Η Stoiximan μεγάλος χορηγός του Αστέρα

Ανανέωσε την επιτυχημένη συνεργασία του με τη Stoiximan ο Αστέρας Τρίπολης.

Η Stoiximan μεγάλος χορηγός του Αστέρα

Μία σπουδαία συμφωνία πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος τη νέα σεζόν θα έχει ως μέγα χορηγό τον Stoiximan.gr.

Η πασίγνωστη εταιρία ήταν χορηγός της φανέλας των Αρκάδων την περσινή σεζόν και η επιτυχημένη συνεργασία των δύο πλευρών έφερε τη νέα συμφωνία.

Το λογότυπο του Stoiximan.gr θα βρίσκεται και στην επετειακή φανέλα του Αστέρα για τα δέκα χρόνια παρουσίας της ομάδας στη Super League, με τις νέες εμφανίσεις να κάνουν πρεμιέρα σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016.

O κ. Ιωάννης Σπανουδάκης μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan με την ευκαιρία της υπογραφής της συμφωνίας σημείωσε: "Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι όταν μπορούμε και ανανεώνουμε συνεργασίες που έχουν πολλαπλά οφέλη για όλες τις πλευρές. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια ομάδα που δείχνει το δρόμο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα. Είμαστε σίγουροι πως τη νέα περίοδο θα επιστρέψει πολύ δυναμικά στη διεκδίκηση των υψηλών του στόχων. Καλωσορίζω εκ νέου την ΠΑΕ Αστέρας στην οικογένεια του Stoiximan.gr και εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο".

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, δήλωσε: "Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία καθώς μια πολύ μεγάλη εταιρεία συνεχίζει μαζί μας. Αυτό σημαίνει πρώτον πως έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη από την πρώτη μας γνωριμία και δεύτερον ότι έχει αντιληφθεί πλήρως το σκεπτικό και τη φιλοσοφία μας γύρω από το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό. Όπως φαίνεται βαδίζουμε μαζί στον ίδιο δρόμο και εύχομαι αυτό να συμβαίνει για πολλά ακόμη χρόνια. Είναι απολύτως βέβαιο ότι σε βάθος χρόνου η Stoiximan θα αντιληφθεί πλήρως τα πολλαπλά οφέλη από τη συνεργασία μαζί μας".

Η Stoiximan, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία διαδικτυακού στοιχήματος, στηρίζει χορηγικά εδώ και τρία χρόνια, εθνικές ομάδες, κορυφαίους συλλόγους καθώς και αθλητές απ' όλο το φάσμα του ελληνικού αθλητισμού, με αποκορύφωμα όσους θα την εκπροσωπήσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Ρίο της Βραζιλίας. Επίσης, ο Stoiximan.gr είναι Υπερήφανος Χορηγός της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK