Η θεωρία του Λουτσέσκου για το χρόνο: "Δεν είναι υπέρ μας!"

Ο Ρατσβάν Λουτσέσκου διατύπωσε θεωρία περί χρόνου στη Λειβαδιά μετά την γκέλα του ΠΑΟΚ. Ειλικρινής ο Ρουμάνος τεχνικός, δείχνει να ξέρει που βρίσκεται και που πατάει.

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ICON

Αναλυτικά τόνισε: «Πρώτα από όλα, το αποτέλεσμα στο τέλος, είναι δίκαιο. Ξεκινήσαμε με έλλειψη αυτοπεποίθησης. Κάναμε κάποια λάθη, μας προκάλεσε έκπληξη η επιθετικότητα και η θέληση του Λεβαδειακού. Έπαιξε με μεγάλες μπάλες, είχε επιθετικότητα στη δεύτερη μπάλα, με τον Μπραντάο, μας γύρισε πίσω και ήταν κι εκεί, πάλι πρώτος στη μπάλα.

Βήμα - βήμα, επιστρέψαμε στο παιχνίδι ώστε να το ελέγξουμε, ωστόσο κάναμε λάθη γιατί παίξαμε πολύ αργά, δεν είχαμε γρήγορη κίνηση της μπάλας. Δε χρησιμοποιήσαμε την κατάλληλη στιγμή να πάμε στο χώρο και δώσαμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να οργανωθεί καλά.

«Ελέγχαμε περισσότερο τις καταστάσεις για να πιέσουμε αλλά ήταν πολύ καλοί στην επανοργάνωση του παιχνιδιού τους και κρατώντας αυτό το 5-4-1, ήταν πολύ δύσκολο να δημιουργήσουμε ρήγματα. Σε τέτοια παιχνίδια είναι σημαντικό να έχεις μια ευκαιρία να σκοράρεις, δεν το κάναμε στις δύο και τρεις που είχαμε.

Λόγω αυτού, επιτρεπόταν στο Λεβαδειακό να παίξει με μεγάλες μπάλες και να έρθει στο δικό μας μισό. Παλεύοντας για τη δεύτερη μπάλα, είχαν δύο ευκαιρίες. Ήταν δύσκολο παιχνίδι μετά το παιχνίδι της Πέμπτης. Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαστε έτοιμοι, χρειαζόμαστε χρόνο, αλλά ο χρόνος δεν είναι υπέρ μας. Σε αυτή την περίοδο χρειαζόμαστε και θέληση να παλέψουμε για οτιδήποτε, γιατί αυτή η θέληση θα μας δώσει και αυτοπεποίθηση για τα αποτελέσματα».

News 24/7

24MEDIA NETWORK