Η… τρέλα του Λάζαρου και η αγκαλιά στον Βάργκας

Η ΑΕΚ διανύει την πιο ενωμένη φάση της μέσα στη σεζόν και αυτό είναι εμφανές και από τις αντιδράσεις στην παρακάμερα του ντέρμπι που δημοσίευσε με video η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

H ΠΑΕ ΑΕΚ δημοσίευσε το βίντεο με την παρακάμερα από το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται όλες οι… παρασκηνιακές πτυχές του αγώνα και οι αντιδράσεις των πρωταγωνιστών σε αγωνιστικό χώρο και πάγκους.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικός ήταν ο τρόπος που έζησε το ματς ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ο οποίος ήταν ο αδικημένος της χθεσινής μέρας καθώς ο χρόνος συμμετοχής του θα μπορούσε να ήταν αρκετά μεγαλύτερος από αυτόν που τελικά ήταν.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός της «Ένωσης» ζούσε πιο έντονα το ματς, έδινε οδηγίες και έδειχνε πλήρως εναρμονισμένος με το ρόλο του ο οποίος (όπως και κάθε ποδοσφαιριστή) δεν είναι άλλος από μέρος του συνόλου.

Έντονα έζησε και ο Ρόναλντ Βάργκας το ματς που πεταγόταν όρθιος σε κάποιες στιγμές ενώ μια ακόμα ωραία στιγμή ήταν η αγκαλιά του Μπακασέτα στον Βενεζουελάνο στο τέλος.

Σε γενικές γραμμές η εικόνα δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα που ζει τις τελευταίες ώρες η ΑΕΚ, η οποία είναι στην πιο ενωμένη φάση της μέσα σε μια ευτράπελη και μέτρια σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK