Η ανάλυση του Πέδρο Ενρίκε

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων με την Ρεν για τον 26χρονο Βραζιλιάνο ακραίο Πέδρο Ενρίκε. Κάτω από τον αριθμό συμμετοχών του την φετινή σεζόν, υπάρχει η ανάλυση της παρουσίας του μέσα στο παιχνίδι, την οποία και σας παρουσιάζουμε.

Η ανάλυση του Πέδρο Ενρίκε

Η φετινή παρουσία του Πέδρο Ενρίκε Κόνζεν Μεντίνα Ντα Σίλβα, όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμο του 26χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ, ήταν περιορισμένη, κάτι που αποτυπώνεται (μέσω του "wyscout") και στον μέσο όρο λεπτών συμμετοχής του, που είναι στα 26.8 ανα αγώνα.

Στην στατιστική του ανάλυση, εντύπωση προκαλεί πως το 27% της συμμετοχής του στο παιχνίδι περιλαμβάνει εναέριες μονομαχίες, και ακολουθούν τα τελειώματα με 25%, οι ατομικές ενέργειες με 18% και οι αμυντικές τοποθετήσεις με 13%, με τις ασίστ να είναι στο 11%.

Η ανάλυση του Πέδρο Ενρίκε

Ο θερμικός χάρτης δείχνει πως ο Πέδρο Ενρίκε δεν είναι ο παίκτης που περιμένει μπροστά από τη μεσαία γραμμή τη μπάλα για να ξεκινήσει την προσπάθειά του προς την αντίπαλη εστία, καθώς έχει πολλές τοποθετήσεις και πίσω από τη γραμμή, ενώ αρκετές φορές αλλάζει πλευρά και κινείται από τα αριστερά.

Η ανάλυση του Πέδρο Ενρίκε

Ένα στατιστικό που δεν είναι ενθαρρυντικό έχει να κάνει με την ποσότητα αλλά κυρίως την ποιότητα των γεμισμάτων. Φέτος μέτρησε 24 γεμίσματα, δηλαδή 2,6 ανα συμμετοχή, με μόλις το 17% να έχει καταλήξει σε συμπαίκτη του.

Η ανάλυση του Πέδρο Ενρίκε

Ένα στατιστικό που δεν περνά απαρατήρητο έχει να κάνει με την ικανότητά του στο“1VS1”.

Φέτος έχει καταγράψει 40 προσωπικές κινήσεις εναντίον αντιπάλου με τη μπάλα στα πόδια, που μεταφράζεται σε 4,3 προσπάθειες ανα συμμετοχή, με το ποσοστρό επιτυχίας του να είναι στο 87%.

Η ανάλυση του Πέδρο Ενρίκε

Ένα στοιχείο που χρίζει προσοχής έχει να κάνει με τις εναέριες μονομαχίες που δίνει, οι οποίες είναι αρκετές, καθώς με βάση την στατιστική, ανήλθαν φέτος στις σχεδόν 8 ανα συμμετοχή.

Κυρίως αυτές αφορούν γέμισμα συμπαίκτη του είτε από την άμυνα είτε από την άλλη πλευρά του γηπέδου, φάσεις στις οποίες ο Ενρίκε κλήθηκε να κατεβάσει τη μπάλα και να ξεκινήσει προσπάθεια. Το ποσοστό επιτυχίας του είναι μοιρασμένο σχεδόν στο μισό.

Η ανάλυση του Πέδρο Ενρίκε

Τον τελευταία 1,5 χρόνο ο Πέδρο Ενρίκε (χωρίς να προσμετρηθεί η συμμετοχή του στο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο την Παρί, στο οποίο πέρασε στο ματς στο 85') είχε 41 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 18 ήταν 90λεπτες, καθώς σε 15 περιπτώσεις αντικαταστάθηκε και σε 8 ήρθε από τον πάγκο, έχοντας 6 γκολ.

Η ανάλυση του Πέδρο Ενρίκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παρασκευή βράδυ έκλεισε το deal για Ουάρντα
Ποιος είναι ο Πρίγιοβιτς που "κλείνει" ο ΠΑΟΚ
Ώρα να φάτε την... πίτσα του ΠΑΟΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK