Η κατάθεση-κλειδί του Ρούσση και η νέα μήνυση που ετοιμάζει η ΠΑΕ

Επαρκώς προετοιμασμένη και με διάθεση να μην αφήσει τίποτα να πέσει κάτω εμφανίστηκε η πλευρά του Ατρομήτου στον ανακριτή που ερευνά της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο.

Η κατάθεση-κλειδί του Ρούσση και η νέα μήνυση που ετοιμάζει η ΠΑΕ
INTIME SPORTS

Εκτός από την κατάθεση του Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του Τάκη Φύσσα και εκτός από τη μαρτυρία του Πίτου Γκαρσία, έδωσε επίσης το παρών και ο γυμναστής του Ατρομήτου Σωτήρης Ρούσσης.

Ο άνθρωπος που έφερε ο Πίντο στον Ατρόμητο δέχθηκε πολλές και πιεστικές ερωτήσεις από τον ανακριτή ο οποίος ήθελε να φτάσει σε ασφαλές συμπέρασμα και οι απαντήσεις του έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Επίσης, ο Ατρόμητος κατέθεσε στοιχεία που αφορούν τη διαχρονική ανταγωνιστικότητα που δείχνει στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό αλλά και γεγονόταν που αφορούσαν την αγωνιστική ετοιμότητα συγκεκριμένων παικτών την επίμαχη χρονική στιγμή (του αγώνα με τον Ολυμπιακό).

Ο Ατρόμητος όμως δεν σταματά εδώ. Η ΠΑΕ, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζει μήνυση στον Φύσσα (θα την καταθέσει για λογαριασμό της εταιρίας η αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος Κάτια Κοξένογλου) ενώ θα γίνουν και αγωγές.

Διαβάστε ακόμη

Κανένας περιοριστικός όρος στον Σπανό

News 24/7

24MEDIA NETWORK