H "απάντηση" της NOVA και η… προσωρινή σιωπή της Super League

Τι υποστηρίζει το συνδρομητικό για την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού. Στις 27 Ιανουαρίου το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο στον συνεταιρισμό όπου θα τεθεί επί τάπητος η αναδιάρθρωση.

H "απάντηση" της NOVA και η… προσωρινή σιωπή της Super League

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε πυρ κατά της NOVA με την ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης αλλά η απάντηση του συνδρομητικού ούτε επίσημη ήταν, ούτε επιθετική..

Κύκλοι της Κάντζας σχολιάζοντας την ανακοίνωση των "πράσινων" περί "αγωγής και ασφαλιστικών μέτρων κατά της Nova" επισήμαιναν ότι βρίσκονται σε καλόπιστες συζητήσεις με τη Super League με αποκλειστικό αντικείμενο την εξεύρεση λύσης για το χρονικό διάστημα παρακράτησης των ρητρών που έχουν ήδη επιβληθεί από τις αναβολές των δύο πρώτων αγωνιστικών.

Παράλληλα, τα στελέχη της συνδρομητικής πλατφόρμας τόνιζαν με νόημα ότι η Nova δεν έχει καμία συμβατική υποχρέωση απέναντι στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς η Σύμβαση Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων αφορά των Συνεταιρισμό των 16 ΠΑΕ της Super League.

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΙΣ 27/1

Σε ότι αφορά την Super League, δεν υπήρξε κάποια αντίδραση στην ανακοίνωση των "πράσινων", ούτε πρόκειται να υπάρξει. Το θέμα θα τεθεί επί τάπητος θεσμικά σε διοικητικό συμβούλιο που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου.

Στο συγκεκριμένο συμβούλιο θα συζητηθεί και η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος με τις προτάσεις που θα γίνουν από την πλευρά της Λίγκας για μείωση των ομάδων, η οφειλόμενη δόση των 4.3 εκατομμυρίων ευρώ για το τηλεοπτικό συμβόλαιο από την NOVA και φυσικά οι ρήτρες των δύο πρώτων αγωνιστικών που είχαν αναβληθεί τον προηγούμενο Αύγουστο και ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία για το πώς θα λυθεί η… διαφορά με το συνδρομητικό.

Όσο οι δύο πλευρές δεν βρίσκουν την χρυσή τομή, όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά: από την άμεση αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος που επιθυμεί διακαώς το συνδρομητικό αλλά που συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες ενώ την απορρίπτουν κατηγορηματικά από την Λίγκα (δέχονται όμως, πρωτάθλημα με 14 ομάδες από την περίοδο 2018-19) μέχρι και ενδεχόμενη επέκταση του τηλεοπτικού συμβολαίου μέχρι το 2021 για την οποία είχε γράψει το Contra.gr στις 3 Δεκεμβρίου.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

Για τα θέματα του ποδοσφαίρου και τις προτάσεις βελτίωσης του που θα τεθούν επί τάπητος στο Δ.Σ. της 27ης Ιανουαρίου ενημερώθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης από τον πρόεδρο της Λίγκας Γιώργο Στράτο, τον γενικό διευθυντή Βασίλη Γκαγκάτση σε συνάντηση που έγινε την Πέμπτη 19/1. Παρών ήταν και ο Πάνος Παπαδόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Forthnet.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η λογική του "ντου" του Παναθηναϊκού στη ΝOVA
Φουλ επίθεση του Παναθηναϊκού στη Νοva

News 24/7

24MEDIA NETWORK