Ήττα στη Βουλγαρία για Ξάνθη

Η Ξάνθη γνώρισε την ήττα σε φιλική αναμέτρηση με τη βουλγαρική Μοντάνα.

Ήττα στη Βουλγαρία για Ξάνθη

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Ξάνθη στο δεύτερο φιλικό της επί βουλγαρικού εδάφους από την τοπική Μοντάνα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες, μία σε κάθε ημίχρονο βγάζοντας τα συμπεράσματά του, σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι που δεν είχε πολλές ευκαιρίες.

Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο και είχε να προσφέρει μία καλή ευκαιρία, αυτή στο 28ό λεπτό, όταν ο Σολτάνι από δεξιά έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Ράνος με κεφαλιά προσπάθησε να την στείλει στην απέναντι πλευρά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Οι Βούλγαροι είχαν στο ίδιο διάστημα και λίγο αργότερα ένα μακρινό σουτ που δεν ανησύχησε τον Ζαρόπουλο.

Στο 2ο μέρος, οι Βούλγαροι άνοιξαν το σκορ με απευθείας χτύπημα φάουλ στο 58'. Στο 63' η κεφαλιά του Ορφανίδη κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα αλλά στο 70', μετά από οργανωμένη προσπάθεια από δεξιά, η κεφαλιά πάσα του Γιουνές έφτασε στον Νιέτο και ο Ισπανός από πλάγια θέση με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-1.

Λίγο πριν το φινάλε οι γηπεδούχοι με κοντινό σουτ διαμόρφωσαν το τελικό 2-1.

Η σύνθεση της Ξάνθης στο 1ο ημίχρονο: Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου, Χατζητερζόγλου, Φλίσκας, Γουάλας, Καμαρά, Λουσέρο, Μελισσόπουλος, Σολτάνι, Κώστας, Ράνος

Η σύνθεση της Ξάνθης στο 2ο ημίχρονο: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Γουάλας, Ντε Λούκας, Βασιλακάκης, Νιέτο, Τριάδης, Ορφανίδης Π., Γιουνές

News 24/7

24MEDIA NETWORK