Η ομάδα μέσα σου!

Για χάρη της έχεις κάνει αμέτρητες θυσίες δείχνοντας της την αγάπη σου. Βρήκαμε τον διαγωνισμό που θα σε ανταμείψει για την πίστη σου!

Η ομάδα μέσα σου!

Για χάρη της έχω πει ψέματα στους γονείς μου, έχω πλακωθεί με τους κολλητούς μου, έχω σπάσει τον υπολογιστή μου. Για χάρη της έχω κλάψει και έχω γελάσει σαν μωρό παιδί. Για χάρη της έχω χαλάσει σε μία μέρα, όλο μου το μισθό μόνο και μόνο για να πάω να την δω στο εξωτερικό. Όχι, δεν πρόκειται για την κοπέλα μου, αλλά για την #omadamou.

Η λίστα με τα πράγματα που έχω κάνει για πάρτη της είναι ατελείωτη και ξεπερνά κατά πολύ την αντίστοιχη λίστα με τα πράγματα που έχω κάνει για την κοπέλα μου. H #omadamou είναι μόνο μία. Είναι καρδιοχτύπι, είναι κόλλημα, είναι αρρώστια!

Εσύ πώς νιώθεις για την ομάδα σου; Πόσο την αγαπάς; Τι έχεις κάνει για χάρη της;

Φτιάξε το δικό σου video και πάρε μέρος στο διαγωνισμό των καναλιών Novasports "Όμάδα είναι μόνο μία" και διεκδίκησε Super Δώρα (10 ετήσιες συνδρομές στα κανάλια Novasports ή 10 εισιτήρια διαρκείας).

Οι top 10 συμμετοχές που θα προκύψουν από την ψηφοφορία του κοινού και της κριτικής επιτροπής παίρνουν μέρος στην επόμενη καμπάνια των καναλιών Novasports.

Για να συμμετέχεις στο διαγωνισμό και να μας δείξεις τι θυσίες έχεις κάνει για την αγαπημένη σου ομάδα, τα πράγματα είναι πολύ απλά! Φτιάξε το δικό σου video, μπες στην εφαρμογή omadamou.novasports.gr, ανέβασε το video σου και κάλεσε τους φίλους να σε ψηφίσουν. Πέρα από τους φίλους σου θα ψηφίσει και η κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από δημοσιογράφους των καναλιών Novasports, όπως ο Ισίδωρος Πρίντεζης, ο Ηλίας Βλάχος, ο Άγγελος Στυλιάδης, ο Γιαννίκος Δούσκας, ο Γιώργος Λιώρης και ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου.

Μπορείς να στείλεις όσες συμμετοχές θέλεις, αλλά και να ψηφίσεις στο hashtag του διαγωνισμού #omadamou, όσες φορές θες. Αλλά και αν δεν γράφεις στην κάμερα, μπες στην εφαρμογή omadamou.novasports.gr ψήφισε το video που σε εκφράζει και διεκδίκησε 1 από τα 10 εισιτήρια διαρκείας για την ομάδα σου! #omadamou

News 24/7

24MEDIA NETWORK