Η ανακοίνωση του Ατρομήτου για τον Ουάρντα περιέγραψε τους δράστες

Η επιβεβαίωση της πληροφορίας πως δεν επρόκειτο για απόπειρα ληστείας ήρθε από τον ίδιο τον Ατρόμητο που ενημέρωσε για το σοκαριστικό συμβάν με τον Αμρ Ουάρντα.

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ουάρντ EUROKINISSI

Ποιοι ήταν εκείνοι που επιτέθηκαν στον Αμρ Ουάρντα το βράδυ της Τρίτης και τι ήθελαν να καταφέρουν;

Η εκδοχή της ληστείας καταρρίφθηκε οριστικά από την ίδια την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος για ό,τι συνέβη το βράδυ της Τρίτης στην Καισαριανή.

Πρώτα οι Περιστεριώτες καταδίκασαν την επίθεση και κατόπιν αναφέρθηκαν στους δράστες. " Ανεγκέφαλους" τούς χαρακτήρισαν, κάνοντας εμμέσως πλην σαφώς λόγο για οπαδούς, οι οποίοι οργάνωσαν " σχέδιο τρομοκράτησης του ποδοσφαιριστή μας".

Τι πέτυχαν, σύμφωνα με την ομάδα των δυτικών προαστίων; " Να κατεβάσουν όσο περισσότερο μπορούσαν το επίπεδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου".

" Σαν ΠΑΕ Ατρόμητος θα προστατέψουμε τους ποδοσφαιριστές μας αλλά καλούμε και τους αρμόδιους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για τη σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων", κατέληξαν από τον Ατρόμητο.

Από τον ΠΑΟΚ, στον οποίο ανήκει ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, έλεγαν πως " δεν έχει σημασία να καταδικάσουμε απλώς την επίθεση -προφανώς οπαδικού χαρακτήρα- στον Ουάρντα. Οι επιθέσεις οπαδικού χαρακτήρα έχουν αυξηθεί και πλέον πρέπει να γίνει προτεραιότητα η εξιχνίασή τους, ώστε να αντιληφθεί ξεκάθαρα ο υπόκοσμος πως δεν μπορεί να επηρεάσει καταστάσεις στην κοινωνία και το ποδόσφαιρο".

Ο Ουάρντα δεν πήγε το πρωί της Τετάρτης στην προπόνηση, επηρεασμένος απ' ό,τι του έτυχε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK