Μαντούρο: "Παιχνίδι πολιτικής στον ΠΑΟΚ"

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο μίλησε σε ολλανδική ιστοσελίδα και αναφέρθηκε στο διαζύγιό του με τον ΠΑΟΚ, βγάζοντας μία πικρία για τη φυγή του.

Μαντούρο: "Παιχνίδι πολιτικής στον ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο έκανε λόγο για παιχνίδι πολιτικής μιλώντας στην " telegraaf.nl" για τη λύση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

"Κανονικά ήταν να μείνω στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο βρέθηκα μέσα σε ένα παιχνίδι πολιτικής μεταξύ του αθλητικού διευθυντή, Φρανκ Άρνεσεν, και του προπονητή, Ιγκόρ Τούντορ από τη μία πλευρά και του ιδιοκτήτη της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη, από την άλλη. Η Χρόνινγκεν εμφανίστηκε εκείνη τη στιγμή και ήμουν πολύ ενθουσιασμένος με τη συμφωνία", είπε αρχικά ο Ολλανδός μέσος και συνέχισε:

"Ο Ρώσος ιδιοκτήτης της ομάδας πήρε σε μία εβδομάδα έξι νέους παίκτες και ήθελε ένα ξεκαθάρισμα. Από τη στιγμή που ήμουν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου μου, ο Σαββίδης δεν ήθελε να βασιστεί πλέον σε μένα η ομάδα. Πάντα έλεγα ότι ήθελα να επιστρέψω στην Ολλανδία. Έχω κρατήσει επαφές με τον Ντάνι Χούσεν μετά που έφυγε από τον ΠΑΟΚ, οπότε ήξερα αρκετά πράγματα για την Χρόνινγκεν. Είναι ένα μεγάλο κλαμπ, με πιστούς οπαδούς. Η συμμετοχή στο Europa League είναι ένα συν και είμαι πολύ ενθουσιασμένος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK