Η Superleague έθιξε το θέμα των οφειλόμενων στη Nova

Η απάντηση της Supeleague στη Nova για το θέμα της έγκαιρης έναρξης του προσεχούς πρωταθλήματος έφερε στην επιφάνεια ένα θέμα που "πονά" πολύ τις ομάδες, κυρίως τις μικρότερες.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σφάξιμο με το γάντι συνιστά η απάντηση του Βαγγέλη Μπαταγιάννη στην Nova σχετικά με το θέμα της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Superleague.

Προ ημερών το συνδρομητικό κανάλι απέστειλε επιστολή στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος με την οποία καλούσε τις ομάδες να συμβάλλουν στην κατεύθυνση της έγκαιρης έναρξης και παράλληλα απειλούσε με κυρώσεις.

Στη δική του επιστολή, ο πρόεδρος της Superleague δεσμεύτηκε να κάνει ότι μπορεί από την πλευρά του έτσι ώστε να μην πληγεί το κύρος του πρωταθλήματος, υπογράμμισε όμως παράλληλα και το θέμα των οφειλομένων.

Ο συνεταιρισμός ισχυρίζεται ότι το συνδρομητικό κανάλι χρωστά τις ομάδες ένα ποσό της τάξης των 5.000.000 ευρώ γεγονός που έχει προκαλέσει οικονομικές δυσχέρειες σε πολλές ΠΑΕ.

Από τη Nova δεν υπήρξε ως προς αυτό κάποια επίσημη απάντηση. Παρασκηνιακά όμως δόθηκαν σχετικές διαβεβαιώσεις ότι θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξόφληση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK