Η εξομολόγηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μίλησε για τη δικαίωση του να φύγει από την Ισπανία και την Οσασούνα για να έρθει στον Πανιώνιο, αποκάλυψε τη... μυστική δίαιτα που έκανε και άλλαξε την καριέρα του, ενώ αναφέρθηκε και στην παραχώρηση του Ιντέγε.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / OSMANLISPOR - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ansarifard EUROKINISSI SPORTS

Στα μέσα Ιανουαρίου, ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Καρίμ Ανσαριφάρντ από τον Πανιώνιο. Έναν παίκτη για τον οποίο ενδιαφέρθηκαν όλοι οι "μεγάλοι" του ελληνικού ποδοσφαίρου ( άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο).

Ένα μήνα μετά, ο Ιρανός άσος μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του και αποκάλυψε πως έγινε η διαδρομή Ιράν - Ισπανία(Οσασούνα) - Ελλάδα (Πανιώνιος και Ολυμπιακός) μέσα σε τρία χρόνια.

Στην Ισπανία δεν πέρασα καλά. Παρότι είχα προτάσεις με πολλά χρήματα από το Ιράν, προτίμησα να έρθω στην Ευρώπη. Όταν διάλεξα τον Πανιώνιο, οι φίλοι μου με κορόιδευαν και γελούσαν μαζί μου. Πλέον αισθάνομαι δικαιωμένος με την επιλογή που έγινε με τη βοήθεια του μάνατζερ μου", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Άλλαξα πολλά στη ζωή μου. Με το που πήγα στην Ισπανία κατάλαβα πως η διατροφή παίζει μεγάλο ρόλο στη καριέρα σου. Αμέσως μου αφαίρεσαν τα γλυκά και το πολύ κρέας, που αντικαταστάθηκε από σαλάτες, σούπα και χαμηλά λιπαρά. Τρώω όμως καλά το πρωί, ενώ το βράδυ κοιμάμαι... ελαφρύς".

Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, είπε: "Πριν από λίγους μήνες δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα πάω στον Ολυμπιακό. Ήξερα πως ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και περίμενα μία ευκαιρία. Κόντρα στον Οσμανλίσπορ την άρπαξα από τα μαλλιά. Παράλληλα ο Ολυμπιακός πούλησε τον Ιντέγε στους κινέζους και οι οπαδοί δυσαρεστήθηκαν. Τα πήγα καλά παρόλα αυτά.

Το να παίζεις στην Ευρώπη δεν έχει καμία σχέση με το Ιράν. Εδώ πρέπει να κάνεις όλη μέρα προπόνηση και μέχρι αργά είσαι με την ομάδα. Πολλοί νεαροί παίκτες από το Ιράν θέλουν να έρθουν στην Ευρώπη, όμως πρέπει να γνωρίζουν ότι πρέπει να αλλάξουν τη ζωή τους. Διατροφή, συνήθειες. Θα κερδίσουν όμως πολλά χρήματα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK