Δείτε videos από την άφιξη Εσιέν: "Είναι απίστευτο", δήλωσε για την παρουσία των οπαδών

ΝΤΕΛΙΡΙΟ: Ο Μάικλ Εσιέν έφτασε στην Ελλάδα λίγο μετά τα μεσάνυχτα και αποθεώθηκε από περίπου 800 οπαδούς του Παναθηναϊκού. "Είναι απίστευτο αυτό που αντικρίζω", δήλωσε για την υποδοχή ο Γκανέζος σούπερ-σταρ. Δείτε VIDEOS και PHOTOS από την άφιξη.

Δείτε videos από την άφιξη Εσιέν: "Είναι απίστευτο", δήλωσε για την παρουσία των οπαδών
INTIME SPORTS

Ο Μάικλ Εσιέν προσγειώθηκε στις 23:52 και στο άκουσμα της άφιξής του, οι περίπου 800 οπαδοί του Παναθηναϊκού του αφιέρωσαν πολλά συνθήματα, παραβλέποντας τις δύο και πλέον ώρες αναμονής.

Ο Γκανέζος μέσος παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος, με ένα πλατύ χαμόγελο και ένα κασκόλ του "τριφυλλιού" περασμένο στον ώμο του.

Οι οπαδοί του "τριφυλλιού" του κόλλησαν το παρατσούκλι "Μιχαλάκης", ενώ ο ίδιος δεν έχασε το χαμόγελό του από την κροτίδα που έσκασε κοντά στο σημείο και στιγμιαία τον τρόμαξε.

Αμέσως μετά από τις φωτογραφίες και τις δηλώσεις, ο 32χρονος μέσος αποχώρησε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ο τεχνικός διευθυντής Λεωνίδας Βόκολος.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες και τα videos του Contra.gr από το "Ελ. Βενιζέλος"

Δείτε videos από την άφιξη Εσιέν: "Είναι απίστευτο", δήλωσε για την παρουσία των οπαδών

Δείτε videos από την άφιξη Εσιέν: "Είναι απίστευτο", δήλωσε για την παρουσία των οπαδών

Δείτε videos από την άφιξη Εσιέν: "Είναι απίστευτο", δήλωσε για την παρουσία των οπαδών

Δείτε videos από την άφιξη Εσιέν: "Είναι απίστευτο", δήλωσε για την παρουσία των οπαδών

Δείτε videos από την άφιξη Εσιέν: "Είναι απίστευτο", δήλωσε για την παρουσία των οπαδών

Δείτε videos από την άφιξη Εσιέν: "Είναι απίστευτο", δήλωσε για την παρουσία των οπαδών

Δείτε videos από την άφιξη Εσιέν: "Είναι απίστευτο", δήλωσε για την παρουσία των οπαδών

Δείτε videos από την άφιξη Εσιέν: "Είναι απίστευτο", δήλωσε για την παρουσία των οπαδών

"Ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα. Ξέρω καλά τον Παναθηναϊκό και είχα ένα φίλο που έπαιζε παλιά εδώ, οπότε όταν η ομάδα με πλησίασε ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση", είπε αρχικά ο σπουδαίος Γκανέζος μέσος.

Στη συνέχεια αποκάλυψε: "Μίλησα τηλεφωνικά με τον Τζιμπρίλ Σισέ. Του είπα ότι ο Παναθηναϊκός ήρθε σε επαφή μαζί μου και μου είπε πήγαινε, αδελφέ μου, θα το λατρέψεις. Χάρηκα πολύ".

"Wow, είναι απίστευτο αυτό που αντικρίζω!", σχολίασε για την παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο, παραβλέποντας ότι τρόμαξε λίγο όταν έσκασε κάποια κροτίδα.

Για το "τριφύλλι" είπε: "Ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος στην Ελλάδα. Ο στόχος είναι να παίξουμε καλά και να επιστρέψουμε στην Ευρώπη".

Το live της άφιξης του Εσιέν

21:08
Καλωσήρθατε στο live της άφιξης του Μικαέλ Εσιέν στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.
21:09
Σε λίγη ώρα ο Δημήτρης Κριτής θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες του Contra.gr για το πιο καυτό μεταγραφικό θέμα των τελευταίων ημερών και όχι μόνο.
21:12
Ο Γιάννης Ζωιτός βρίσκεται στο "Ελ. Βενιζέλος" και θα σας μεταφέρει το κλίμα με φωτογραφίες και videos, ενώ ο Μάνος Ανδρουλάκης θα σας ενημερώνει στο live.
21:13
Καλησπέρα σε όλους και όλες. Μαζί θα πάμε τις επόμενες δύο ώρες και από δω θα παρακολουθήσουμε με όλη τη σημασία του ρήματος "παρακολουθώ" την άφιξη του Μίκαελ Εσιέν. Φυσικά συμμετέχετε, διάλογο θα κάνουμε.
21:18
Ο Γκανέζος σταρ επρόκειτο να αφιχθεί στη χώρα μας πενήντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα με την προγραμματισμένη πτήση μέσω Ζυρίχης, ωστόσο σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση θα έρθει λίγο μετά τις 10, με ιδιωτική πτήση απευθείας από Μιλάνο.
21:18
Βαγγέλης : Όταν λένε ιδιωτική πτήση,σημαίνει,πως η ΠΑΕ ναύλωσε αεροπλάνο για να τον φέρει;
21:18
Κώστας13 : Οταν λένε ιδιωτική πτήση,εννοουν οτι ναυλωσε η ΠΑΕ αεροπλανο οπως και για Cisse?
21:19
Δεν είναι ακόμη γνωστό και αποτελεί αντικείμενο ρεπορτάζ. Πάντως δεν είναι πολύ πιθανό να έρχεται με δικά του έξοδα...
21:20
kostis : πιστευεται οτι θα προσφερει στον Παναθηναϊναικο ?
21:20
giwrgos : kirie dhmhtrh pisteyeis tha voithisei o essien?? eyxaristw
21:25
Θα πρέπει να περιμένουμε την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων, ώστε να έχουμε μία πλήρη εικόνα για τις περιορισμένες συμμετοχές του στη σεζόν που τελειώνει. Είναι εύκολο να λέμε ότι ένας Εσιέν κάνει τη διαφορά ακόμη και με μισό πόδι στη Superleague, αλλά "αρτιμελής" θα κάνει τη διαφορά και στην Ευρώπη...
Ως αξία και ως προσωπικότητα, φυσικά και ανεβάζει επίπεδο την ομάδα. Ως διάθεση, είναι σαφές ότι παραμένοντας στην Ευρώπη αντί ενός "συνταξιοδοτικού προγράμματος" στις Ηνωμένες Πολιτείες ή την Ινδία, το παλικάρι έχει ακόμη κίνητρο για μπάλα. Τα υπόλοιπα επί χόρτου, παιδιά.
21:26
vaggos : ti ora exei kanonisti na ipograci stin omadara
21:27
Σας παρακαλώ, ελληνικά. Οι ιατρικές εξετάσεις είναι προγραμματισμένες για το πρωί της Τρίτης, φαντάζομαι ότι το απόγευμα θα ξεκινήσει η διαδικασία υπογραφών. Το αργότερο το πρωί της Τετάρτης, εάν κι εφ' όσον δεν υπάρχει το σύνολο των αποτελεσμάτων των ιατρικών εξετάσεων.
21:28
kostas : Ξερουμε ποιο ειναι το κασε του παικτη?
21:29
Ενάμιση εκατομμύριο ευρώ με τα μπόνους επίτευξης ατομικών και συλλογικών στόχων.
21:29
Xrhstos : Με έσσιεν και άλλες 2-3 ουσιαστικές μεταγραφές πιστεύεις ότι θα είμαστε η πιο δηνατη ομάδα στον group τον αδύναμος στο CL? στα προκριματικά για την 3η φάση
21:31
Το ζητούμενο Χρήστο θα ήταν να είναι ο Παναθηναϊκός ο πιο αδύνατος (έστω) από τους ισχυρούς. Αλλά σίγουρα θα είναι αντίπαλος που δεν θα ήθελε κανένας από τους ισχυρούς...
21:31
Αλκης13 : Ποσο κοσμος αναμενεται περιπου?Πιστευεις οτι αυτη η μεταγγραφη ειναι η μεγαλυτερη στη συχρονη ιστορια μας?Κατα ποσο φοβασαι τα ιατρικα?
21:35
Επίσημη ενημέρωση: Η άφιξη αναμένεται λίγο μετά τις 11 το βράδυ.
21:35
Περίπου 100 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρίσκονται στο αεροδρόμιο.
21:37
Η αλλαγή στην ώρα αναμενόμενη άφιξης έχει να κάνει με την αναχώρηση της ιδιωτικής πτήσης από Μιλάνο.
Επαναλαμβάνουμε ότι ο ποδοσφαιριστής θα εξέλθει από την πύλη 7 (Cargo), όπως είχε συμβεί και στις περιπτώσεις των Σισέ και Σιλμπέρτο Σίλβα, ακριβώς επειδή είναι ιδιωτική πτήση.
21:38
Σε λίγο θα αρχίσουμε να έχουμε εικόνα από το "Ελευθέριος Βενιζέλος". Και όταν λέμε εικόνα, ενοούμε ΕΙΚΟΝΑ.
21:41
Οι πληροφορίες μου λένε ότι δύσκολα θα προκύψει στο πλαίσιο των ιατρικών εξετάσεων κάτι, ικανό να τινάξει τη μεταγραφή στον αέρα. Κατά τη γνώμη μου Άλκη, η μεγαλύτερη μεταγραφή στη σύγχρονη ιστορία του Παναθηναϊκού ήταν ο Ζιλμπέρτο, εν ενεργεία αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας.
21:42
Aστυνομικοί και δημοσιογράφοι επί ποδός στο αεροδρόμιο
21:42
pierce13 : κύριε Κριτή καλησπέρα!εχει χαλασει η μεταγραφη αμπεντ ή εχει παγωσει προς το παρον?σε περιπτωση που χαλασε, θα κινηθει για αλλον παρομοιου στυλ παιχτη?ευχαριστω
21:42
gesssss : ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΝΤ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ?
21:43
παο 13 : γεια σου μητσο με αμπειντ τι κανουμε κ αν οχι αλλον θα παρουμε στη θεση του?
21:45
Η μεταγραφή Αμπέντ δεν αποτελεί αυτοσκοπό για την ομάδα. Ο ποδοσφαιριστής μοιάζει παγιδευμένος στα θέλγητρα της Premier League και για μία ακόμη χρονιά πιστεύει ότι η αλλαγή προπονητή στη Νιουκάστλ, ίσως τον κρατήσει στην Αγγλία.
Καλά κάνει και το πιστεύει, καλά κάνει και το κυνηγάει, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει κάνει τον προγραμματισμό του αυτή τη φορά, δεν εξαρτάται από τον Αμπέντ και αν τελικά έρθει θα είναι μία πρόσθετη λύση στη μεσαία γραμμή.
21:46
AlexPAO : Καλησπέρα Δημήτρη. Πόσο πιθανό είναι να αποκλειστεί ο Ολυμπιακός λόγο των γνωστών υποθέσεων και να προκριθεί ο Παναθηναικός απευθείας στους ομιλους CL?
21:49
Καλά θα κάνει ο Παναθηναϊκός να προγραμματίζει τη σεζόν του με βάση τα μέχρι σήμερα δεδομένα και αυτό νομίζω ότι κάνει. Ζούμε στην Ελλάδα, έχουμε δει πως λειτουργούν όλα αυτά και κυρίως την καθυστέρηση με την οποία διεκπεραιώνονται οι δικαστικές υποθέσεις, ως εκ τούτου...
Νωρίτερα θα μπορούσε να αποφασίσει μόνο η ΟΥΕΦΑ, αλλά κι αυτή χρειάζεται αποδείξεις και όχι απλά ενδείξεις. Και αποδείξεις από την αθλητική Δικαιοσύνη, όπως είδαμε και στην περίπτωση της Βέροιας, δεν θα έχουν στη Νιόν...
21:50
ΜΑΡΙΟΣ : Στη Μίλαν πόσες συμμετοχές είχε φέτος ο Εσιέν;Συμφωνεις οτι ειναι ενα απο τα πιο ολοκληρωμενα 6αρια αυτη τη στιγμή στην Ευρώπη;
21:52
13 συμμετοχές, 684 αγωνιστικά λεπτά. Δεν έχει αγωνιστεί τις τελευταίες δέκα αγωνιστικές.
21:52
Η ατμόσφαιρα θυμίζει... Λεωφόρο, αφού υπάρχουν πλανόδιοι που πουλούν νερά στον κόσμο. Αυτή τη στιγμή περίπου 150 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρίσκονται στο αεροδρόμιο.
21:53
Ο καλός Εσιέν δεν έχει μεγάλο ανταγωνισμό για τη θέση. Το γεγονός ότι έπαιξε σε Τσέλσι και Ρεάλ, είναι αρκετό.
21:54
Σε αναμονή της άφιξης Εσιέν, το ρεπορτάζ συνεχίζεται. Αυτή την ώρα ολοκληρώνεται το τραπέζι που παραθέτει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος στο ποδοσφαιρικό τμήμα, σε ιαπωνικό εστιατόριο της Βουλιαγμένης, όπως και πέρσι.
21:55
Ξεχωριστό σημείο ήταν η βράβευση με πλακέτα απο τον κ. Αλαφούζο στον Γκόρντον Σίλντενφελντ.
"Ευχαριστώ πολύ. Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια, θα σας έχω όλους στην καρδιά μου και θα είμαι οπαδός της ομάδας.Θα τα λέμε με όλους φυσικά και στο instagram" ήταν τα λόγια του Κροάτη μέσα σε... αποθέωση!
21:57
Allos kwstas : τελικα ερχεται μονο για ιατρικες εξετασεις, ή και για λεπτομεριες στο συμβολαιο.. Μπορει δηλαδη να παει κατι στραβα στη συμφωνια εκτος απο τα ιατρικα;
21:57
Υπάρχει συμφωνία. Τα ιατρικά τεστ είναι η εκκρεμότητα.
21:58
Tomy : Καλησπερα κ. Κριτη! Με τις 4 προσθηκες ο Παναθηναικος δυναμωνει πολυ... Ωστοσο εγω πιστευω πως χρειαζεται ακομη εναν 2ο κιπερ, 2 στοπερ,1 εξτρεμ-ηγετη....
21:59
Συμφωνώ. Στην περίπτωση του εξτρέμ, υπάρχει το ενδεχόμενο ανανέωσης του δανεισμού του Μαυρία. Σε ό,τι αφορά στον δεύτερο τερματοφύλακα, υπάρχει συμφωνία με τον Στέφανο Κοτσόλη να συνεχίσουν για έναν ακόμη χρόνο, αλλά δεν έχουν πέσει ακόμη υπογραφές.
22:00
Αλέξης -Κύπρος : Οι υποδοχές τύπου αεροδρομίου γίνονται μόνο σε εμάς στην Ελλάδα ή και σε άλλες χώρες; Τι λέτε θα βγάλει τα λεφτά σου ο Εσσιέν;
22:02
Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν ξεπεράσει τους 200.
22:03
Οι υποδοχές γίνονται παντού Αλέξη. Ακόμη και σε μεγαθήρια τύπου Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Γιουνάιτεντ, Τσέλσι. Εκεί μάλιστα γεμίζουν στάδια 100.000 θέσεων για ένα πρώτο άγγιγμα της μπάλας και δύο φωτογραφίες με τον νέο σταρ.
Τα λεφτά του θα τα βγάλει μόνο και μόνο με μία πρόκριση από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Δυόμιση εκατομμύρια ευρώ θα είναι το έσοδο της ΠΑΕ στην περίπτωση αυτή... Δεν συζητάμε για το ελληνικό πρωτάθλημα που σε στέλνει απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και βάζει στο ταμείο 25 εκατομμύρια ευρώ, μίνιμουμ. Ναι, θα τα βγάλει τα λεφτά του.
22:03
Εικόνα από το αεροδρόμιο στις 22:00
22:04
Chicago : Poia itan i proti europaiki tou omada? I Lyon?
22:04
Και μία φωτογραφία
22:06
Η πρώτη του ευρωπαϊκή ομάδα ήταν η Μπαστιά. Ακολούθησε η Λιόν, που πλήρωσε 11 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Τον πούλησε έναντι 38 εκατ. ευρώ στην Τσέλσι.
22:07
Σπυρος : Καλησπερα κυριε Κριτη ισχυει αυτο που ακουγεται οτι η puma βοηθησε στη μεταγραφη του Εσιεν?
22:08
Ο ποδοσφαιριστής συνεργάζεται με άλλη εταιρία αθλητικών παπουτσιών, αλλά το συμβόλαιο τελειώνει το καλοκαίρι. Η PUMA είναι ο αθλητικός χορηγός της εθνικής ομάδας της Γκάνας και βέβαια πλέον του Παναθηναϊκού. Εκτιμώ ότι μέρος της οικονομικής συμφωνίας Παναθηναϊκού και RUMA θα δοθεί στη συνεργασία με τον Εσιέν.
22:09
superag13 : jose zeca για αμυνικο χαφ πιστευω πλεον ανετα..με ντινα τι γινεταιι και ειναι συνεχως εκτος;
22:11
Ζέκα να 'ναι κι ό,τι να 'ναι. Καταπληκτική η φετινή χρονιά του και δικαιολογημένα φέρει το περιβραχιόνιο. Ο Ντίνας έχασε τη θέση του από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έπαψε να παίζει με εξτρέμ και δεν απέδωσε τα αναμενόμενο στον ελεύθερο ρόλο πίσω από τους επιθετικούς που τον δοκίμασε ο Γιάννης Αναστασίου. Η κατάσταση του Μαυρία υποχρέωσε τον τεχνιό του παναθηναϊκού να επαναφέρει το σύστημα με παίκτες στη γραμμή, άρα μπορούμε να υποθέσουμε ότι είναι θέμα εικόνας στις προπονήσεις.
22:12
Πληθαίνει ο κόσμος στο αεροδρόμιο (περίπου 300).
22:13
Αστυνομικός μετέφερε ότι η άφιξη του Εσιέν θα γίνει μετά τις 00:00.
22:13
ΑΚΙΣ : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.ΔΗΜΗΤΡΗ Ο ΕΣΣΙΕΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ?
22:16
Προφανώς έχει να κάνει με τον περιορισμένο αριθμό συμμετοχών σε σχέση με το κόστος αυτής της μεταγραφής. Αυτό σε ό,τι αφορά σε μεγαλύτερες ομάδες από τον Παναθηναϊκό. Προτάσεις είχε από τη Γουότφορντ και τη Λέστερ, αλλά όχι του ίδιου ύψους και χωρίς ευρωπαϊκή παρουσία ή πρωταγωνιστικές βλέψεις. Προτάσεις ισουψείς είχε από το MLS αλλά είναι επιλογή του να καθυστερήσει για δύο χρόνια το υπερατλαντικό ταξίδι συνταξιοδότησης.
22:16
Βαγγέλης : Θυμάμαι,πως για Cisse είχαν πει ότι κόστισε γύρω στα 50.000ε..Πως γιναμε τοσο ανοιχτοχεριδες ξαφνικα;
22:18
Προφανώς εννοείς το κόστος της ιδιωτικής πτήσης με την οποία έρχεται στην Ελλάδα. Πρώτα απ' όλα δεν είναι επιβεβαιωμένο ότι η πτήση ναυλώθηκε από τον Παναθηναϊκό. Προφανώς δεν έρχεται με δικά του έξοδα πάντως. Σε ό,τι αφορά στο κόστος της έλευσης Σισέ, νομίζω ότι ήταν κάπου στα μισά, δηλαδή στις 25.000 ευρώ.
22:19
μακησ : δημητρη τι πιστευεισ πωσ θελουμε για να παμε ωσ το τελοσ για πρωταθλημα στο αγωνηστικο σκελοσ?
22:20
Δεν νομίζω ότι οι μεταγραφές που γίνονται είναι για να δικειδκήσει απλά μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα, αλλά για να το κατακτήσει και παράλληλα να έχει μία ικανοποιητική πορεία στην Ευρώπη. Σε αντίθεση με φέτος που μπορεί να είχε αξιοπρεπείς εμφανίσεις, αλλά αναξιοπρεπή συγκομιδή βαθμών στο Europa League.
22:20
lakos13 : mou fainetai erxetai gia diakopares edw o essien. to amyntiko xaf einai mia thesi pou thelei polu treksimo. 32 kai ston panathinaiko dyskolo na to doume auto
22:23
Παρακάλεσα να στέλνετε τις ερωτήσεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Γίνονται πολλά πράγματα ταυτόχρονα, σας παρακαλώ και πάλι, διευκολύνετε την διαδικασία.
Η θέση του αμυντικού χαφ δεν θέλει τρέξιμο-χαμαλίκι. Αυτό το κάνουν οι εσωτερικοί χαφ στο σύστημα του Αναστασίου. Θέλει να τρέχει όσο χρειάζεται, αλλά να ξέρει γιατί τρέχει.  Το έκανε ο Ζιλμπέρτο στα 33 και πολλές φορές χρειαστήκαμε τα στατιστικά της ΟΥΕΦΑ στο Τσάμπιονς Λιγκ για να πειστούν κάποιοι.
22:24
Φιδοκτονος σερρων : Ο ολυμπιακος έκλεισε τον Εσιέν;;;
22:24
Ακούγονται συνθήματα κατά του Ολυμπιακού.
22:24
Τελικά θα διαλέξει τον Ρομπίνιο.
22:24
Στεφανος13 : Δημητρη εκτος απο τα ιατρικα υπαρχει αλλη πιθανοτητα να χαλασει η μεταγραφη;;
22:25
Οι οπαδοί, πλέον, είναι περισσότεροι από 500.
22:25
Όχι, Στέφανε.
22:25
vaggos : posa xrimata prosferoi o panathinaikos? mipos jerete?
22:25
Vaggo, το απαντήσαμε: 1,5 εκατομμύριο ευρώ.
22:26
Εσιέν : Ακυρο μάγκες!! Θα παω στον αστέρα Τρίπολης
22:26
Έβαλε ψύχρα ή μου φαίνεται;
22:27
Τζετ : Φτηνά διαρκείας, Εσιέν 1εκ... Ποιος πληρώνει; Μην μας πεις ο Αλαφούζος...
22:29
Ψάξε, ψάξε, δεν θα το βρεις! Θα στο πω, ο Αλαφούζος
22:29
Οπαδός του Παναθηναϊκού με σκουφάκι του πόλο!
22:30
Δηλώσεις Λεωνίδα Βόκολου για τον Ελάντερ
22:31
Πληθαίνει ο κόσμος στο αεροδρόμιο
22:31
"Υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη και είμαστε σε συζητήσεις με τον εκπρόσωπό του, τον κ. Νταλίν.αλλά δεν έχουμε πετύχει για την ώρα τον στόχο μας. Θεωρούμε ότι είναι παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει και θα ήταν κέρδος για την ομάδα και άμεσα, αλλά και μελλοντικά".
22:35
Κώστας : Φαίνεται πως διορθώνονται οι περσινές, μη μεταγραφές, με καλές κινήσεις που θα φανούν στο γήπεδο.Εξωαγωνιστικά?Μια από "ζωγραφιές" και του χρόνου?Ευχαριστώ
22:35
Στο αεροδρόμιο και ο μάνατζερ Θεόφιλος Καρασαββίδης, ο οποίος έχει κομβικό ρόλο στην υπόθεση Εσιέν.
22:36
Δεν νομίζω ότι θα έχει "Ζωγραφιές" του χρόνου...
22:36
Σταύρος : Υπάρχει περίπτωση να μείνει ο μεντεζ κ να αγωνιστεί σαν στόπερ για να μην αποκτηθεί κ δεύτερος? Ελπίζω όχι. Ευχαριστώ
22:37
Το πιθανότερο είναι πως όχι. Αλλά μην ξεχνάμε ότι έχει συμβόλαιο έως το 2016.
22:37
george_s : τερματοφυλακα για αλλαγη,ενα βασικο στοπερ,ο αμπειντ και να μεινει ο μαυριας..δε θα πιανομαστε..
22:37
panos : Καλησπερα. Πιστευετε πως ειναι μεγαλο το ρισκο αυτης της μεταγραφης; Τι πιθανοτητες δινετε να βγει σαν τον Κονσεϊσαο ή τον Σεζαρ;
22:38
Κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά. Απλά έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που χειρίζονται τις μεταγραφές.
22:38
Βαγγέλης : Ακούγεται πολύ έντονα πως έρχονται διώξεις γ τν ΟΣΦΠ κ αποκλεισμός από τν Ευρώπη.Γι'αυτό έχουμε μπει τόσο δυνατά στις μεταγραφές.Το tweet Αλαφουζου αυτο δειχνει
22:39
Θανασης : σε ποιες θεσεις πιστευεις οτι υστερει ο ΠΑΟ?
22:39
Κώστας 26 : σε τι θέσεις θέλει ακόμα παίχτες ;
22:41
Δύο στόπερ και έναν επιθετικό σίγουρα. Εξτρέμ εξαρτάται από το θέμα του Μαυρία και ένας ακόμη μέσος ή Αμπέντ.
22:41
Γιαννης : Δημητρη Καλησπερα ! Ακουσα κατι για Αγκερ ισχυει???
22:42
Έχει προταθεί, δεν έχει απασχολήσει ζωηρά.
22:43
Sotiris : Ενα πολυ μεγαλο συμβόλαιο οπως αυτο που λογικα θα προταθει στον Εσιεν δεν χαλαει τις ισορροπιες στην ο.αδα ειδικα αν δεν αποδωσει τα αναμενομενα;
22:46
Όταν συζητάμε για παίκτη του διαμετρήματος Εσιέν, δεν μπαίνει θέμα οικονομικώνισορροπιών, παρά μόνο αν οι υπόλοιποι είναι απλήρωτοι.
Αν αποδειχθεί Φλάβιο Κονσεϊσάο, τι να σου πω... Θα υπάρξει γκρίνια, ιδιαίτερα αν επιμείνουν  χωρίς ορατά προφανή αποτελέσματα.
22:47
"Ελ. Βενιζέλος" όπως λέμε... Θύρα 13
22:47
Δημητρης21 : ΑΕΚ ειμαι και χαιρομαι που ερχεται ενας παιχταρας στην ελλαδα και ας ειναι για αλλη ομαδα.να εχουμε δυνατο πρωταθλημα και ανταγωνιστηκο.αντε και ο γαυρος στη Γ"
22:48
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΤΣΟΣ : ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ, Ο ΠΑΟ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΕΤΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ !!!!!!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ !
22:48
Gordock : Kαλησπερα!Θα ηθελα να σας θεσω μια ερωτηση!Ποσες μεταγραφες (εκτος της μεταγραφης του εσσιεν)θα κανει ο Παναθηναικος ακομα και σε ποιες θεσεις!Ευχαριστω!
22:48
Τουλάχιστον τρεις. Δύο κεντρικούς αμυντικούς και έναν επιθετικό. και βλέπουμε...
22:49
αρησ 13 : αν πουληθει ο καρελησ θα παρουμε καποιον στη θεση του κ εναν για ρεζερβα του μπερκ?
22:50
Αν πωληθεί ο Καρέλης (και αυτό θα γίνει με πρόταση μεγαλύτερη των 3 εκατ. ευρώ), τότε θα αποκτηθούν δύο επιθετικοί. Ένας ο έτοιμος αντικαταστάτης κι ένας εξελίξιμος, αλλά σε θέση να προσφέρει άμεσα.
22:51
chris13 : Δημήτρη για εμάς από την επαρχία πόσος κόσμος υπολογίζεται;
22:53
Παίδες, υπάρχουν και θα υπάρξουν περισσότερα, βίντεο και φωτογραφίες. Γιάννη, ο κόσμος ζητάει νούμερα, διευθύνσεις και τηλέφωνα. Να σε δω...
22:56
δημητρη ο εσιεν : ειχε παρει συμμετοχη στην τελευταια διοργανωση με τη χωρα του?
22:57
Στο Μουντιάλ του '14 ήταν. Στο Αφρικανικό κύπελλο Εθνών του '15, όχι.
22:57
Pant13 : Θα πάρουμε πρωτάθλημα με Εσιέν ;;;
22:58
Φιλιππος13 : ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ..
22:58
Φίλιππε, κοντοζυγώνει η ώρα. Υπομονή.
22:58
Οι οπαδοί έχουν ξεπεράσει τους 700.
22:59

23:00
Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν πτοούνται από την αλλαγή ώρας στην άφιξη
23:00
Tsof : Πιστεύετε οτι με τους Εσιεν,Νίνη,Μπεργκ θα μπορεσει ο Παναθηναικος να πάρει πρωτάθλημα. Είναι αυτό που και εγώ και όλοι οι οπαδοί του Παναθηναικου θέλουμε???
23:02
Κανείς δεν μπορεί να ξέρει πως θα εξελιχθεί η κάθε μεταγραφή. Ο Φαλκάο έφυγε ως αποτυχημένος από τη Γιουνάιτεντ και είναι άπειρα τα παραδείγματα παικταράδων και μάλιστα στα ντουζένια τους, που πήραν το χρυσό βατόμουρο. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει και όχι μόνο μέσα στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να ξανατονώσει το διεθνές του προφίλ.
23:03
Drazen : Καλησπερα, θελω την γνωμη σας ο Εσιεν σε ποια θεση θα ηταν καλυτερο να ενσωματωθει στην ομαδα?
23:03
Τι άλλο από αμυντικός μέσος; Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση.
23:06
Theo : Με την ευκαιρια του διαλόγου θα ήθελα να ρωτησω για τους μικρούς Έλληνες της ομαδας ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν;
23:06
Δεν υπάρχει ακόμη λίστα, αλλά φέτος υπάρχει η σκέψη να κερδίσουν παιχνίδια μέσω δανεισμών σε ομάδες που όντως θα έχουν εγγυημένο χρόνο συμμετοχής. Το ποιοί θα το δούμε πολύ σύντομα.
23:08
Αεροδρόμιο, ώρα 23:05
23:08
στρατος καλογερο : ειμαστε στο βενιζελος κ περιμενουμε το κλιμα ειν μαγικο αξιζειτον κοπο;
23:11
Ανδρέας : Δημήτρη πιστέυεις οτι ο μεγάλος εσσιέν που κάποτε η τσέλσι τον είχε αγοράσει έναντι 30 εκατομμυρίων λιρών,θα πιάσει στον παναθηναίκο?
23:13
Αν μιλάγαμε για τον Εσιέν που απέκτησε η Τσέλσι, θα ντρεπόμουν και να σχολιάσω το παραμικρό. Αλλά προφανώς δεν μιλάμε για εκείνον τον Εσιέν, γιατί δεν θα ήταν εδώ. Ακόμη όμως και το 70% εκείνου του Εσιέν, κάνει πλάκα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, μέχρι τους "16" οποιασδήποτε διοργάνωσης.
23:14
Επίσημη ενημέρωση: Στις 00:00 η άφιξη του Εσιέν.
23:14
Οργανώνεται το σχέδιο για την ομιλία Εσιέν στους δημοσιογράφους.
23:15
Στο αεροδρόμιο βρίσκεται και ο Νικόλας Βασιλαράς, υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
23:15
Καλύτερα δεν είναι με τις προγραμματισμένες πτήσεις, που ξέρεις 9 στις 10 φορές ακριβή ώρα άφιξης. Τι θα θέλουμε τα μεγαλεία με τις prive πτήσεις...
23:16
πανος : Τεράστιος παικτης ο εσσιεν αλλά εννοείται οτι η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία μας είναι ο Ζιλμπέρτο!!
23:16
Μερκελ : Μας χρωστάτε!!! Τον Εσιέν θα τον παρει η μπαγερν!!!!
23:18
"Μιχαλάκης", το προσωνύμιο του Εσιέν. Η αναμονή φέρνει και έμπνευση...
23:19
Παίδες, συνιστώ λίγη υπομονή. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στο INBOX 807 ερωτήματα. Τα περισσότερα βέβαια έχουν απαντηθεί θεματικά, αλλά αντιλαμβάνεστε τον όγκο των αποστολών, συν το ότι παράλληλα προσπαθούμε και όλες τις λεπτομέρειες από το αεροδρόμιο.
23:20
prassinos vorras : Κυριε Κριτη πιστευεται οτι αυτος ο ΠΑΟ με τις προσθηκες που εχει κανει και με αυτες που ακουγεται οτι θα κανει μπορει να παρει του χρονου το Πρωταθλημα?
23:20
Ενθουσιασμός στις τάξεις των "πράσινων" οπαδών
23:21
Θα βοηθήσουν ώστε να περιοριστούν οι απώλειες στα λεγόμενα μικρά παιχνίδια και τα παιχνίδια σε δύσκολες έδρες. Από κει και πέρα δεν εξαρτάται μόνο από τον Παναθηναϊκό, αλλά και από την κατάσταση και την εικόνα των ανταγωνιστών του.
23:22
Κωστας : Καλησπερα σε ολους. Ο Μπεργκ θα παιξει και τους υπολοιπους αγωνες η θα παρει αδεια για την εθνικη του ομαδα;
23:24
Οι εναπομείναντες αγώνες θα είναι ευκαιρία για παίκτες με μικρότερο χρόνο συμμετοχής στη διάρκεια της χρονιάς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνει σκορποχώρι. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι σε θέματα ισοτιμης αντιμετώπισης των αντιπάλων, δεν δίνει του αγγέλου του νερό. Δεν έχει τεθεί θέμα εθνικής ομάδας, αλλά φαντάζομαι ότι θα διευκολυνθεί ο ποδοσφαιριστής εάν κι εφ' όσον προκύψει κάτι τέτοιο.
23:24
pao13 : καλησπερα!πιστευω με κουτρουμπη 8α εχουμε το απολυτο κεντρικο δυδιμο!
23:24
Νίκος 9613 : Δημήτρη με το χερι στη καρδιά πιστεύεις οτι θα δέσει ο εσσιεν με το σύνολο του παναθηναικού?
23:25
Από τον ίδιο εξαρτάται Νίκο. Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την αξία του.
23:25
Θωμας : Δημητρη εχει συμφωνησει σε ολα ο εσιεν και περιμενουμε μονο τις ιατρικες εξετασεις?
23:26
Ναι, Θωμά, Κώστα, Γιώργο, Στέλιο 13. Ναι, το οικονομικό είναι τακτοποιημένο.
23:26
.......... : απο αποψη συλλογικης καριερας μεγαλος ο ζιλμπερτο αλλα ο εσσιεν λιγο ανωτερος εχει δυο τελικους τσαμπιονς λιγκ στα ποδια του με τον ενα νικηφορο...
23:26
nick_g13 : Κ.Δημητρη,Οσον αφορα το υπαρχον ροστερ,με ανεβασμενους νινη,κουτρουμπη και αφιξη εσσιεν,πιστευετε πως ο λουντ εχει αναλογες ικανοτητες ν ανταπεξελθει?
23:28
Πιστεύω ότι όλοι οι πολλά υποσχόμενοι ποδοσφαιριστές χρειάζονται δίπλα τους παικταράδες για να φτάσουν στο 100% των δυνατοτήτων τους. Παικταράδες και καλό σύνολο. Κάποιες λίγες φορές, αρκεί και μόνο του το δεύτερο, αλλά δεν κερδίζουν σε παραστάσεις.
23:28
Nikos96 : Δημητρη με τα τωρινα δεδομενα και προσθηκη ενος τοπ επιπεδου στοπερ οπως ακουγεται πιστευω πως ειμαστε πληρης και με ενα ικανοποιητικο βαθος παγκου
23:29
Γιάννης Μπιμπικας : ελπιζουμε να πανε ολα καλα και να συνεργάζεται σωστά με τους μικρούς, να μαθαίνουν απο αυτόν! Μπροστά είμαστε καλοί, καμία προσθήκη στα μετοπισθενβθα γίνει ;
23:30
Θα γίνουν δύο μεταγραφές κεντρικών αμυντικών.
23:31
DrΧρήστος : Πιστεύετε ότι η διοίκηση κάνει αυτές τις μεταγραφές διότι υπολογίζει σε πώληση του Καρέλη ? Άποψή μου είναι ότι πρέπει να μείνει. Η άνοδος του είναι συνεχής.
23:35
Δεν μπορώ να αποκλείσω το γεγονός ότι η διοίκηση θα παραχωρήσει τον Καρέλη με μία πρόταση που θα την ικανοποιεί. Απλώς είναι δύσκολο να θεωρήσω ότι ποντάρει σε αυτή και κινείται σε υπερβάσεις, διότι έχει ήδη απορρίψει πρόταση κοντά στα 3 εκατ. ευρώ, ενώ οι κινήσεις της στο μεταγραφικό μέτωπο γίνονται.
Προσωπική εκτίμηση: με μία πρόταση 4 εκατ. ευρώ και πάνω θα τον πακετάρει (με τη σύμφωνη γνώμη του ποδοσφαιριστή βέβαια) με πράσινο φιόγκο.
23:37
Και κάτι άλλο Χρήστο. Παίκτη ο οποίος υπογράφει ανανέωση στην ομάδα, εν μέσω αλλεπάλληλων προτάσεων από ενδιαφερόμενους συλλόγους και φέρνει αυτά τα λεφτά στο ταμείο, δεν δικαιούσαι να του κλείσεις την πόρτα του εξωτερικού. Προσωπική γνώμη.
23:37
Κοκος : Καλησπερα Δημητρη, για Πρανιτς τι ξερουμε θα μεινει? και αν ναι θα ειναι βασικος?
23:39
Έχει συμβόλαιο ως το 2016. Αν έρθει ομάδα που θα πληρώσει τις 150.000 ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιό του ως οψιόν εξαγοράς, δεν είναι ούτως ή άλλως στο χέρι του Παναθηναϊκού. Αν παραμείνει δεν πιστεύω ότι θα είναι βασική επιλογή τη νέα χρονιά.
23:39
Αεροδρόμιο, ώρα 23:35
23:39
aris : Θα γινει Καποια αλλη υπερβαση τυπου Εσιεν σε αλλη θεση και τα χρημματα που βρεθηκαν ξαφνικα;
23:40
"Νάτος, νάτος", φωνάζουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στη θέα της άφιξης κάθε αεροπλάνου.
23:41
Το έγραψα και το πρωί. Ο Παναθηναϊκός των πλέι οφ δεν "φτιάχνει" μόνο τον κόσμο του, αλλά και την διοίκησή του και τους εξωδιοικητικούς φίλους του συλλόγου. Κανείς δεν ρίχνει τα λεφτά του σε βαρέλι δίχως πάτο.
23:43
στρατκαλ13 : Ειμαστε αεροδρομιο κια περιμενουμε!
23:43
ΑΚΙΣ : ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ?
23:44
Το πιστεύω ότι θα επιστρέψει όσο κι αν προσπαθούν να με πείσουν για το αντίθετο. Αν θες τη γνώμη μου, αλλά αποδείξεις δεν έχω, ήδη βοηθάει.
23:45
παναγιωτης : παντως καταλαβαινω ποσο κυνικος ειναι ο παναθηναικος απο εδω,απο εκει δηλαδη ψαχνεται να κερδισει εξοαγωνιστικα καποια συμφεροντα εις βαρος αλλων ομαδων
23:47
Υπάρχουν πολλοί που θα ήθελαν να το δουν αυτό στην πράξη, μετά από τόσα χρόνια ετσιθελικών αρπαγών σε βάρος του (και σε βάρος του ελληνικού ποδοσφαίρου συνολικά). Αλλά δεν... Ευτυχώς ή δυστυχώς.
23:48
Γιάννης Μπιμπικας : Μη ξεχνάμε ότι και τον Σισέ κουτσό τον έλεγαν.....και για τον Μπεργκ είχαν να λενε.....
23:48
Ηλιας : Καλησπέρα πιστεύω ότι απο την στιγμή που βρήκαμε ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ θα πρέπει να βρούμε 2 άξιους στόπερ. .εκεί ποναμε τόσα χρόνια
23:49
paolo 13 : Δημητρη καλησπερα ! ο σπυροπουλος ειναι ισος ο μοναδικος παιχτις που αυτα τα 2 χρονια εχει παρει ελαχιστες ευκαιριεσ υπαρχει λογος?
23:50
Προφανώς δεν έχει πείσει. Όταν μάλιστα ο Παναθηναϊκός είχε πρόβλημα στη θέση του δεξιού μπακ, δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον λόγο.
23:50
Antonis : Ενα μπραβο στην διοικηση για τον Εσιεν! Μπορουμε να μάθουμε ποιος έκανε τις συζητήσεις; ο Φυσσας να υποθέσω; Επίσης το κενό του Σίφο πιστεύεις οτι καλυπτεταί;
23:51
Και βέβαια καλύπτεται. Στο κομμάτι της χημείας του διδύμου θα χρειαστεί λίγη δουλειά. Ή μάλλον πολλή δουλειά και σε σύντομο χρόνο.
23:52
Nikos13 : Δημήτρη πιστεύεις οτι η μεταγραφή του εσσιέν είναι σωστη κίνηση για τον παναθηναικό?
23:53
αντρεασ : ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΑΥΜΑΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΛΑΝ?
23:53
τασος : Ρε παιδια πολλυ φοβαμαι οτι ο εσιεν θα κανει διακοπες εσυ τι λες;
23:55
Παίδες, δεν είναι facebook εδώ. Υπομονή και θα τον δούμε τον παίκτη. Αν είναι εντάξει, δεν έχω αμφιβολίες. Σε ό,τι αφορά στο τελείωμα της σεζόν, ήταν επιλογή του Ιντσάγκι. Τραυματισμός που απαγόρευε τη συμμετοχή του, δεν υπήρχε.
23:55
Ηλιας : Θέλουμε βάρβαρους αμυντικούς συν Ταυλαριδη
23:55
Βασιλης : Καλησπερα παιδια. Το μονο καλο απο ολοι την υποθεση ειναι οτι ολοι η ομαδα μαζι με της μεταγραφες θα κανει μαζι προετοιμασια. Αυτο μετραει πανω απ ολα
23:56
mike : Δεν εχει και πολυ σε σχεση με το θεμα αλλα θα ηθελατην αποψη σας...ποιος πιστευετε οτι θα βγει δευτερος στα πλευ-οφ και γιατι;;
23:58
Αυτή τη στιγμή έχει ο Αστέρας Τρίπολης το πλεονέκτημα, αλλά είναι σκασμένη η ομάδα. Έκλεισαν αισίως έναν χρόνο (ημερολογιακά) στο γήπεδο. Στο τελευταίο παιχνίδι ήταν καλύτερος ο Ατρόμητος.
23:58
Βαγγέλης : Ποιοι θα'ναι απ'την ΠΑΕ να τον παραλαβουν; Θα κανει δηλωσεις;
00:00
Δεν υπάρχει πληροφόρηση, για το ποιοι έχουν περάσει εντός αεροδρομίου. Σίγουρα είναι ο επιμελητής του τμήματος, Γρηγόρης Παπαβασιλείου, ο υπεύθυνος επικοινωνίας Νίκόλας Βασιλαράς, έχω την εντύπωση  ότι βρίσκεται εκεί και ο αντιπ΄ροεδρος της ΠΑΕ, Στράτος Σιωπήλης. Υποτίθεται ότι προετοίμασαν έναν χώρο για να κάνει δηλώσεις. Σε λίγα λεπτά θα γνωρίζουμε.
00:01
pao 13 : με Μπεργκ τι γινεται; Φημολογείται οτι θα τον πουλήσει
00:01
Ο Μίκαελ Εσιέν προσγειώθηκε στις 23:52.
00:01
Δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο, αλλά αν υπάρχει, μην το πιστεύεις.
00:02
kalogeros13 : Δημήτρη, μήπως λείπει και ένας λάτιν στο ρόστερ?
00:02
Mείνετε συντονισμένοι για τις δηλώσεις του.
00:02
Εγώ θα ήθελα. Παναθηναϊκός χωρίς Αργεντινό, φαγητό χωρίς αλάτι...
00:03
Ανδρος13 : Καλησπέρα σε όλους.Ο Εσιεν είναι μεταγραφάρα, όλες οι ελληνικές ομάδες θα ήθελαν τέτοιο παίκτη, στο κέντρο της άμυνας τι γίνεται; δεν θέλει ρίσκο η επιλογη εκεί
00:04
Tomy : Κυριε Κριτη υπαρχει ενδεχομενο ιδιοκτησιακης αλλαγης στον Παναθηναικο..??? Σε ποιες θεσεις θα γινουν οι υπερβασεις που γραψατε στο αρθρο σας..???
00:05
Ιδιοκτησιακή αλλαγή, όχι. Είσοδος συμπαικτών, ναι. Μία θα είναι και θα είναι στην άμυνα, φτάνει να υπάρξει η ανταπόκριση από 1-2 εξαιρετικές περιπτώσεις που κυνηγάνε.
00:09
ΚΩΣΤΑΣ : Γεια σου Δημητρη! Ποσο πιστευεις οτι μπορει να βασιστει στους Λοντ και Βεμερ; Ειναι παικτες που μπορει να πονταρει την ερχομενη σεζον?
00:10
Στον Βέμερ, ναι. Ο Λουντ θα πρέπει να κερδίσει τη θέση του και δεν θα έχει μικρό ανταγωνισμό. Αυτό όμως είναι καλό για όλους.
00:11
Γιώργος Δ. : Δημήτρη καλησπέρα! Ο Λαγός έχει τον χαρακτήρα να απορροφήσει από τον Γκανέζο; Και γιατί πιστεύεις πως η ομάδα φορμαρίζεται μετά το τέλος του 1ου γύρου;
00:12
Σαν σφουγγάρι Γιώργο. Όπως ακριβώς ο Πάουλο Σόουζα μεταμόρφωσε και εκτόξευσε τον Μπασινά. Έχει μακράν την καλύτερη φυσική κατάσταση και διαχείριση του υλικού της -έστω και περιορισμένου- μέσω των τακτικών ελέγχων.
00:13
ΙΩΑΝΝΗς : Δημητρη συμφωνεις με την αποψη για αποκτηση 1 στοπερ και οχι 2(εχουμε και ταυλα,30,ρισβανη σαν μπακ-απ) καλυτερα να δωθουν ολα τα χρηαματα σε 1 συμβολαιο
00:13
O Eσιέν με κασκόλ του Παναθηναϊκού στα πλάνα σας.
00:14
Υπό προϋποθέσεις, ναι. Εξαρτάται βέβαια, για ποιον παίκτη μιλάμε. Και μην ξεχνάμε βάβαια ότι ο προπονητής αποφασίζει και δεν γνωρίζεις την άποψη που έχει ως προς την ετοιμότητα του Ρισβάνη να ανταποκριθεί ως πρώτη επιλογή.
00:14
"Ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα. Ξέρω καλά τον Παναθηναϊκό και είχα ένα φίλο που με ώθησε σε αυτή την απόφαση".
00:15
Τζορις : Το sky sports λεει πως κλείνει σε ομαδα του mls
00:15
"Μίλησα τηλεφωνικά με τον Τζιμπρίλ Σισέ. Του είπα ότι υπάρχει μία ενημέρωση σχετικά με τον Παναθηναϊκό και ήταν πολύ καλή η απάντησή του".
00:15
"Είναι απίστευτο!", σχολίασε για την παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο.
00:15
Μάλλον θα ήρθε για να το πει στον Παναθηναϊκό. Αποκλειστικό το έχουν.
00:16
samothraki13 : τωρα παμε γερα για champions league και τα χρηματα που δινει
00:16
ΜΠΕΡΒΟ : Δε νομίζετε ότι γίνεται πολύ μεγάλος ντόρος για έναν παίκτη αυτής της εμβέλειας που επιλέγει ένα από τα χειρότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης;
00:16
"Ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Επιστρέφει στην Ευρώπη και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο για να τον επαναφέρουμε εκεί που πρέπει".
00:16
Dreamer : Καλησπερα!Ευχομαι ολα να κυλησουν κατ ευχην και ενας τεραστιος παιχτης να στολισει το πρωταθλημα.Απο εναν αεκτζη
00:17
Χρηστος : μπραβο στον Παο για Εσσιεν πολυ μεγαλος παικτης μονο να ειναι υγιης κ θα βοηθησει σιγουρα,τετοιοι παικτες ανεβαζουν το δυστυχως χαλια πρωταθλημα μας
00:17
ανδρέας : κύριε κριτή γράψατε στο άρθρο σας ότι ενδέχεται ο παο να κάνει μπαμ με τον κεντρικό αμυντικό..μήπως ξέρετε κάποια ονόματα??
00:18
Άφιξη Εσιέν
00:18
Δηλώσεις Εσιέν
00:20
Δηλώσεις Εσιέν
00:20
Ο Εσιέν φωτογραφίζεται με φιλάθλους
00:21
Άφιξη Εσιέν
00:21
Δηλώσεις Εσιέν
00:23
Η αντίδραση των οπαδών στην άφιξη Εσιέν
00:24
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού κατά την άφιξη του Εσιέν
00:25
"Ήταν εύκολη απόφαση, γιατί γνωρίζω καλά τον Παναθηναϊκό. Μίλησα με τον Τζιμπρίλ Σισέ τηλεφωνικά, και ήταν πολύ θετική η γνώμη του. Σχεδόν με παρότρυνε. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει (για την υποδοχή των φίλων του Παναθηναϊκού).
Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Ευρώπη και εμείς θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο για να τον βοηθήσουμε» ήταν τα πρώτα λόγια του Μίκαελ Εσιέν.
00:31
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο των δηλώσεων Εσιέν. Εποίσης φρεσκάρονται τα βίντεο, γιατί αντιλαμβάνεστε ότι με το πανδαιμόνιο που επικρατούσε ήταν πολύ δύσκολη η δουλειά όλων, ακόμη και των τηλεοπτικών καναλιών.
00:33
Ο ποδοσφαιριστής θα διανυκτερεύσει σε κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο και το πρωί θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή την ώρα οδηγείται ε χώρο που τον αναμένει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος.
00:40
Η αποχώρηση έγινε με αυτοκίνητο που είχε οδηγό τον Λεωνίδα Βόκολο.
00:44

00:46
χρηστος : anevenoume epipedo me tetoious pektarades san ton esien
00:47
Lakhc : Εδώ πιστεύω ο Αναστασίου θα έχει προσωπικό στοίχημα ! Να διατηρήσει τα αποδυτήρια! Με τόσους παίκτες και με την έλευση Εσιεν δύσκολεψαν τα πράγματα! Έτσι πιστευω
00:47
Αγγελος 85 : ο παίκτης αυτός θα αλλάξει την ποιοτητα της ομάδας...είναι ικανός να γίνει ο ηγέτης μαζι με τον μπεργκ....μακάρι να παιρναμε και σισσε....
00:48
Τάσος Καλ. Γαύρος : Πολλοί Παναθηναϊκοί λένε τι να τον κάνουν τον Εσσιέν. Όπως και για τον Ρομπίνιο οι οι Ολυμπιακοί(που δεν τον παίρνουμε). Ο κάθε Εσσιέν μόνο συν είναι εδώ πέρα.
00:51
Ιδού και το πρώτο tweet του:
00:51
Κάπου εδώ ολοκληρώνουμε. Το ραντεβού μας ανανεώνεται για αύριο το μεσημέρι στη 1, με live chat και όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης που θα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Φυσικά το πεδίο παραμένει ανοικτό για να μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο και φωτογραφίες που θα συνεχίσουν να να αναρτώνται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK