτι μπορεί να χαθεί η προεδρία. Για επικοινωνιακούς (και όχι μόνο) λόγους όμως, γίνεται προσπάθεια στην συνεργασία Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ να προστεθεί και ο Παναθηναϊκός που θα ψηφίσει Μπαταγιάννη, απομονώνοντας έτσι την ΑΕΚ και κυρίως τον... Μελισσανίδη!

Αυτό πάντως που κυκλοφόρησε χθες το απόγευμα σε ποδοσφαιρικά στέκια και δημοσιογραφικά Γραφεία, ήταν πως ο Ιβάν Σαββίδης για να πείσει τον Παναθηναϊκό και να “συνταχθεί” μαζί τους στις εκλογές της Super league, προθυμοποιείται να αναλάβει εξ ολοκλήρου το συμβόλαιο του δανεικού Κάτσε!

Δηλαδή θα πληρώσει (350 + 50) 400.000 τον διεθνή Αλβανό μέσο, που έχει κριθεί υπεραπαραίτητος από τους Δώνη/Νταμπίζα. Τουλάχιστον αυτό το “μήνυμα” θα στελνόταν στον Mr Σκαι από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, προκειμένου να άρει τις όποιες ... επιφυλάξεις του που είχαν να κάνουν βασικά με το οτι δεν θέλει να κοντραριστεί με τον Μελισσανίδη, επιλέγοντας την ουδετερότητα...

Από εκεί πέρα έχει διαρρεύσει πως οι αντίπαλοι του Μπαταγιάννη, άρα και του “μετώπου” Ολυμπιακού/ΠΑΟΚ πιθανότατα την Δευτέρα δεν θα κατεβάσουν υποψήφιο για την προεδρία της Super league. Άλλωστε έχουν ήδη καεί τα ονόματα των Κωστούλα, Καϊμακάμη, Καλογιάννη ενώ εσχάτως έγινε κρούση και στον ... Μονεμβασιώτη αλλά δεν έφερε κι αυτή αποτελέσματα!

Β.ΜΙΧ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK