Ήττα στο φιλικό με Γαλατάσαραϊ ο Πανθρακικός

Αν και στάθηκε όρθιος για 73 λεπτά, ο Πανθρακικός ηττήθηκε με 1-0 από την ανώτερη Γαλατάσαραϊ σε φιλικό που διεξήχθη στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Πολύ καλή η ατμόσφαιρα από Έλληνες και Τούρκους στο γήπεδο.

Ήττα στο φιλικό με Γαλατάσαραϊ ο Πανθρακικός
INTIME SPORTS

Με αρκετούς βασικούς στις συνθέσεις τους ξεκίνησαν το φιλικό ματς ο Πανθρακικός και η Γαλατάσαραϊ. Οι Τούρκοι ήταν καλύτεροι και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 31ο λεπτό όταν και κέρδισαν πέναλτι. Ο Τσόλακ όμως που ανέλαβε την εκτέλεσή του έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες (0-0), με τον Πανθρακικό να στέκεται αρκετά καλά. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες, όμως η Γαλατά κατάφερε να πετύχει το γκολ. Στο 73' ο Γκιουμούς "χόρεψε" την άμυνα του Πανθρακικού και σούταρε, ωστόσο ο Αθανασιάδης δεν συγκράτησε τη μπάλα. Στο ριμπάουντ ο παίκτης της Γαλατά την έσπρωξε στα δίχτυα.

Ήττα στο φιλικό με Γαλατάσαραϊ ο Πανθρακικός
INTIME SPORTS

Στα εναπομείναντα λεπτά η ομάδα του Ελευθερόπουλου έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο όμως δεν ήρθε. Τουλάχιστον ο κόουτς των Ακριτών δοκίμασε παίκτες και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της δύσκολης συνέχεια στο πρωτάθλημα. Αξίζει να αναφερθεί πως η ατμόσφαιρα στο γήπεδο θύμιζε γιορτή, ενώ το παρών έδωσαν τόσο Έλληνες όσο και Τούρκοι φίλαθλοι.

Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Χρήστου, Ποτουρίδης, Σερφά, Ηλιάδης, Σέττι, Ροτζέριο, Χαβίτο, Χασομέρης και Μαρκόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Αθανασιάδης, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Μπαϊκαρά, Παπαχρήστος, Ηλιάδης (65' Ψάλτης), Λαδάκης, Βάλτερ, Ντιγκινί, Νικόλτσης και Μαρκόπουλος (71' Τζάνης)

Γαλατασαράι: Τσένκ Γκιονέν, Μπιλάλ Κίσα, Καρακάν, Γκροσκρόιτς, Γκιουμούς, Καγιά, Γκιουντέρ, Αντίν, Γκαμντάλ, Τσολάκ και Σαμπρί.

Eπίσης αγωνίστηκαν οι: Ισκάν, Κάρολ, Νταβάς, Ντεμιρμπάγκ, Τσαλισκάν, Οζντεμίρ, Γκιοκσί, Γεσιλιούρτ

News 24/7

24MEDIA NETWORK