Συγχαρητήρια Μποροβήλου στον Κοντονή

Συγχαρητήρια επιστολή στον Σταύρο Κοντονή για την επανατοποθέτησή του στη θέση του υφυπουργού Αθλητισμού, έστειλε ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος.

Συγχαρητήρια Μποροβήλου στον Κοντονή
INTIME SPORTS

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super league:

"Κύριε Υπουργέ,

Παρακαλώ δεχθείτε τα πλέον ειλικρινή συγχαρητήρια μου, για την επανατοποθέτησή σας στη νευραλγική θέση του υφυπουργού Αθλητισμού.

Σας εύχομαι καλή δύναμη και υγεία, προκειμένου να ανταποκριθείτε με συνέπεια και υπευθυνότητα στην άσκηση των υπουργικών σας καθηκόντων.

H Super League θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει εποικοδομητικά κάθε προσπάθεια για τη βελτίωση του Ποδοσφαίρου και ως πρόεδρός της θα εξακολουθήσω να προσβλέπω σε μια συστηματική συνεργασία με εσάς, με μετριοπάθεια και με γνώμονα τη λύση των χρόνιων προβλημάτων, μέσα από τη δημιουργική σύνθεση διαφορετικών, σε πολλές περιπτώσεις, απόψεων.

Είμαι πάντοτε στη διάθεσή σας για λεπτομερή παράθεση των απόψεών μας τόσο για τις βελτιώσεις που χρειάζονται σε θεσμικό επίπεδο, όσο και για την εξεύρεση λύσεων, οι οποίες θα αναβαθμίσουν το Ποδόσφαιρο, μέσα από τη συνεννόηση με όλους τους αρμόδιους φορείς.

Με τιμή,

Γιώργος Μποροβήλος

Πρόεδρος Δ.Σ. Super League".

News 24/7

24MEDIA NETWORK