ΜΟΝΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ: Η Ξάνθη "εκτέλεσε" και τον Πλατανιά

Το διπλό στη Λεωφόρο έδωσε ώθηση στην Ξάνθη η οποία νίκησε και στην έδρα του Πλατανιά, αυτή τη φορά με 1-0. Το χρυσό γκολ ο Γιουνές στο 19'.

ΜΟΝΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ: Η Ξάνθη "εκτέλεσε" και τον Πλατανιά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δώστε της εκτός έδρας ματς και πάρτε της την ψυχή. Μακριά από τα Πηγάδια η Ξάνθη λειτουργεί πολύ καλύτερα και αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Απόδειξη; Το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πλατανιά στα Χανιά. Μία εβδομάδα μετά το εμφατικό διπλό στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού, οι ακρίτες τα κατάφεραν και κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Παράσχου κουβαλώντας λίγη από τη λάμψη της Αθήνας στην Κρήτη.

Το χρυσό γκολ ήρθε και πάλι από στημένο (όπως και το πρώτο της Λεωφόρου) μόνο που αυτή τη φορά δεν έγινε απευθείας χτύπημα αλλά σέντρα για το κεφάλι του Γιουνές ο οποίος έγραψε το 1-0 στο 19'.

Αυτό το σκορ έμελλε να είναι και το τελικό αφού ο Πλατανιάς έμεινε μακριά από την περιοχή της Ξάνθης μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο παρά τη σαρωτική κατοχή της μπάλας (75%)!

Οι συνθέσεις

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Αποστολόπουλος (70' Ντιλαβέρ), Στανισάβλιεβιτς (46' Γουνδουλάκης), Γνιάτιτς, Μενδρινός, Τσουράκης (80' Ντίνας), Μουνάφο, Γιακουμάκης.

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Γουάλας, Λουσέρο, Καμαρά, Νιέτο (77' Τριάδης), Ντε Λούκας, Χαμζά Γιουνές (83' Ράνος), Βασιλακάκης (69' Λάζιτς).

Γκολ: 19' Γιουνιές

News 24/7

24MEDIA NETWORK