Η 11άδα για Τούμπα κι ο "κομμένος" Πλατέλλας

Ο Ζοζέ Μοράις αλλάζει σύστημα για το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, δείχνοντας στην τελευταία προπόνηση την 11άδα που θα παρατάξει. Γιατί κόπηκε ο Βαγγέλης Πλατέλλας από την αποστολή ενώ ήταν βασικός στα τελευταία ματς; Ρεπορτάζ: Άκης Γεωργίου.

Η 11άδα για Τούμπα κι ο "κομμένος" Πλατέλλας

Την 11άδα που θα παρατάξει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έδειξε την Παρασκευή ο Ζοζέ Μοράις, ο οποίος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε διάταξη 4-2-3-1. Το καλό για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι ότι έχει πλέον στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, πλήν του μακροχρόνια τραυματία Λέσκοτ και του Ρόναλντ Βάργκας που είναι ανέτοιμος.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στην αρχική σύνθεση, ο Ανέστης θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, με τον Γκάλο να επιστρέφει (σε παιχνίδι πρωταθλήματος) στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ο Ντίντακ θα παίξει αριστερά. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα συνθέσουν οι Τσιγκρίνσκι και Κολοβέτσιος, μπροστά τους ως αμυντικά χαφ θα παίξουν οι Σιμόες και Γιόχανσον, ενώ τη μεσοεπιθετική τριάδα θα απαρτίσουν οι Πατίτο (αριστερά), Μάνταλλος (δεξιά) και Μπακασέτας, ο οποίος θα πάρει θέση πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Ούγκο Αλμέιδα.

ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΩΝ Ο ΠΛΑΤΕΛΛΑΣ

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας είχε πάρει φανέλα βασικού στα προηγούμενα παιχνίδια της Ένωσης (ελέω και των πολλών απουσιών) και ήταν αυτός που με δύο δικά του γκολ είχε δώσει το τρίποντο μέσα στη Λάρισα πριν από δύο αγωνιστικές. Ωστόσο ο Ζοζέ Μοράις φαίνεται πως μετά την επιστροφή των Πατίτο και Χριστοδουλόπουλου, δεν υπολογίζει τον Έλληνα εξτρέμ στα βασικά πλάνα του κι αυτός είναι ο λόγος που δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χωρίς Πλατέλλα και Βάργκας στην Τούμπα η ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK