Η αρχή του τέλους με Τζαβέλλα

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αποτελεί επίσημα παρελθόν από τον ΠΑΟΚ και το Contra.gr θυμάται πως φτάσαμε από την ανανέωση των 2.000.000€ στο διαζύγιο.

Η αρχή του τέλους με Τζαβέλλα
tzabellas ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Τζαβέλλας, που στις 13 Σεπτεμβρίου 2016 είχε υπογράψει τετραετές συμβόλαιο ύψους δυο εκ. Ευρώ, έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για λύση συνεργασίας, με τον Δικέφαλο του βορρά να του καταβάλλει μισό εκ. Ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στα χρήματα που θα είχε λαμβάνειν μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017.

Η αρχή του τέλους ξεκίνησε μετά την ολοκλήρωση του αγώνα του Δικεφάλου του βορρά με τον Ατρόμητο (3-4), στα τέλη Νοεμβρίου, με τον Βλάνταν Ίβιτς, σε μια “εκρηκτική” συνέντευξη Τύπου να κάνει λόγο για συμπεριφορές παικτών, και λίγη ώρα αργότερα να λέει ορθά – κοφτά στον Ιβάν Σαββίδη “ή ο Τζαβέλλας ή εγώ”.

Ο πρόεδρος των ασπρόμαυρων συναίνεσε στην αποπομπή του Τζαβέλλα από την ομάδα, με τον ποδοσφαιριστή να παίρνει άδεια για ένα μήνα, και να κάνει, μέχρι και τις αρχές του 2017, τρεις συναντήσεις με τον Ιβάν Σαββίδη. Οι δυο πλευρές έφτασαν τελικά σε συμφωνία, στην δεύτερη συνάντηση που είχαν, όταν και συζητήθηκε και η πιθανότητα μετακίνησής του σε ομάδα του εσωτερικού, κάτι που ο Σαββίδης το αποδέχθηκε, αλλά ζήτησε από τον ποδοσφαιριστή να εξετάσει το ενδεχόμενο πρότασης από το εξωτερικό, την οποία θα αναζητούσε μέσω των συνεργατών του ο Σαββίδης για λογαριασμό του Τζαβέλλα.

Ο Γιώργος Τζαβέλλα είναι... και με ανακοίνωση ελεύθερος από το πρωί της Δευτέρας, αν και ουσιαστικά ο παίκτης έδωσε τα χέρια με τους ασπρόμαυρους από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, όταν και από τις δυο πλευρές διέρρευσε το “διαζύγιο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παρελθόν και επίσημα ο Τζαβέλλας
Υπογράφει και προπονείται ο Πρίγιοβιτς!

News 24/7

24MEDIA NETWORK