Η... κυπελλική αποστολή του Παναθηναϊκού για Ατρόμητο

Από Παναθηναϊκό... Β' φέρνει θα φέρνει η ομάδα του Ουζουνίδη στο σαββατιάτικο ματς του Περιστερίου. Οι επιλογές ήταν αναγκαστικές με τόσες πολλές απουσίες.

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ / ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ouzounidis EUROKINISSI

Ούτε στην Καρδίτσα ούτε στην Πάτρα πηγαίνει ο Παναθηναϊκός για κάποιο από τα ματς κυπέλλου με ομάδες της Football League. Στο Περιστέρι θα δοκιμαστεί το Σάββατο, ψάχνοντας ό,τι δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα: να νικήσει σ' εκτός έδρας παιχνίδι.

Ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει αυτόματα από τη στιγμή που ο Μαρίνος Ουζουνίδης, για ένα ματς κόντρα σε μια καλοκουρδισμένη και συμπαγή ομάδα, δεν υπολογίζει σε πολλούς βασικούς και αναντικατάστατους ποδοσφαιριστές. Όπως ο Μολέδο (δεν έχει θρέψει το τραύμα του στο φρύσι), ο Κουλιμπαλί (νέα θλάση), oι Κουρμπέλης και Βιγιαφάνιες (τιμωρημένοι).

Μαζί μ' αυτούς και τους Γιόχανσον (φρεσκολαβωμένος) - Λουτσιάνο (μόνιμα απών).

Μετράμε δηλαδή τουλάχιστον έξι απουσίες παικτών που θα μπορούσαν να βρεθούν στη βασική 11άδα του "τριφυλλιού".

Μόνο ο Αντρές Τσάβες γυρίζει στη δράση, μετά από δυο μήνες, αλλά κι αυτός δεν είναι σε θέση να βγάλει 90λεπτο. Αλλαγή μετά το 60' και βλέπουμε για τον Αργεντίνο φορ που άργησε πολύ να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Αναπόφευκτα ο προπονητής των "πρασίνων" θα πρέπει να βάλει... χέρι στο σχήμα που νίκησε τον Ολυμπιακό και έχασε το "τρίποντο" από την ΑΕΚ στο 95'. Ιδίως από τη στιγμή που έχει προκύψει και το ζήτημα με τον Νίκλας Χουλτ, με αποτέλεσμα ήδη να θεωρείται αποκομμένος από το υπόλοιπο σύνολο, ενώ θα πρέπει να προετοιμαστεί και η επόμενη ημέρα.

Συνυπολογίζοντας όλα τα παραπάνω ο Βλαχοδήμος θα είναι στο τέρμα, οι Ρέις, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής και Ινσούα στην άμυνα, οι Σιλά - Χίλιεμαρκ στον άξονα, ενώ οι Μουνιέ, Άλτμαν και Λουντ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μολίνς.

Επειδή η αποστολή αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές, μένει να δούμε ποιοι θα κοπούν την τελευταία στιγμή. Διότι υπάρχουν οι Αυλωνίτης, Τζανδάτης, Χατζηγιοβάνης, Στάικος και Εμμανουηλίδης.

Ο τελευταίος, το ταλεντάκι της Παιανίας, θα εμφανίζεται όλο και περισσότερο στη λίστα του Ουζουνίδη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK